Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 19:27:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mass Effect 2  (Pročitano 23507 puta)
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Alcatel One Touch Idol X
Хвала на одговору  Smile

Још једно питање : спојлер Како је уопште могуће да шепард умре? Мислим, можда нисам био пажљив у неком делу, али ваљда је стално у мојој контроли, осим када водим џокера за кратко на нормандији? спојлер
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Kvarisa Pa ako nespreman iskoristis onaj relay 4,tj niko ti nije loyalan,nisi brod nabudzio,nisi nista budzio,nemas onaj IFF,mrecete svi  Smile Tako da mislili su na sve,tako da nema tu ae da probam da vidim sta ce se desi,a nisi nista uradio od ovoga gore,ima se zavrsi igra odma,i naravano svi dumreli Smile
« Poslednja izmena: 10. Feb 2010, 12:23:07 od Chupavi Djole »
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Alcatel One Touch Idol X
Да, да , видиш нисам о томе размишљао  Smile
Стварно су на све мислили  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Igrao sam keca 35+ sati da bih se lepo uneo u priču, instaliram Mass Effect 2, nešto pođe naopako i u control panelu slučajno obrišem keca zajedno sa sejvovima!  Smile

Oficijalna priča dvojke nije ni slična mome (bio sam pravi Dobrica Ćosić ovaj put, obično izigravam zloće u RPG igrama), ali sam na netu našao sejv koji je donekle slilčan mom, ali sam već naleteo na par razlika.

Priča me za sada drži, skeniranje planeta je interesantnije od vožnje onog sranja po pustarama. Borbe su definitivno zabavnije, ali je zato sistem za levelovanje dosta osakaćen, mada ni prošli nije bio ništa posebno.

Sve u svemu, OK akcioni RPG za PC standarde, odličan RPG za konzolaške standarde (i pre nego što neko pomene FF ili išta slično, samo da kažem da se ježim od japanskih RPG igara).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Док ја скинуо, сви већ прешли  Smile

Елем, први утисци су добри.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Ja ga predjoh 2 puta - prvi put nisam nishta upgradeovao pa mi pomrla 4 chlana posade. Posle sam prelazio opet i sve upgradeovao i chinio im usluge da budu lojalni i prezhiveli su. Ja sam imao Mass Effect saveove gde sam imao Paragon path. Nastavio sam isto i u Mass Effect 2. Nisam dao Illusive Man-u ono shto otje, netju da pravim novog Imperatora Palpatina. A za curu uzeh Tali'Zorah Vas Normandy i vrlo sam happy.
Sad josh chekam Mass Effect 3 2011 pa da prashim nechija dupeta za timom koji imam.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
ja se mislim dal da kupim igru,naravno-kod ovlascenih prodavaca  Smile Smile,kao na primer "NaUlici" S.T.R.  Smile ,ili da je isto kupim,al sa 100% popusta,kod "GusarskiZaliv" A.D. .... Smile 

ne,ozbiljno... Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Feb 2010, 11:07:40 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ma skini je  Smile Jeftinije ti izadje to i da qpis DVD-ove da ja narezes  Smile

Ja ga predjoh 2 puta - prvi put nisam nishta upgradeovao pa mi pomrla 4 chlana posade. Posle sam prelazio opet i sve upgradeovao i chinio im usluge da budu lojalni i prezhiveli su. Ja sam imao Mass Effect saveove gde sam imao Paragon path. Nastavio sam isto i u Mass Effect 2. Nisam dao Illusive Man-u ono shto otje, netju da pravim novog Imperatora Palpatina. A za curu uzeh Tali'Zorah Vas Normandy i vrlo sam happy.
Sad josh chekam Mass Effect 3 2011 pa da prashim nechija dupeta za timom koji imam.  Smile

Tako je,necemo da budemo niciji sluga  Smile E da kada zavrsite igru,ako ste razgovarali sa svim mogucim romansama,ali niste ucinili onaj razgovor sa svima koji ce da vodi do scene,nego samo sa jednom od njih,e posle zadnje misijie ja sam tako otkacio Mirandu,i bio sa Tali  Smile Tako da ima mogucnost da pojebes sve,i niko ti nece nista reci  Smile
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 3120c
hm....
mass efect..
svidja mi se rpg al mi mass malo linearan.doduse tek sam dosao na normandiju i odigrao misiju na omegi i dobio jos jednog clana tima.problem mi je sto ne znam bre kako da osvojim vise squad poena,po misiji uglavnom 2-3,jel to normalno.i kako da mi ovi clanovi tima budu lojalni s obzirom da u protivnom ne omogucava dodeljivanje odredjenih poena ako nisu lojlani,meni su svi normal.municije imam uglavnom malo...
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
To je normalan nivo napredovanja koji možeš da očekuješ. Da ti članovi tima budu lojalni moraš da slušaš njihove probleme kao psihijatar i posle da odradiš specijalnu misiju za svakog od njih. Ja nisam imao probleme velikih sa municijom, nalaziš je na podu posle ubijenih neprijatelja.

Ako nisi igrao keca, priča će te potpuno zbuniti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 19:27:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.