Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Prvo ja nisam pravoslavac ni po cemu osim po vaspitanju. Drugo nisam na strani slabijeg ili jaceg, nego na strani koju smatram ispravnom. Trece nemam problem sa Sirijcima i ostalim migrantima dok ne ometaju normalan zivot. Mislim da im treba pomoci i transportovati dalje do evropske unije jer oni su iz nekog razloga iz iste usli u Srbiju pa sad ponovo oce u EU. Oni nisu nas problem i treba im pomoci da idu kod onih ciji oni jesu problem.
Jos kako je vas problem jos kako...
Vi sve vreme to pricate...nije to kod nas...daleko je to od nas...pa onda kad se raspala juga nismo to mi...pa onda krajina...dosle izbleglice vi ih napadate ...onda bosna...zatvoren beograd...onda kosovo...dosli kosovari putni love da pokupuju sve po srbiji....itd itd....
Jbg..sad nema ko vas da brani...
Vi jos uvek nesto mastate...
A to sto se desava je posledica politike koju je provodila srbija u zadnjih 25 godina...
« Poslednja izmena: 16. Avg 2015, 22:31:45 od inicio »
Njihov cilj je socijalna pomoc u zapadnoj evropi. Nas cilj je da ne budu u Srbiji odnosno na nasoj grbaci. Zajednicki cilj je logicno da oni odu u te zemlje zapadne Evrope.
Treba mi da se angazujemo zajedno sa njima da bi do zajednickog cilja dosli. Oces i SWOT analizu da ti napravim?