Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Meridijan Superliga 2005/2006  (Pročitano 52689 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Zavrseno 2-1
Rad-Zeta 3-0

Kako je komentator rekao"Utakmica je protekla u dominaciji igraca Borca,koji su pri kraju publiku razgalili egzibicionom igrom"

Toliko o Zvezdi..Mogu samo da kazem da me je odusevio Zenga..Kada je njegov tim gubio,a on bio iskljucen,na izlasku sa terena poceo je da se smeje.Toliko o tome koliko ga je briga za klub.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Smeh je kod ljudi koji funkcionisu na vise nivoa, posledica vise vrsta emocija, od kojih neke nemaju veze sa time sto ti mislis. Eto i ja sam se smejao, a zasto, necu da ti kazem, a pritom navijam za Zvezdu. Svako ko je gledao utakmicu imajo je vise razloga da se smeje.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Pa svejedno i da se smejao sarkastichno ili iz bilo kog drugog razlofa(sudijama,da bi nesto dokazao)to nije nachin kako bi trebalo da se ponasha jedna bivsha fudbalska zvezda.Olaksavajuca okolnost je to sto je trener zvezde.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Ne lupaj. Da je igrao partizan pa da kazes nesto da nece suditi protiv trenera partizana. Mislim da je ovo jako losa igra zvezde, i da stojkovic mora nesto pod hitno da preduzme. Za prvo mesto nema ni govora, jer je partizan to vec platio unapred, ali da bar budemo drugi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
@kokota

Da, mi smo divljaci, stoka, seljaci, varvari i tako dalje. Bice da je to razlog. Ali nema veze. Evo sada cu da gledam vas i da uzivam u toj filigranskoj mesavini tehnike i elokvencije, sa elementima umiranja u lepoti. Ocekujem da partizan da bar jeno pet golova i da na poluvremenu Bjekovic i Vermezovic citaju odlomske iz dela Sekspira, sa dramskim elementima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
dace 5 golova iz 7 penala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ne lupaj. Da je igrao partizan pa da kazes nesto da nece suditi protiv trenera partizana. Mislim da je ovo jako losa igra zvezde, i da stojkovic mora nesto pod hitno da preduzme. Za prvo mesto nema ni govora, jer je partizan to vec platio unapred, ali da bar budemo drugi.

Pazi, nemoj da se ljutis, ali meni je stvarno vec muka od tih proseravanja ko je platio i sta je platio. Nas fudbal jeste jadan, ali niko nikada nije dokazao da je neko nesto platio, narocito ne prvenstvo, tako da mislim da mi treba da pokazemo grobarima kako treba biti dostaojanstven i u porazu i da stoicki podnesemo sve sto nam se desava, a ne da kao oni, kao neke babe placemo i kukamo kako je prvenstvo neregularno, kako je placeno i ostalo. To su oni pircali kada god je Zvezda uzela prvenstvo. Pa ako i mi sada to pocnemo, onda nismo nista bolji od njih. Nije to na nasem nivou.

dace 5 golova iz 7 penala

Ne bi me cudilo, ali kazem, neka to ide njima na cast.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
meni je stvarno vec muka od tih proseravanja ko je platio i sta je platio. Nas fudbal jeste jadan, ali niko nikada nije dokazao da je neko nesto platio

Bar se u nechemu slazemo
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Pa naravno. To su obicne gluposti i hvatanje za slamku ljudi koji nemaju drugih argumenata. Narocito od kada je Piksi dosao na celo fsscg posebno je bacena paznja na regularnost, a siguran sam da i ranije nije bilo neregularnosti, bar ne u tom obimu da je neko kupio celo prvenstvo. To sto je Zvezda sada jadna je Zvezdin problem i to sto ne moze da pobedi Borac iz Cacka je takodje Zvezdin problem, a ne problem neregularnosti prvenstva i ostale gluposti. Cak i da je to tacno, ko je sprecio Zvezdu da pobedi neki tamo Borac kao nizerazredni klub sa 5 golova razlike, pa onda sudija moze da svira i 3 penala, opet to ne utice na rezultat. Nego je Zvezda jadna, igra jadno i zato treba da se pogledamo u ogledalo  i kazemo, jadno smo, bedni smo i treba da se pokrijemo usima i radimo na tome da postanemo bolji, a ne da gledamo kod komsije u dvoriste.
« Poslednja izmena: 28. Avg 2005, 20:49:49 od Ciklopentanoperhidrofenan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Nisam se tebi obracao vec @kokoti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.7 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.