Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Meridijan Superliga 2005/2006  (Pročitano 52516 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Pa da, samo jedno treba reci: Partizan bi sada umesto 9 imao 5 bodova da nisu kupili sudije... Penali su sastavni deo igre, naravno. I u isto vreme najlaksi nacin da se namesti rezultat kada ide tesko tj kad nemas u timu nijednog napadaca koji ume da sutne loptu.

Jedini nacin da se uporede 2 ekipe je direktan susret. A tu znamo ko pije po tri gola na domacem terenu. Kompleks, 'ebi ga. Jos kad se posreci da se udje u LS pa se to predstavlja kao neko silno znanje, joooooj... Smile Nego, da li planirate da osvojite to cudo pa da konacno mozete da se poredite sa Zvezdom?  Smile

PS ne zovem se Marinko, ali nema veze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Samo degenerik moze da misli da je potkupljivanje sudija samo kod nas, i da to radi samo jedan klub.
Takodje, samo imbecil moze da kaze da je onaj partizanov penal posteno dosudjen.
Takodje, samo imbecil moze da izjavi da je piksi dao nesto u poluvremenu bilo kome a da to nije video.
A sto se pobede u derbiju tice, ti dejane, mozes samo da places, da kukas i vristis... a da li ces nastaviti da seres u prazno.. to je stvarno tvoj izbor.
Apsolutno nemam nista protiv toga da neko navija za svoj klub, ali da mlati gluposti i da otvoreno mrzi druge.. to moze samo iskompleksirana osoba.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Degenerik, imbecil, mozes samo da places, da kukas i vristis... a da li ces nastaviti da seres u prazno, da mlati gluposti i da otvoreno mrzi druge.. to moze samo iskompleksirana osoba.

E, pa kad smo vec kod komplexa, moj serbian, ovo je sigurno recnik jedne nekomplexne licnosti. Ili se kaze neiskompleksirane. Ali, mislim da sam bio u pravo prvi put. Ipak je nekomplexna. Ti, koliko vidim, uopste ne mrzis druge?! I ne vristis i ne kukas, a?! A za sranje i da ne pominjem. Osim toga, iako sam vredjao, nisam vredjao pojedince, kao ti, mada mi ni to ne bi bio problem. Ali, jebi ga, nismo svi obdareni necim sto se zove kultura i tolerancija, zar ne?  Smile

Ja sam, ako si lepo procitao, rekao da niko nije nevin i da se mutnim radnjama ne bavi samo jedan klub. A ne znam odakle si ti to toliko siguran da je Piksi bolji od Dzaje. A ono sto sam rekao za davanje necega u poluvremenu...to, svakako nisam mislio bukvalno, mada ni to ne iskljucujem. I bez nervoze, nije bas zdravo.

Marinko oprosti na gresci. Od sad te ne zovem tako.

Sto se tice tog "slucajnog" ulaska u Ligu Sampiona, vidim da te to mnogo boli. Sto se tice osvajanja iste, pa to je tako glup (oprosti na teskoj reci) i jadan izgovor, da ne mogu ni da ti opisem. Ja ti isto mogu reci da smo bili vicesampioni Evrope 25 godina pre nego ste vi pobedili Olimpik, ne izlazeci iz svog peterca. Isto, mogu da pomenem da smo mi bili prvaci Evrope u kosarci, vaterpolu...oprosti, to je vec drugi sport. Ne znam zasto mi je to palo na pamet.
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ti si se prepoznao, ja te spominjao nisam, taj komentar uopste nije vezan za klupske boje, vrlo slicne stvari su dozivljavali i navijaci zvezde, i partizana i rada i drugih klubova koji su tako pricali. Ti si vrlo otvoreno rekao da mrzis Zvezdu. Takodje ti si vrlo otvoreno rekao za pare u poluvremenu na utakmici sa 3 gola koja su cista ko suza cim je neko spomenuo utakmicu na kojoj samo neko ko je ili lud ili placen moze da sudi penal. To kako i dal je partizan mogao da osvoji ligu sampiona, dal je mogao da dobije real i kojesta.. to kad budete sledeci put igrali finale tupite, zvezda je igrala i osvojila, isto tako, kad budete mogli da dobijete derbi, dobijte ga, kad budete mogli lagano da udjete u ls, udjite, a utakmica koja se dobije nakon penala, je stvar ciste srece. Uspeh u kupu Uefa je bio stvar zreba, mogli ste i u polufinale uci sa onim timom da su se nastavili onakvi protivnici, a mogli ste ispasti i 3-4 kola ranije da ste na neki ljudski tim naisli.

