Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:09:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Megaupload zatvoren od strane FBI  (Pročitano 237911 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2538
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
"Employees send each other e-mails saying things like, “can u pls get me some links to the series called ‘Seinfeld’ from MU [Megaupload]," since some employees did have access to a private internal search engine.
Employees even allegedly uploaded content themselves, such as a BBC Earth episode uploaded in 2008."

FBI ih je,kako kazu,5 godina drzao na oku,spijunirao mail-ove,i na kraju su ovo nasli kao jedan od dokaza koji stoji rame uz rame sa ostalim dokazima  Smile,seriju zavrsenu jos 1998. i BBC-ev dokumentarac o planeti Zemlji  Smile.Ne kazem da je to zanemarujuce ali pored onih drugih optuzbi za nelegalno bogacenje,pranje novca i ko zna sta jos ovo deluje smesno.Sad sledi rat advokata a koliko vidim optuzeni nisu stedeli na tome : "they’ll be backed by a prominent lawyer who has defended Bill Clinton against sexual harassment charges and Enron against allegations of corporate fraud."
Inace,i u Evropi na mala vrata su usli zakoni slicni SOPA,u Francuskoj vec postoji Hadopi zakon koji je cak povecao procenat piraterije u jednom trenutku za 3%,ali novim dopunama zakona ce nacini da se zaobidje kontrola file-sharinga svesti na minimum,u Spaniji je takodje Sinde zakon donet,u jos nekim zemljama EU takodje,skoro je i Holandija pocela da zavodi red u file-sharing-u zatvarajuci neke torrent sajtove... 
Evo i nekih zanimljivih podataka o razvitku industrija koje su najvise pogodjene piraterijom u prvoj dekadi 2000-tih: 

MPAA industry report
 454 movies released in 2001.
 560 movies released in 2010.

R.R Bowker output report, 2002 thru 2010.
 215,138 books published in 2002.
 316,480 books published in 2010.

90,324 music items for 2001.
 113,080 music items for 2010.

ESA industry report
 208.7 million units sold 2001.
 257.2 million units sold 2010. 

Nemam podatke o zaradama ali i uz gubitke zbog piraterije svaka od tih industrija lagano raste a sa nekim ogromnim gubicima ne verujem da bi to bilo moguce i isplativo
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 04:55:36 od specijalni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50043
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Nego, ono sto vecini ljudi predstavlja problem je sto... nece da dele... Kada su u pitanju p2p programi, zahteva se da ti sa drugima podelis svoju informaciju, a ljudima je cim da ostave fajl da se deli preko noci... ili u momentima kada je racunar upaljen, a ne koristi se aktivno...

Nije problem što neću da djelim. Već što me previše sadržaja preoptereti u smislu da mi drastično smanji brzinu neta i da mi HD bude prepunjen giagabajtima i gigabajtima datoteka koje moram da djelim.

Zato je Megaupload bio korisran. Uvijek si mogao da skineš nešto sa strane dok ti torent kao nezasita ala svaki dan crpi sav upload koji imaš.

Evo kako izgleda moj torent dok ovo kucam. Dakle ostalo mi je još čitavih 40GB za Upload! Smiley

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2012-01-22_121037.jpg
(64.72 KB, 1167x234)
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 12:12:25 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ja bih ukinuo free korisnike za sve hostinge. Ako nećeš da deliš, plati pa skidaj do mile volje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Fašisto. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50043
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Rapidshare-u je upala kašika u med.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Ja bih ukinuo free korisnike za sve hostinge. Ako nećeš da deliš, plati pa skidaj do mile volje.

A šta misliš,sva ta sranja koja oni dobijaju,od koga i za koliko dobijaju?

Dobijaju od ljudi na internetu,za džabe.

Dobijaju to džabe,a naplaćuju je drugima,i još škrtare za svaki dinar.E,to rade cigani.Ukradu ili nađu neki krš,odnesu ga na buvljak i prodaju za fine pare.I bez ikakve garancije da to radi.
Ovo je potpuno isto - prodaju ti za fine pare nešto što je džabe,nema "garanciju"(ne znaš da li je to ono što tražis),bez ikakvog supporta,i bez ikakvog opisa ili bar naznake da je to ono što ti treba.A ako ne radi,moš samo da se jebeš i probaš opet sutra(ili na kolko već ide).Opet ko sa ciganima.

I,da,Bambina,to jeste,između ostalog,i fašizam.Jer se ti govnari ponašaju prema drugim ljudima kao prema nižoj rasi,umišljaju da su bog zna šta,a u stvari su i oni sami lopovi koji su sve to dobili ili ukrali od drugih,jelte,za džabe.

