Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Meridijan Superliga 2005/2006  (Pročitano 52685 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Izgubili ste jer nemate ni jednog napadaca a trener vam je imbecil, ja nisam rekao da to zenga nije, ali vermezovic to svakako jeste.
To kaze svako ko se iole u fudbal razume, bez obzira na to za koga navija.

P.s. Prva utakmica 3:0? Pa?! I ti si hteo nesto pametno da kazes, ili sta?
« Poslednja izmena: 30. Avg 2005, 12:27:04 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Ma sine, Zdenka (ili Zenga, ne znam tacno) je najobicniji sarlatan. Covek je neverovatno smesan. Primer. izmene na utakmci protiv Borca, kad je izvuko izvadio spoljne igrace (Lukovic), a ubacio 2 visoka napadaca. Verovatno je mislio da Joximovic i Bisevac imaju duge lopte kao Mihajlovic. Bolje da su ga angazovali kao kuvara, pa da im sprema spagete.

Ko je bolji (gori) Vermezovic ili Zenga? Ah, jebem li ga, ali s obzirom da volim Partizan, jasno je da vise mrzim Vermezovica. Zabar je obican sminker i za njega me boli kurac (sto se mene tice ja navijam da on ostane sto duze u Zvezdi). S druge strane, onaj globus tripuje da zna nesto, sto dokazuje koliko je on veran svom sistemu igre 4-5-1. Covek je video na TVu da to igraju po Evropi, pa ajde da budu u trendu. Pre Petrzalke ga samo nisam voleo, ali sada ga toliko mrzim da bi ga zajedno sa onim lopovima Zekom i Bjekom obesio na sred Trga.

UPRAVA NAPOLJE !!!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

playboyzeka.jpg
(8.75 KB, 178x135)
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
mob
HTC One X
Ja navijam da Vermezovic ostane sto duze u Partizanu Smiley Treba da pusta sto vise mlade igrace, da nauce nesto iz silnih poraza Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Za druge se navija PARTIZAN se voli!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1147
Da i ja sam uz tebe,sto duze da ostane...inace nasi kadeti imaju lepu buducnost ako ostanu u Partizanu!!!Stalno osvajaju titule.......za par godina Zvezda nece moci da nam pisne.....
Ja sam ocekivao da ce Piksi nesto od zvezde napraviti a ono:KATASTROFA KLUB!!!
A ti dejane treba da se kajes sto to pises(uprava napolje i sl)tako kaljas ime kluba za kog navijas!ipak to je PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!PFC
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
@Hekler

X3mE je zvezdas,a ono sto je napisao da ostane Vermez je sarkazam(nije stvarno mislio tako).Cisto da znas
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Vidis bre da klinac ne ume posteno recenicu da formulise..
Prosecno inteligentna osoba je svesna da onaj ko podrzava promenu uprave u partizanu moze samo dobro da zeli tom timu, jer zna se sta je i kako je radio i bjeka i zeka i drugari... Zeka koji ima 47 firmi, i koji je nakon 3 sezone u kojima su se samo uzimale pare na svim frontovima izjavio da nema para za pravo napadacko pojavanje. Lopina najgore vrste i to svako ko je imalo pratio poslednjih 10 godina partizana ni ne razmislja da bilo sta pozitivno kaze o tom coveku.
Vermez je retardiran. Imbecil. Polupismeni propali fudbaler koji je umislio da moze da bude trener a neko mu dao priliku.
Tuzno je samo sto i Zenga (verovatno.. ogradjujem se.. treba mu dati sansu, mada se do sad nije proslavio) i Mateus (ja ga se secam iz Rapida kad je klub pod njim umalo eliminisan iz onakve prve lige austrije, a ni posle se nije proslavio) nije nista vise od bivseg fudbalera zeljnog para i slave.
Takodje.. zanima me kako neko zamislja da od kluba koji se raspada za mesec dana piksi napravi nesto extra. U ostalom, ne vidim nista znacajno slabije od partizana, i potezi uprave (sem dovodjenja trenera koje je upitno) su sasvim korektni, i sem ovih ispada na pocetku sampionata, prilicno sam siguran da ce sasvim ok biti ove sezone.

Sta je vermez uradio?
Od kad je na celu Partizana?
Ni na jednoj vaznijoj utakmici, niti je od stara postavio taktiku kako valja, niti je pravio ok izmene.
To sto je partizan dosao u Kupu Uefa gde je dosao stvar je bila zreba, mogao je i dalje doci da su nastavili rumuni i slicne ekipe. Budimo realni, partizan je jako lep posao napravio sa vracanjem igraca.. neki su bezveze dosli, ali neki su ono sto im treba.. ali taj isti partizan poslednjih 5 utakmica nije posten gol dao.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
mob
HTC One X
Treba Zengi dati sansu, jeste da mu do sad nije islo najbolje, ali moze on da vodi ekipu kako treba (bar tako mislim)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pazi... iskreno... nikad nisam verovao u to da golman moze biti dobar trener.. jeste bilo primera.. ali retko je to... kao i napadac... odbrana ili veznjak.. ljudi koji poznaju igru u dusu... sa izuzetnom odbranom i sredinom svako moze da igra napad.. partizan je zivi primer ovih godina... ili zvezda kad su spicevi bili pantelic i jovicic...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
SF, apsolutno se slazem sa tobom. Ne racunajuci Dina Zofa,koji i nije bio neki vrhunski trener (osim, ako mu se vodjenje italijanske reprezentacije ne racuna u to), ne mogu da se setim nekog golmana koji je postao svetski priznat trener. I upravo, kao i sa Mateusom, i sa Zengom je situacija slicna. Obojica su imali slavne karijere i velika su imena u svetskom fudbalu, i nista vise osim toga. Jedini motiv koji su imali tada Zecevic (crko-da-Bog-da), i sada Piksi je iskljucivo medijski znacaj tih licnosti, tacnije potencijalni uticaj koji bi mogli imati u mogucim transferima, pritiscima na sudije i sl.

Mene jedino brine da ako kojim slucajem smene globusa, na njegovo mesto ne postave nekog veceg poltrona i dupeglavca tipa: Varga, Tumbakovic i sl.

Ono sto je sasvim sigurno, neko uticajno trenersko ime nece krociti u Humsku 1 jos dugo, duuuugo. Niko ko drzi do sebe ne bi dozvolio da mu Bjekovic i Zecevic (kenjam mu se u usta lopovska) sastavljaju tim i to od sinova nekadasnjih igraca (Radovic, Grubjesic) ili jos gore od sinova finansijera kluba ("mladi extra talentovani Babovic, za koga je Milan nudio 10 milona evra", i koji je zahtevao standardno mesto u prvom timun ove sezone i broj 10 na ledjima ili ce u suprotnom otici iz kluba - kamo lepe srece).

UPRAVA NAPOLJE !!!
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Sve u svemu, zasad Partizan vodi u pobedama na penale u ovoj sezoni, u ovom zadnjem kolu nije bilo sumnjivih penala. (ovaj penal koji je bio sudjen u korist Borca kazete da je OK, pa ga ne racunamo).

Zvezda 0
Partizan 2 (Smederevo i Habitfarm)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.