To je nasa realnost, i klupska, i reprezentativna. I zvezda i partizan cim naidju na ljudskog rivala ispadaju, zvezda mozda ima ono sto partizan nema a to je ok napad i psihologiju pa moze da dobije maltene svakog u beogradu, ali cim nisu ispred 50 000 grla svojih navijaca, mogu samo da se lose brane... i protiv ondasnjeg dinama, i protiv psv-a, i protiv rapida iz beca, bayera...

A drugi sportovi.. lepo je to, al ovde je tema fudbal. Ja nikad nisam porekao da je partizan bolji klub u kosarci i vaterpolu, iako recimo zvezda ima 10ak titula vise u kosarci. Ja znam zasto ti je to palo na pamet, jer nisi u stanju da bilo sta realno sagledas pa se hvatas za sve sto mozes naci, pa makar i nemalo vezu sa temom.
« Poslednja izmena: 22. Avg 2005, 01:12:38 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Salio sam se za kosarku i vaterpolo. Mislim, da to ne treba da posebo objasnjavam. Da zvezdu mrzim, to nisam ni sporio, zar ne? Ali, kao sto sam vec pominjao u ranijim postovima, postojali su igraci u zvezdi koji su mi bili jako dragi, cak i kad su igrali za zvezdu. A za te pare...pa, jebo te, ne moram valjda opet da ponovim da nije bilo bukvalno receno.

Ipak, ne racunajuci deo obojen u crveno-belo, sa vecim delom tvog posta se slazem. I da zvezda ima bolji napad, i da ne zna da igra na strani, i da partrizan ima komplex zvezde, i da je kod nas stanje u globalu ocajno...
Eto, mozemo u necem i da se slozimo.
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ma mozemo mi o mnogo cemu da se slozimo, al dokle god ti mozes da izjavis da otvoreno mrzis neki klub ja nikad necu moci da te razumem.. mozes ti i za zvezdu da navijas.. da izjavis nesto tako za mene je to porazavajuce... ja sam i prestao ici na utakmice pored nekih drugih razloga i zbog toga sto nisam mogao da budem deo necega sto nikad nikome nista dobro ne moze doneti.
Ja zelim partizanu da prodje u Ls i ove godine, i da se pojaca.. ne zelim mu samo pobedu u duelu sa zvezdom, mada sam i sam svestan da je cesto daleko bolji u derbijima u zvezdi pa mu uspe da eventualno uzme bod..
U fudbalu.. zvezda je veliki klub, u problemima... jer ta ista zvezda igra sa 250% svojih kapaciteta kad treba...
Partizan ima klasican kompleks malog kluba jer kad treba da se da maksimum eventualno jedan dva igraca to mogu.. bez obzira na formu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Mozemo da se slozimo ali ne moras odmah cim je tvrdo da napadas i da potezes teske reci. Ja ako zelim da zezam uvek su tu Fljamurtari i petarda od Hrvata (neuporedivo vece sramote od bilo kog Zvezdinog poraza).

Ajde nema veze...

I nastavicu da brojim Partizanove ali i Zvezdine penale, cisto na kraju da vidimo koliko se kod nas krade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 229
mob
SonyEricsson k700i
nisam video penal koji je sviran za partizan al evo jednog podsecanja ....predprosle sezone real-valensija  valensija vodi do 91 minuta 1:0  i onda ronaldo teatralno padne i svira se penal ](*,)bas se onako vidi kako lepo pada i kako ga niko nije dodirnuo.... a to gleda ceo svet,tako da je besmisleno raspravljati da li jeste ili nije kad je svirano !
IP sačuvana
social share
  !!! Danas je bolje imati nego nemati !!!
  !!! VOJVODINA VOJVODJANIMA !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Subota, 27. avgust:
17:00h Jedinstvo - Voždovac
17:00h Budućnost Banatski Dvor - Hajduk Kula
17:00h Smederevo - Habitfarm
17:00h Obilić - Vojvodina

Nedelja, 28. avgust:
17:00h Borac - Crvena zvezda
17:00h Rad - Zeta
19:30h Partizan - OFK Beograd
19:30h Budućnost - Zemun
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Jedinstvo Bijelo Polje - Voždovac 2:2 (0:1)
Trifunović 85', Veličković 90+1' - Kalajdžić 12'(p), Đokić 90+2'

Budućnost Banatski Dvor - Hajduk Kula 2:0 (2:0)
Belić 21', Drinčić 36'

Obilić - Vojvodina 0:1 (0:1)
Jovanović 25'

Smederevo - Habitpharm 1:0 (1:0)
Đurašković 29'
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.