I vidim da su prilično uspešni,jer ne samo da su sami fašisti,nego su očigledno i od svojih članova napravili lepe male fašiste...  Smile

p.s. i najbitnije - i,opet,isto ko sa ciganima,čim se usudiš da zineš protiv toga,odmah si etiketiran kao hater, nacista, zločinac...  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 16:17:24 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
HTC One
Ne znam gde je tu fasizam. Nadji onda lepo mesto gde ces kaciti fajlove, nekoga ko ce ti besplatno hostovati nenormalno velike kolicine podataka i uz to ti omogucavati pune brzine skidanja.

Ne vidim gde je problem? Oni i dalje tebi nude besplatnu uslugu. Jeste sporije, jeste da nekada moras da cekas ali ti je nude. Ko zeli brze, platice. Da nema ljudi koji misle da vredi platiti, ne bi bilo ni hosting sajtova.

Elem,cene za premium acc su sada i za nase uslove sasvim povoljne. U razvijenijim drzava ta cena je u rangu 2-3 pakle cigara, drugim recima smesna. Tako da nije merodavna Srbija, Zambija i sl. za uslugu koju pruzaju vec razvijenije zemlje jer je najveci broj premium korisnika upravo iz tih zemalja.

Ponuda - traznja, zakon trzista, fasizma ni u najavi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Ne znam gde je tu fasizam. Nadji onda lepo mesto gde ces kaciti fajlove, nekoga ko ce ti besplatno hostovati nenormalno velike kolicine podataka i uz to ti omogucavati pune brzine skidanja.

Našo sam.S.t.r. "Gusarski zaliv" ima sve što mi treba.I proizvod,i utiske korisnika,i pomoć(često korisnici ostave komentare s uputsvima) i mogućnost ponovnih pokušaja... sve što mi treba.

Brzina možda nije kao na rapidfašisti ali ja retko kad pa žurim da skinem nešto.

Dobijaju džabe,daju džabe,a opet pružaju mogućnost,ne samo retry-a,nego i podrške i konsultacija.
E,to je primer kako se posluje,a ne "dobijem džabe,naplaćujem maglu".
Citat
Ne vidim gde je problem? Oni i dalje tebi nude besplatnu uslugu. Jeste sporije, jeste da nekada moras da cekas ali ti je nude. Ko zeli brze, platice.

Oni su taj proizvod i dobili besplatno.

Citat
Da nema ljudi koji misle da vredi platiti, ne bi bilo ni hosting sajtova.

Samo što oni naplaćuju kao da rade nešto ozbiljno i skupo,a u stvari sve dobijaju džabe.

Ponuda - traznja, zakon trzista, fasizma ni u najavi.  Smile

Bat of kors...

« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 16:26:29 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Ovo je potpuno isto - prodaju ti za fine pare nešto što je džabe,nema "garanciju"(ne znaš da li je to ono što tražis),bez ikakvog supporta,i bez ikakvog opisa ili bar naznake da je to ono što ti treba.A ako ne radi,moš samo da se jebeš i probaš opet sutra(ili na kolko već ide).Opet ko sa ciganima.

Pa odes u radnju, kupis software i imas garanciju, support, opis i sve ostalo. Kolko para, tolko i muzike  Smile
Inace, Megaupload ko i drugi ti nude:
Arhiviranje fajlova online, nista vise, nigde ne reklamiraju kako ti nude zadnje hitove da skidas za malu cenu

Ponuda - traznja, zakon trzista, fasizma ni u najavi.  Smile

Ispravno, niko nece kupovati hrpu hardova i uzeti neku mega konekciju da jednostavno deli sve dzabe. Ima dzabe varijanta, ceka se malo al opet je dzabe, JDownloader se skine pa nek cima celi dan fajlove. Ako neko oce brze, plati i to je to. Platis sitan kesh al zato najnoviji filmovi, software, muzika...

Oni su taj proizvod i dobili besplatno.

Jasno, i one silne servere kao i konekciju, i to im je dzabe  Smile

Našo sam.S.t.r. "Gusarski zaliv" ima sve što mi treba.I proizvod,i utiske korisnika,i pomoć(često korisnici ostave komentare s uputsvima) i mogućnost ponovnih pokušaja... sve što mi treba.

Pa imas resenje, u cemu je onda problem  Smile
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 16:31:18 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
HTC One
Torenti su sto se mene tice sranje i ne podnosim ih, to sam vec viseputa istakao.

Sa druge strane, to sto oni nesto dobijaju dzabe ne pravi nikakvu razliku u cinjenici daljudi hoce da plate i da ogromnom broju ljudi taj sistem odgovara.

Uvek sve mozes gledati iz vise uglova. Mozes gledati na to kao da na PB imas sve besplatno, ali sporije. A mozes i da za male pare (cena par bioskopskih ulaznica) mozes rentirati odredjene proizvode sa punom brzinom. I to je pono sto se placa - kvalitet. Sadmi je doslo da nesto rentiram... gledacu vec za 5-15 minuta, zavisi od tvog neta. Da li to vredi platiti? O da.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:09:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.