Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:48:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: mesto susreta Boga i čoveka  (Pročitano 114902 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Objasni kako možeš da napraviš jelo koje je toliko ljuto da nikad ne možeš da ga pojedeš.
« Poslednja izmena: 23. Jun 2012, 08:14:08 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Objasni kako možeš da napraviš jelo koje je toliko ljuto da nikad ne možeš da ga pojedeš.
objasni kako možeš da ne razumeš odgovor pa ću ti onda odgovoriti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Nisi dao odgovor...kazao si samo da ne želiš da iskušavaš svog boga, a u isto vreme kazao da je moguće.
Nisi objasnio postupak.
Ja ne tražim od tebe da skačeš sa hrama ili da pretvaraš kamenje u hranu već da objasniš kako možeš, a kazao si da možeš, da napraviš jelo koje je toliko ljuto da nikada ne možeš da ga pojedeš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Nisi dao odgovor...kazao si samo da ne želiš da iskušavaš svog boga, a u isto vreme kazao da je moguće.
Nisi objasnio postupak.
Ja ne tražim od tebe da skačeš sa hrama ili da pretvaraš kamenje u hranu već da objasniš kako možeš, a kazao si da možeš, da napraviš jelo koje je toliko ljuto da nikada ne možeš da ga pojedeš.
dobro,budi konkretniji na što misliš,jer ja to kako si ti naveo u rečenici sa pitanjem,nisam naveo. dakle o čemu je reč,pa da ti odgovorim.pitanje ima neobični smisao,ali ja nemam nameru da pogađam konačnu zamisao,zato te molim da konkretizuješ.mir tebi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
U replici bluesoniqu si kazao da je sve mopguće onom koji veruje.
sve je mopguće onom ko veruje.
Pitam te, da li je moguće da napraviš jelo koje je toliko ljuto da ti ne možeš nikad da ga pojedeš?
Ti reče, moguće je.
Zanima me kako?
Pitanje nema nikakvu simboliku, nije igra rečima...jednostavno praktično pitanje.
« Poslednja izmena: 23. Jun 2012, 19:55:11 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Znam da nista neznam, i to me odrzava u zivotu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava bajina basta
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Odavno sam prestao da ucestvujem na ovim temama, jer mi je postalo iluzorno da, kao verujucem, ubedjujem ili raspravljam sa onima koji za sebe tvrde nesto drugo.Dajem im sva prava u tome.Pa tako i to da nisu Bozji potomci, vac da su postali od majmuna. Neka se svako ponosi svojim precima i korenima.
Sto se tice pravljenja necga, sto ni sam kusati neces, kaze se da pitu mozes napraviti i od govana, al je niko jesti nece.Tako da tu pitu nece napraviti ni vernik ni nevernik, vac samo lud.
IP sačuvana
social share
Volim sve ono sto vole obicni ljudi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Samsung S7
Bolje od majmuna, nego od govana(blata u kome su srali majmuni).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
U replici bluesoniqu si kazao da je sve mopguće onom koji veruje.
sve je mopguće onom ko veruje.
Pitam te, da li je moguće da napraviš jelo koje je toliko ljuto da ti ne možeš nikad da ga pojedeš?
Ti reče, moguće je.
Zanima me kako?
Pitanje nema nikakvu simboliku, nije igra rečima...jednostavno praktično pitanje.
sad je u redu. tačno kako sam rekao u postu bluesonigu sve je moguće onome ko veruje.ako čitaš proroka jelisiju mislim 4.gl. druge carevima tu se nalazi jedan takav slučaj,da jezelje skuhano bilo kao smrt u loncu dakle otrovno i nije se moglo jesti,ali je čovek Božji pomolio se Bogu i postalo je u redu. tako ne postoji jelo koje i ako se sačini Bog ne može ureditida bude za jelo. možda si mislio na događaje sa vraćanjem u život devojčice moje rođake? doista moguće je ako se veruje i ne posumnja u molitvi.sve. osim kušanja gospoda Boga naravno. svrha mora biti jasna,navešćenje carstva Božjega ne dizanje sebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Bolje od majmuna, nego od govana(blata u kome su srali majmuni).
conc je mudro odgovorio!
   ne treba biti grub ovde.svak može verovati u svoje mišljenje.i ateizam je slobodno verovanje. ako to nekog samo zadovoljava. nas vernike to ne može zadovoljiti,kao ni prazan tanjir. tek tu se postavlja pitanje može li čovek jesti iz praznog tanjira i hraniti još svoju dušu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
Kad bi se samo malo zaustavio usred sopstvenog "verovanja" i upitao sebe "ko je to ko veruje"? A onda zaustavi sopstveni um i pokusaj da nadjes u sebi tog ko je postavio to pitanje.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:48:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.374 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.