Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Feb 2026, 22:30:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 460647 puta)
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
sez,buraz,od svih ljudi bas ti da me pogresno razumes,sad se osecam k'o popisan...lik koji slusa jazz,blues,rock i koji se razume u muziku kao ti bar ne bi trebao da tako shvati post...nisam rekao da TI ili bilo ko od prisutnih na ovom topicu slusa muziku zbog tako nekih razloga,nego da se danasnji klinci loze na ta sranja i da je to tuzno...
ja na prvom mestu imam jako siroke poglede na muziku.mogu da poslusam Asian Dub Foundation sa pesmom o odbrani crnackih prava - Free Saptal Ram,i da posle toga poslusam Ritam nereda,ili neki HC rasist bend,ako im je muzika dobra...ne slazem se sa gomilom ideologija kako starih tako i novih "zvezda" ali ako mi se muzika svidja,slusam je i tu je kraj!
briga me za ideologiju dokle god muzika valja!i mislim da je sa svakim ljubiteljem muzike tako!to sto neko slusa mensona zbog antihriscanskih 3pova,ili voli black samo zato sto su likovi vecinom satanisti to je retardizam u abnormalnoj kolicini...
da su svi takvi,posle WWII niko ne bi smeo <ili hteo>da slusa wagnera...mi u ovoj "demokratiji" ne bi slusali Bijelo Dugme iz starih dana i tome slicno...to je glupost i smatram da se muzika ceni po kvalitetu a ne po ideologiji izvodjaca!
jedini bend sa cijom ideologijom se slazem i u potpunosti ih podrzavam zbog toga su Rage Against The Machine!cisti antipolitiski Social Core!ali i njih sam prvo pronasao zbog muzike,a zatim se zadubio u ideologiju!
moj ex bend je na primer imao pesme cije textove smo pisali nas trojica-vokal,gitarista i ja,i imali su spektar od par pravaca.od mojih Balkan Curse i Police Brutality,preko Dying Soul-a i Tears Of Past-a,pa do Earthquake-a i Avalanche Of Souls-a...i pesme su u potpunosti opisane nazivima...moje su soc/politickog karaktera,pevacevi textovi su orjentisani na ljude i psihu,a gitaristini na globalno stanje,kako prirode tako i drustva....<zvuci kao predmet Smile Smile Smile>i super se uklapalo sve...
nemam problem sa ideologijom,ali kazem da je tuzno sto klinci koji su "metalci" prate neke trendove ne bi li bili "odani" svom muzickom izboru!ja recimo nosim skaterske patike,siroke pantalone i majice,ali mi nije problem da obujem martine,maskirne farke i majicu nekog benda,kao i da se obucem krajnje "normalno" da se ni ne provali sta volim da slusam.jednostavno sam separatisao svoj outfit i muziku!postujem ljude koji uzdizu odredjene ideologije <doduse ne sve,ali nema veza> ali smatram da se muzika slusa zbog muzike a ne zbog obrnutih krstova ili vitezova i chainmail-ova...
nadam se da se nisi osetio prozvanim prosli put,jer stvarno nije bilo upuceno tebi,sez.ko se pronadje,njegov problem Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Numetal je izgleda mrtav,ali ga je izgleda metalcore zamenio u potpunosti.Videcemo samo koliko ce da potraju bandovi popyt:Killswitcha,As i lay dying,Caliban,Unearth,Bulletfor my valentine.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
nu metal je periodican talas...jedno vreme je bio krajnje popularan,pa je opao....pa opet i opet,ima vremena da sazri kao pravac...pa thrashu je trebalo 25 godina da dobije "ukus i miris" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da ali licno mislim da je najveca fuzija trasha i produkt taj Metal core i po meni je bolji od numetala za klasu.Ali ono usta sam siguran a to je da nije Trasha ne bi bilo ni HC ni ovih novih pravaca!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
zanimljiva teza...vecinom tacna,ali uz jednu malu ali jako znacajnu gresku:da nije thrasha ne bi bilo svega ostalog-sasvim tacno
ALI HC je 5 godina stariji od thrash metala.od bendova koji su iz heavy zvuka presli na thrash.
imas nebrojeno dokumentaraca o tome kako je thrash nastao ubrzavanjem heavy metala i ubacivanjem druge ideologije,i o tome kako je HC nastao na isti nacin,samo 5 godina ranije iz punk-a
tako da u neku ruku moze da se kaze:da nije bilo HC-a ne bi bilo thrasha,iako nisu toliko direktno vezani kao thrash i novi pravci,ali ovo je cinjenica iz istorije muzike-HC je stariji od thrash metala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da band poput Gorilla Buiscits je postavila standarde u kasnijoj ekspanziji HCa!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
upravo tako.
HC nije neka nova izmisljotina,samo sto nije otisao toliko u mainstream,da se tako izrazim,kao thrash...
uvek je bio i ostao dobrim delom u undergroundu,i po meni to je ona prava i iskrena vrednost HC-a,jer se sva ideologija zasniva na slicnome-uglavnom soc problemima,ili politici,a nikad nije bio neka zestoka komercijala,vec se kretao uporedo sa vecinom pravaca,i bio temelj necega iz senke!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Definitivno je za mene hc prvo nacin zivota pa onda ostalo.Pogledaj straight age,bandovi poput Vitamin x..to ti je ta neka fora!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
pa sta mislis zasto mi je u potpisu Hardcore or Die!!!???
HC se ne slusa,HC se zivi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pre nekoliko Exita sam odlepio kad sam umesto najavljenih Sick of it all,ugledao Agnostic front.Koja je to pesnica bila.Mislio sam da cu da se slogiram,a mosh pit je bio kao da si u Njujorku!!!A sutradan Slayer,pa sta reci!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Feb 2026, 22:30:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.