Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 07:20:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: mesto susreta Boga i čoveka  (Pročitano 114630 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Kako da na pitanje ko je stvorio boga odgovorim sa DA ili NE?  Smile Smile
     kako god da odgovoriš neće ti vredeti,ako u njega ne uzveruješ.ako ga ne tražiš. ti si na žalost čovek koji se ponaša kao štuka u vodi koja ne može da odole parčetu hrane na udici makar  se zakačila na nju,udicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
     kako god da odgovoriš neće ti vredeti,ako u njega ne uzveruješ.ako ga ne tražiš. ti si na žalost čovek koji se ponaša kao štuka u vodi koja ne može da odole parčetu hrane na udici makar  se zakačila na nju,udicu.
Zaboravljaš da si ti koji si upecan, a ne ja... Isusovi portparoli su bili ribari duša, hrišćani su upecane ribe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Zaboravljaš da si ti koji si upecan, a ne ja... Isusovi portparoli su bili ribari duša, hrišćani su upecane ribe.
hvala Bogu štosam upecan u tu mrežu,jer iz nje ćese ribe vaditi za večnost,a one van nje za propast večnu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Kao što se inače upecane ribe čuvaju za večnost, a ove koje su slobodne osuđene su na propast.  Smile
Čega se pametan stidi, hrišćanin se ponosi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Kao što se inače upecane ribe čuvaju za večnost, a ove koje su slobodne osuđene su na propast.  Smile
Čega se pametan stidi, hrišćanin se ponosi...
  što bi se čovek stideo večnosti i vere u Boga. to je čast. proslavljeni trenutak. znati da više nemaš smrti već život. zar se žena buni kad u bolovimarodi detića? ne,nego se raduje kad ga rodi a na bolove trudove zaboravlja. njena radost je usmrena samo na rođenje detića. tako i hrišćani su usmereni samo na svoj rođendan u večnosti  a na svet ne gledaju,nji na smrt,ni na bol,ni na prezir. štobi se i čega taki i.mali stideti,svog mesije,spasitelja svoje svete Reči date od njega ili svog čistog života pred Bogom i ljudima?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Treba da se stidiš jer sam priznaješ da si upecana riba i raduješ se zbog toga. Tvoja duša će biti progutana od strane demona kojem se moliš, a ti se još rugaš slobodnim ribama koje nastavljaju da žive. Mrtav žali živog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Treba da se stidiš jer sam priznaješ da si upecana riba i raduješ se zbog toga. Tvoja duša će biti progutana od strane demona kojem se moliš, a ti se još rugaš slobodnim ribama koje nastavljaju da žive. Mrtav žali živog.
   slobodna riba? ! šta je sloboda predragon? tebi je sloboda smrt ognja kao plata za greh?
      ja se radujem što sam rob Hrista kaže pavle apostol. problem je što ti ne razumeš što zbnači biti rob Hrista. to je kao kad si rob nekog užasnog zlog gospodara koji te svaki dan  bičuje i bije da radiš na 50. stepeni i još drži da žeđaš,i sada dođe drugi gospodar i kupi te od tog zlog gospodara i onda taj gospodar ti dade da u njegovom vrtu zaljevaš najlepšu baštu sa najlepšim mirisima i da piješ i jedeš najlepe iz te bašte. zar bi se ti više osećao čak robom kod takog gospodara,koji ti je podelio sve svoje dobro.
   mislim da razmljišalj prekoviše plitko umom,ne koristeć malo svoju zaključanu dušu u posedu takog prevarnog uma,pitaj malo svoju dubinu,svoju dušu što ona misli.ljudi često kao nerazumne živuljke ubiju svoju sopstvenu porodicu i posle ne mogu da smire svoju dušu. um je takav može pobiti a dušu onda tek potom boli. to i tebi fali,ubio si sve lepo u svojoj duši,zgazio brzopletim umom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia Luvmya 520
 ja sam jasno doneo stihove,ali ne mogu ja tebe dovesti u veru u reč,ako ti voliš religijsko-filozofsku musaku. taku musaku već jedu muhamdani,budistii slični,povodećse za takim nadahnutim tumačima neistine.
   ako nema vaskrsa,onda pavle kažeda idemo jesti ipiti kao i svi ostalo ljudi i živeti jedan nemoralni život. ali vaskrsenje će biti i to brzo. sva priroda svedoči o tome.
Ti imas verovanje fariseja Pavla a ne veru u Boga koju je objasnio Isus Hrist.
Vera je znanje da je Bog - Kreator svega i da je Njegova Volja uzrokovala Kreaciju svega.
Deklaracija tog znanja se izjavljuje recima koje glase :
" Oče naš koji si na nebesima, da se sveti ime Tvoje; Da dođe carstvo Tvoje; da bude volja Tvoja i na zemlji kao na nebu;....... Jer je Tvoje carstvo, i sila, i slava va vek. Amin "
Isus je govorio da je sve Bozija Volja, dok obmana fariseja Pavla vara ljude da imaju "slobodnu volju".
Kao sto je rekao u Marko 3:35 " Jer ko izvrši volju Božju, onaj je brat moj i sestra moja i mati moja. "

