Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:43:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Glasanje
Pitanje: Koliko puta radite masturbaciju
jednom nedeljno
14.6%  (427)
dnevno
81.2%  (2369)
mesecno jednom
1.7%  (50)
nikad
2.5%  (73)
Ukupno glasova: 2919
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Masturbacija  (Pročitano 286038 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
Ti sad otprilike vodis istu pricu kao i Vernik...govoris sta je poenta vere itd..al nema veze...

I naravno da se radio o nagonima. Kao sto je nagon ostavljanje potomstva, tako je nagon i zelja za masturbiranjem. Nema mnogo razlike kojem ces da se priklonis. Oba su zivotinjska. Pas da moze da izdrka verovatno ne bi jurio KuJe.

Nagon i sexualna želja nisu isto.

Nagon,ili instinkt je ono što životinju tera da se razmnožava,da jede kad je gladna itd.Ali životinja o tome ne razmišlja svesno,nego je instinkti gone,ako me razumeš.

Čovekom mozak funkcioniše drugačije,pored instinkta,čovek ima i maštu,čovečija svest je na mnogo većem nivou od životinje i ne može tako da razmišlja,u tome se razlikujemo od životinja,i svesti čoveka na životinju je smešno i degradiranje čoveka,a to ovaj radi,pokušava da od čoveka napravi životinju,da svede čoveka da radnje obavlja instinktivno,čak čovek ne može instinktivno da pravi decu,čovek ponovo to svesno radi,on mora da oseti seksualno uzbuđenje da bi doživeo orgazam,da bi napravio dete,a to je ponovo greh. Smile

Mlaćenje prazne slame su sve te priče. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Mlaćenje prazne slame su sve te priče

Yar ti smatraš da su Krist I patrijarh srpski Pavle masturbirali?

Ja smatram da nisu jer su prevazišli tu razinu i uspeli se na razinu pravednika, a pravednika ne vode životinjske potrebe već viši ciljevi, božija promisao, a ako je Krist rekao da je masturbacija Grijeh odnak će bit sudnjega dana smlavljen svak ko se ogluši na riječ gospoda našega Isusa Krista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo

Yar ti smatraš da su Krist I patrijarh srpski Pavle masturbirali?
.
Veruj mi,ti si prolupao ako razmišljaš o tim stvarima na taj način. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
HTC One
Yar ti smatraš da su Krista.

Nije imao potrebe, imao je Mariju Magdalenu  Smile

Inace, u udzbeniku iz Informatike i kibernetike sa FPN-a, autora Vladimira Stambuka bukvalno ima recenica da je sve nastalo od kosmicke spreme (mrzim me da vadim knjigu i citiram)... e sad, pitanje je kod je izmasturbirao tu kosmicku spermu  Smile

Nego, ljudi, ovo je Sex forum, religija je nize  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Čovek , o kako to gordo zvuči !

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6500
Citat
Inace, u udzbeniku iz Informatike i kibernetike sa FPN-a, autora Vladimira Stambuka bukvalno ima recenica da je sve nastalo od kosmicke spreme (mrzim me da vadim knjigu i citiram)... e sad, pitanje je kod je izmasturbirao tu kosmicku spermu 

Манијак тај профа  Smile
Јел мерка колегинице онако безобразно?
IP sačuvana
social share
Човек, о како то гордо звучи!

КАТАРИНА РАДИВОЈЕВИЋ ЈЕ КРШ РИБА!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
HTC One
Citat
Inace, u udzbeniku iz Informatike i kibernetike sa FPN-a, autora Vladimira Stambuka bukvalno ima recenica da je sve nastalo od kosmicke spreme (mrzim me da vadim knjigu i citiram)... e sad, pitanje je kod je izmasturbirao tu kosmicku spermu 

Манијак тај профа  Smile
Јел мерка колегинице онако безобразно?

Jok, zena mu je isto progesorka na faksu, zato i jeste frustriran  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Čovek , o kako to gordo zvuči !

