Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 05:55:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Glasanje
Pitanje: Koliko puta radite masturbaciju
jednom nedeljno
14.6%  (427)
dnevno
81.2%  (2369)
mesecno jednom
1.7%  (50)
nikad
2.5%  (73)
Ukupno glasova: 2919
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Masturbacija  (Pročitano 285969 puta)
Svakodnevni prolaznik

Čovek , o kako to gordo zvuči !

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6500

NO COMMENT!
« Poslednja izmena: 05. Dec 2009, 21:24:00 od Vruha »
IP sačuvana
social share
Човек, о како то гордо звучи!

КАТАРИНА РАДИВОЈЕВИЋ ЈЕ КРШ РИБА!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
 Smile hah i crtez

Pa Vernik i prica o tome da coveka ne treba da pokrecu nagoni , zato i ne mora svaki put da poslusa zivotinjski nagon...i izdrka. Vec da iskoristi tu energiju za nesto drugo i korisnije.

Razumem sta covek prica, ali bas reci da je to zlo...Jbg to bas onako neubedljivo zvuci. Tvoj bog onda ispada da je zao i osvetoljubiviji nego svi mi na forumu.

Volim da masturbiram...ali jasno mi je da je to rasipanje energije. A sve dok vernici budu pretili bozjom osvetom i kaznom, tesko cemo mi razumeti tu seksualnu energiju energiju i nauciti kako da je ispravno koristima (kad vec o tome covek prica)

Ima vec slicna tema u Religiji i filozofiji pa da ne duzimo ovde...Ovo je cini mi se mesto iskljucivo za nas, ljubitelje.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
Smile hah i crtez

Pa Vernik i prica o tome da coveka ne treba da pokrecu nagoni , zato i ne mora svaki put da poslusa zivotinjski nagon...i izdrka. Vec da iskoristi tu energiju za nesto drugo i korisnije.

Razumem sta covek prica, ali bas reci da je to zlo...Jbg to bas onako neubedljivo zvuci. Tvoj bog onda ispada da je zao i osvetoljubiviji nego svi mi na forumu.

Volim da masturbiram...ali jasno mi je da je to rasipanje energije. A sve dok vernici budu pretili bozjom osvetom i kaznom, tesko cemo mi razumeti tu seksualnu energiju energiju i nauciti kako da je ispravno koristima (kad vec o tome covek prica)

Ima vec slicna tema u Religiji i filozofiji pa da ne duzimo ovde...Ovo je cini mi se mesto iskljucivo za nas, ljubitelje.  Smile

Baš obratno,životinje se pare radi produžavanja vrste,jer ih nagon pokreće na to,a čovek je malo komplesnije biće.Čovekov život je isto dosta složeniji,tako on može da kenja i o novcu kao o pošasti,i o televiziji.....

To što on lupeta nema veze sa realnim životom. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6500
Citat
To što on lupeta nema veze sa realnim životom

За нас који не верујемо, ова његова прича је обично тртљање, али верници ово питање итекако озбиљно схватају, управо сада сам мало гуглао на ову тематику и увидео сам да је у верничком свету питање како се уздржати од "рукоблуда " веома актуелно, некада су (у предратно време) чак и штампане књижице за адолесценте које су их упућивале како да се спасу овог "греха". Питам се како монаси могу толико да издрже а да га не дркају, ја бих пукао, ухватио и силовао некога!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat
Питам се како монаси могу толико да издрже а да га не дркају, ја бих пукао, ухватио и силовао некога!
Pa ni oni ne mogu da se suzdrze,ne svi,koliko puta se desavalo i u Pravoslavnoj i Katolickoj crkvi da neki svestenik "naguzi" nekog klinca.I to kao "casne sestre" cisto sumnjam da ih popovi ne kresu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
Citat
To što on lupeta nema veze sa realnim životom

За нас који не верујемо, ова његова прича је обично тртљање, али верници ово питање итекако озбиљно схватају, управо сада сам мало гуглао на ову тематику и увидео сам да је у верничком свету питање како се уздржати од "рукоблуда " веома актуелно, некада су (у предратно време) чак и штампане књижице за адолесценте које су их упућивале како да се спасу овог "греха". Питам се како монаси могу толико да издрже а да га не дркају, ја бих пукао, ухватио и силовао некога!
Nema šta da veruješ ili ne,svaki čovek je grešan,zato što je čovek. Smile

Ne postoji mogućnost da budeš bezgrešan,poenta cele vere je da budeš dobar čovek,da nikome ne činiš zlo.

A to da li piješ ili jedeš mnogo,to su budalaštine.

U svemu postoje ekstremi,tako i u veri,meni ne smetaju dok mene ne počnu da truju tim pričama. Smile
« Poslednja izmena: 05. Dec 2009, 22:00:41 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Ti sad otprilike vodis istu pricu kao i Vernik...govoris sta je poenta vere itd..al nema veze...

I naravno da se radio o nagonima. Kao sto je nagon ostavljanje potomstva, tako je nagon i zelja za masturbiranjem. Nema mnogo razlike kojem ces da se priklonis. Oba su zivotinjska. Pas da moze da izdrka verovatno ne bi jurio KuJe.

Kazem opet, postoji tema u "Religija i Filozofija" odeljku , pa moze tamo da se nastavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6220
Davno sam gledao klip na youtube, mislim da se zvao "onanija najveci neprijatelj civilizacije"  ili nesto slicno. Kad tad nisam umro od smeha nikad necu. Ceo klip se sastoji od toga sto neki lik cita iz knjige kako "deci treba nocu vezivati ruke, a po mogucnoscu i noge..." itd.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6500
Једно је сигурно те генерације које су учили да је мастурбација грех (и давали им читаве књиге у којима пише како да се уздрже) су силно пропатиле, замисли тера те а са друге стране знаш да ако то урадиш уследиће осећај кривице!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 05:55:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.