Ne samo Jovan 11:25-26 nego sve ostale reci Isusa Hrista nisi u stanju da objasnis nego na sve aplikujes
" hriscanska " verovanja koja sa onim sto je rekao Isus blage veze nema.
Isus je lepo, kristalno jasno rekao " Jer koji se podiže, poniziće se, a koji se ponižuje, podignuće se. " a ti ovde
konstantno cepas usta podizuci se i vredjas sve koji ne misle, ne kazu i ne rade kao ti.

Ti si rob fariseja Pavla, posto pratis njegovu dogmu i slepo verujes da je on imao bilo kakve veze sa Hristom.

IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
@milan

Ti ne možeš sebe da zamisliš bez gospodara, bilo da te bije ili ti daje drogu kojom te opija pre nego što ti posisa krv.
Ne možeš razumeti šta je sloboda dok se raduješ robovanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
 ja sam jasno doneo stihove,ali ne mogu ja tebe dovesti u veru u reč,ako ti voliš religijsko-filozofsku musaku. taku musaku već jedu muhamdani,budistii slični,povodećse za takim nadahnutim tumačima neistine.
   ako nema vaskrsa,onda pavle kažeda idemo jesti ipiti kao i svi ostalo ljudi i živeti jedan nemoralni život. ali vaskrsenje će biti i to brzo. sva priroda svedoči o tome.
Ti imas verovanje fariseja Pavla a ne veru u Boga koju je objasnio Isus Hrist.
Vera je znanje da je Bog - Kreator svega i da je Njegova Volja uzrokovala Kreaciju svega.
Deklaracija tog znanja se izjavljuje recima koje glase :
" Oče naš koji si na nebesima, da se sveti ime Tvoje; Da dođe carstvo Tvoje; da bude volja Tvoja i na zemlji kao na nebu;....... Jer je Tvoje carstvo, i sila, i slava va vek. Amin "
Isus je govorio da je sve Bozija Volja, dok obmana fariseja Pavla vara ljude da imaju "slobodnu volju".
Kao sto je rekao u Marko 3:35 " Jer ko izvrši volju Božju, onaj je brat moj i sestra moja i mati moja. "

Ne samo Jovan 11:25-26 nego sve ostale reci Isusa Hrista nisi u stanju da objasnis nego na sve aplikujes
" hriscanska " verovanja koja sa onim sto je rekao Isus blage veze nema.
Isus je lepo, kristalno jasno rekao " Jer koji se podiže, poniziće se, a koji se ponižuje, podignuće se. " a ti ovde
konstantno cepas usta podizuci se i vredjas sve koji ne misle, ne kazu i ne rade kao ti.

Ti si rob fariseja Pavla, posto pratis njegovu dogmu i slepo verujes da je on imao bilo kakve veze sa Hristom.

pavle je sluga Božji.ne čudi što ga mnogi mrze.prekoviše  je stavio soli na rep onima koji su od zloga ,fariseji zloga. tvoje verje je kao musaka u kojoj ima svega samo ne istine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 07:20:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.