Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Međunarodni dan protiv homofobije - 17. maj  (Pročitano 23032 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Citat
kada je otkrivena
Отркивена је још у давној прошлости! Широм свет је пронађени лешеве мушкараца за које се верује да су погубљени због свог девијантног понашања.
Citat
kako se prenosi
Њу-ејџ ''културом''!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Citat
O pravu na različitost, uvažavanju i zaštiti drugačijih, posebno kada su manjina, treba da se upoznaju deca u najranijem uzrastu, kako bi sa tim saznanjima odrastali u osobe lišene predrasuda i stereotipa koje neznanje sa sobom nosi, dodao je ombudsman.
Sve je to lepo, samo sto ljudi zaboravljaju da je to kao i sijaset ravnopravnih gluposti koje se uvode(kao sto je npr. inkluzija) to pomalo nemoguce.

I tu lezi i glavni problem sto se tice usvajanja dece od strane gej parova. Detinjstvo kao detinjstvo u ovom svetu nije lako ni ovako, a jos gore je ako je dete u sredini koja ce ga besomucno pikirati samo zato sto su mu roditelji takvi kakvi su. A to ce se neumitno desiti u sredini kao sto je nasa. Cak i da su roditelji najnormalniji moguci(ako zanemarimo seksualnu orijentaciju i pogledamo to da li mogu normalno da ocuvaju dete) sama sredina u kojoj ce rasti iz cinjenice da su mu roditelji takvi je nenormalna i to nije u najboljem interesu deteta a to se itekako treba gledati prilikom usvajanja. Zato sam veoma protiv usvajanja od strane homoseksualaca, jer smatram da nikako nije u najboljem interesu deteta strpati ga u takvu sredinu.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Citat
kako se prenosi
Њу-ејџ ''културом''!

Znaci cela anticka civilizacija bila nju ejdz  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
 Moguće je da je homoseksualnost potpuno prirodna ali je pojačana propagandom. To mi je neko trenutno razmišljanje a što kaže Cvija malo empatije nam nikom neće škoditi. Zamisli da si gej i da pokušavaš svim silama da budeš kao većina. Mora da je pakao.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Znaci cela anticka civilizacija bila nju ejdz  Smile

Cela ta civilizaija je fake, tako da ne priznajem njihove fore  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Citat
moguce da ce im biti bilje, cak i mnogo bolje (nekima od njih) nego deci u hetero porodicama. ali sta ce se desavati u njihovom mozgu kada budu imali  30 i vise godina ? kakav ce biti njihov odnos prema svojoj deci ?

ja iskreno ne znam, mogu sad da se priklonim jednoj strani, ali ne bih bila fer prema sebi..

mozda postoji mogucnost da kada stasaju budu prosto emotivno zrele jedinke, koje su imale dodira i sa jednim i sa drugim svetom, iz oba izvukle dobre i lose strane i na kraju formirali svoje misljenje i nacin zivota onako kako oni smatraju da je ispravno i onako kako su na kraju i zeleli, to moze da bude ono sto pricas ti, a moze da bude ono u sta ja zelim da verujem, da postoje mnogi koji bi se izborili za svoj licni identitet, karakter, misljenje, realisti koji bi prosto bili objektivni. A prema svojoj deci .. pa pretpostavljam da tu generalno vlada vaspitanje - gej je okej, kao i vaspitanje tipa - mnogo toga je okej.. ljubav, zivi i pusti druge da zive, pripadanje, leptirici.. to da.  Ali to ne mora neminovno da utice na nekoga toliko da i sam jednog dana bude nekakav devijant neobjektivni, prosto zelim da mislim da ljudi imaju mnogo jace karaktere, dosta zivotne srece i plodonosne uslove za zivot.. neki, mnogi, eto.

ako vole decu treba da volontiraju po domovima za napustenu decu. naravno pod video nadzorom.
ne, meni to nikako nije normalno. ja se pozivam na zakon prirode. da je normalno/prirodno, to bi priroda regulisala, a ne bi ih stitili represivni zakoni prema normalnima.

razmisljam ... ako se nekom muskarcu dize na musko dupe, onda tu nesto nije u redu. ako mu je svejedno gde ga gura, onda moze da ga gura u zivotinje, decu, pukotine u drvetu, izmedju rebara radijatora, i to mi nije bas najnormalnije.
kako ce oni da savetuju decu u vezi sexa ? vidis i sama da su postali agresivni i imaju heterofobiju.
+5
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 
Ma tu je najsrećnije rješenje ne šokirati se previše-Jao,gej,aa poljubio ga je,zavukla joj je ruku pod majicu..koga briga? samo su te parade glupe,ostalo neka radi  ko šta voli. Njima nije lako nimalo,i još treba neko da im dodatno upropasti život tako što će da ga izopšti.
ovo nije normalno...ok,nije prirodno. ali ni mi definitivno nismo najnormalniji,pogotovo oni koji do te mjere mrze da bi povrijedili,uništili,istrijebili..alo..aaalo  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Ma tu je najsrećnije rješenje ne šokirati se previše-Jao,gej,aa poljubio ga je,zavukla joj je ruku pod majicu..koga briga? samo su te parade glupe,ostalo neka radi ko šta voli. Njima nije lako nimalo,i još treba neko da im dodatno upropasti život tako što će da ga izopšti.
ovo nije normalno...ok,nije prirodno. ali ni mi definitivno nismo najnormalniji,pogotovo oni koji do te mjere mrze da bi povrijedili,uništili,istrijebili..alo..aaalo Smile
Ja i dalje smatram da je homosexualizam poremecaj, ali dobro.  Ja imam njih dosta u USA oko mene, i mogu samo da kazem, da pojedinacno, mi ne smetaju tako, ali njihove organizacije su uzas jedan, i ja sam protiv toga. 
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 
A jeste,ali pazi kako to izgleda----spoznaja,mučenje,priča sa najbližima,pa onda polako razotrivanje,osuda,gadjenje...tijesna ti je koža,svi zaziru od tebe...niko ne bira da se rodi kao homoseksualac. i oni znaju da to ne treba tako,ali šta treba-da natjeraš nekog da se osami ili ne daj bože ubije? ko smo mi da osudjujemo i pljujemo,da činimo da neko mrzi sebe i da ima ko zna kakve misli? ko god ima zrno savjesti,a učinio im je nešto nažao,treba da se osjeća loše.
Jer to nije naša,nego njihova stvar. ne diraju te,pusti ih. ne pomažeš-ne odmaži. prosta matematika
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
, ali njihove organizacije su uzas jedan, i ja sam protiv toga. 
Ovo je apsolutno tacno! I sve sto potice od njih, da ima karakter propagande je uzasno.
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.