Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 16:47:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Merkel: Srbija ne ispunjava uslove  (Pročitano 9139 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia 2610
Jedino za taj Fiat mozete i da se uhvatite jer ste sve ostalo prodali raznoraznim tajkunima. Tako da danas sve i da hocemo da se okrenemo sami sebi mogli da turimo prst u bulju i da se pusimo.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

najveći problem Srbije je što su  99% izvora zdrave pijaće vode  prodali strancima.
gadafi i Libija su srušeni zbog nafte ali još više zbog VODE ispod pustinje i sistema navodnjacvvanja,...
Nas su "naše demokrate" uništile.
Biće nam deca žedna pored , skoro, najzdravije vode u Evropi.

Merkelovu ( u vezi srbije)pokušavaju da umilostive Francuzi,...ali slaba vajda, mada će je odobrrovoljiti do 9.12.2011.  Smile Smile Smile   a onda će "popustiti" i Britanci  i  Austrijanci

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=12&dd=02&nav_category=1262&nav_id=562725

IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Alcatel 
Sve su pljačke iste, pa bile ruske, ili nemačke, jedino je stvar ukusa , da li vam je milije da vas rabi Kinez, ili Englez. Smile
« Poslednja izmena: 02. Dec 2011, 22:19:42 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rođen sam u srbiji, od toga ću i umreti !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Siemens 
  Ajde ljudi da se vratimo na onu Komunističku švapsku K.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Citat
Rekao sam i tajkunsko. Sta mislis da postoji politikant u Srbiji koji sme njihovu imovinu samo da dotakne ?

Opet je to mizerno u odnosu na ono sta nam Eurpoejski tajkuni napravise. Jer za razliku od Ruskih tajkuna 90% Europejskih privatizacija je islo na stetu drzave jer su firme bile po stecajem ili su ulazile u stecaj....
Evo ti klasican primer Trayal-a, Bugarski mafijas koji je bukvalno isteran iz Bugarske kupio je tu firmu za sicu, kroz neke fondove od drzave dobio subvencije za modernizaciju pa cak i za onaj nesrecan slucaj kada je roknuolo pola pogona, i sve te pare su potrosene na dovodjenje kurvi podno Jastrebca.
I sada je taj isti lik sest puta preziveo ponistavanje ugovora....
Ovo je mali grad velikih firmi tako da imam jos primera...ako hoces Henkel ilte Merima nekadasnja....nemoj molim te  Smile

A sto se tice ove nacisticke babetine samo pokazuje koliko se fasizam kao ideja vratio u Nemackoj  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Rekao sam i tajkunsko. Sta mislis da postoji politikant u Srbiji koji sme njihovu imovinu samo da dotakne ?

Opet je to mizerno u odnosu na ono sta nam Eurpoejski tajkuni napravise. Jer za razliku od Ruskih tajkuna 90% Europejskih privatizacija je islo na stetu drzave jer su firme bile po stecajem ili su ulazile u stecaj....
Evo ti klasican primer Trayal-a, Bugarski mafijas koji je bukvalno isteran iz Bugarske kupio je tu firmu za sicu, kroz neke fondove od drzave dobio subvencije za modernizaciju pa cak i za onaj nesrecan slucaj kada je roknuolo pola pogona, i sve te pare su potrosene na dovodjenje kurvi podno Jastrebca.
I sada je taj isti lik sest puta preziveo ponistavanje ugovora....
Ovo je mali grad velikih firmi tako da imam jos primera...ako hoces Henkel ilte Merima nekadasnja....nemoj molim te  Smile

A sto se tice ove nacisticke babetine samo pokazuje koliko se fasizam kao ideja vratio u Nemackoj  Smile

Koji fasizam ? Covece u EU su Francuzi, Poljaci i Cesi, kao i Grci. A tu su i Britanci. Kakav fasizam. Pogledaj malo kako je recimo Varsava prosla u drugom svetskom ratu.

A odakle nam ovde taj bugarin ?

IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Citat
Koji fasizam ? Covece u EU su Francuzi, Poljaci i Cesi, kao i Grci. A tu su i Britanci. Kakav fasizam. Pogledaj malo kako je recimo Varsava prosla u drugom svetskom ratu.