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6500
Evo citata sa jednog sajta posvecenog psihologiji :

Citat
Masturbacija ili samozdovoljavanje
Čak i u današnje vreme, doba nakon seksualne revolucije u kome je seks jedna od najvažnijih tema, masturbacija i dalje predstavlja ''tabu'' za koji su vezane mnoge predrasude. Otkrivanje prvih polnih zadovoljstava započinje doticanjem sopstvenih genitalija još u doba detinjstva i predstavlja normalnu pojavu i u adolescenciji i u odraslom dobu. U prirodi ljudskog roda je i težnja da se doživi seksualno uzbuđenje isto kao što moramo da dišemo i da se hranimo. Jedan od najjednostavnijih, najpristupačnijih, najčešćih i najnormalnijih načina da to postignemo je upravo samozadovoljavanje.
Masturbacija je fizička samostimulacija (dodirivanje, masaža, trljanje, stiskanje..) genitalnih organa i drugih erogenih zona koja ima cilj da se oseti seksualno uzbuđenje i doživi orgazam. Obično je povezana sa seksualnim fantazijama. Nema razlike u polovima, podjednako masturbiraju i muškarci i žene.
Na žalost, mnogi mladi ljudi nose teret neopravdanog stida i kivice vazanih za samozadovoljavanje zbog moralnih normi koje nameće religija ili društvo u celini. To je normalna i potpno bezopasna pojava koja ima mnogo pozitivnih strana. Dodirivanje sopstvenog tela je najbolji način da ga detaljno upoznaš i da saznaš šta ti najviše prija. Kasnije ta saznanja možeš podeliti sa svojim partnerom i to vam može mnogo obogatiti seksualni život. Isto tako postajete svesni svojih želja na osnovu seksualnih fantazija tokom samozadovoljavanja. Kada znate šta vam prija i šta želite onda ćete znati i šta da tražite.
Jedna od najčešćih predrasuda je da osobe koje su u vezi ne masturbiraju. Mnogi muškarci i žene se redovno samozadovoljavaju i istovremeno misle da je njihov zajednički seksualni život veoma buran, dovoljno čest i kvalitetan. U mnogim vezama masturbacija je deo predigre, npr. momka uzbuđuje da gleda devojku kada se samozadovoljava. Kada momci imaju problema sa preranom ejakulacijom (svršavanjem) obično im stručnjaci prepručuju da masturbiraju nekoliko sati pre seksualnog odnosa kako bi im odnos kasnije trajao duže. Ako nemate partnera samozadovoljavanje je potpuno normalan način da postignete seksualno uzbuđenje i da doživite orgazam, a da pri tome ne nosi opasnost od neželjene trudnoće i seksualno prenosivih infekcija. Mnogi ljudi, naprosto, masturbiraju jer ih to opušta.
Mladi se pitaju koliko često masturbiranje je normalo, šta je to previše. Odgovor na ovo pitanje je zaista prost. Sve dok vam mastubiranje ne remeti svakodnevni život normalno je onoliko koliko to vama odgovara. TMasturbacija je loša ako postane jedini način zadovoljavanja seksualnih potreba a da vas pri tom ne zanimaju svi drugi načini koje tokom života možete iskusiti, i to jedini način zato što druge načine ne želite ili ako predstavlja opsesivno kompulzivnu radnju, radnju koju ne možete da kontrolišete.
Koliko često ću se dodirivati, gde da se dodirujem, koliko jako, rukom ili nekim predmetom (npr. vibratorom), kada i gde, u društvu ili ne samo su pitanja koja pokazuju koliko mnogo izbora imate, da otkrijete sebe i da uživate.
IP sačuvana
social share
Човек, о како то гордо звучи!

КАТАРИНА РАДИВОЈЕВИЋ ЈЕ КРШ РИБА!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
evo sada se vratio na hrvatski. a i nekako deluje staloženije... je li, da nije palo "rukobluđenje", a ?!
aj iskreno...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Опет смо кренули са смлављивањем. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6288
Ako ce neko da me kazni zato shto drkam mozda nije trebao ni da mi stvori taj nagon . Budalastine . treba biti samo umjeren u svemu , imati neku normu , ja mislim da je religija zato i stvorena da bi budalama koje ne znaju nishta dale neki principe po kojima ce da se vode  a ovo oko pakla je dodatak iz 15 vijeka koji radi na principu zastrasivanja . Bog mozda postoji a mozda i ne ja nisam kompetentan o tome da razmisljam . Drkati moram svakako . A ove price iznad ko drka a ko ne i je li taj neko pametniji ako ne drka ne bih o tome jer me ne zanima , iz iskustva jedino mogu reci da kad drkam cesto sex mi je gori Smiley Aj uzivajte .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:43:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.145 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.