Ko je pricao o fasizumu u EU i uopste u tim zemljama....znam da te pogadja vredjanje EU ali procitaj recenicu kako je i napisana.

Citat
A odakle nam ovde taj bugarin ?

Doveo ga tuta Bugarin....Demokratija ga je dovela...tj. Tadici i ostala kompanija Dinkici...sigurno ih nisam ja zvao  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.933.0
mob
Motorola 
"Ovo sa preferencijalima je tako genijalna ideja. Ugasi topionicu i oteraj Fiat (vrati u proizvodnju neki krs koji ne treba nikome).

Imajuci u vidu da nam te firme cine vecinu izvoza, prosto genijalna ideja. A jos kada dodas to da smo okruzeni potpuno sa vlasnicima te imovine. Jednostavno ne mogu da iskazem divljenje takvoj ideji.

Prodas nesto, uzmes pare, potrosis pare i otmes koju si prodao. GENIJALNO !"

----------------------------------------

Ti dobro znaš da sam mislio na uvoz strane otpad-robe,a ako nisi čuo - Smederevo je na izdisaju i trenutno više zarađujemo od izvoza metli nego od "Fijata" (koga ćemo,uzgred,prodavati kome ono beše ?). 
« Poslednja izmena: 02. Dec 2011, 22:50:18 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
LG Google Nexus 5
Citat
najveći problem Srbije je što su  99% izvora zdrave pijaće vode  prodali strancima.

zato sto ce EU zabraniti od 2013 da se pije voda iz cesme, ve samo iz flasica, a i ta voda ce imati neke skale. od najlosije do najkvalitetnije.

Citat
privatizacija je islo na stetu drzave

pa da ti kazem iskreno, po meni nisu krivi ni europejci, ni rusi, ni bugari, vec samo srbi ... ni jedan stranac ne bi uradio to sto je uradio, da nije imao unutrasnju podrsku. e sad sto su ovi na vlasti otvarali po 10 firmi da preko njih idu ti svi poslovi, sto su uzimali pare za te vrste transakcija...

svako ce iskoristiti sansu ...

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Kontraudar,imaju oni ko ce da ih primi  Smile

Tadić i Dačić u subotu na kongresu nemačke SDP

Predsednik Srbije Boris Tadić učestvovaće sutra u Berlinu na međunarodnoj konferenciji koja se održava povodom kongresa opozicione Socijaldemokratske partije Nemačke (SPD).

Tadić će, kako je najavljeno, sutra posle podne učestvovati u diskusiji na temu "Jaka socijaldemokratija za jaku Evropu".

Pored njega, u raspravi bi trebalo da učestvuju i bivši predsednik italijanske vlade Masimo D'Alema, predsednik rumunskih socijaldemokrata Viktor Ponta i bivši danski premijer Paul Nirup Rasmusen.

Na međunarodnoj konferenciji i kongresu SPD-a, pored delegata ove, najstarije nemačke stranke, učestvuje i oko 400 gostiju iz čitavog sveta, među njima niz istaknutih političara socijaldemokratskih i socijalističkih stranaka.

Tadić će tokom boravka u Berlinu imati više sastanaka sa vodećim nemačkim socijaldemokratama i drugim istaknutim političarima, gostima kongresa.

Kongresu nemačke socijaldemokratije će kao gost prisustvovati i predsednik Socijalističke partije Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, koji će razgovarati sa najužim rukovodstvom SDP o unapređenju odnosa dve stranke, kao i o jačanju socijalističkih i socijaldemokrsatskih snaga u Evropi, najavljeno je iz SPS.

Dačić se nalazi u dvodnevnoj radnoj poseti Berlinu, gde je otišao na poziv Socijaldemokratske partije, najveće opozicione partije u Bundestagu, navedeno je u saopštenju.

Dačić, koji je i zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Srbije danas se sastao sa državnim sekretarom ministarstva unutrašnjih poslova Nemačke Ole Šrederom.

« Poslednja izmena: 02. Dec 2011, 22:58:53 od mosko »
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
 Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Dec 2011, 22:58:34 od mosko »
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 16:47:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.