Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 02:29:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mass Effect 2  (Pročitano 23512 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Koliko naplaćuju za taj DLC? Ja mislim da je dž. Inače onaj Zaheed koga možete da regrutujete ako imate njegov DLC, je veoma zanimljiv lik, i ako ko Bata Živoinović ubija pilota sa zemlje dok je ovaj u letu.

Edit: Inače, vožnja je bila najgori deo u kecu, tako da nisam previše oduševljen tim Hammerhead DLC-om.
« Poslednja izmena: 26. Mar 2010, 14:59:55 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Koliko naplaćuju za taj DLC?

Чуо сам да је пет долара.
« Poslednja izmena: 26. Mar 2010, 15:59:47 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
hm,jel proveravao neko da li ima DLC paketi da se "kupe" u "Torrenti d.o.o.",ili kod slicnih ovlascenih prodavaca...?  Smile

ne,ozbiljno,moram da skinem to.

doduse,pravo da vam kazem,za Mass Effect,i 1 i 2,nikada ne bih zazalio da dam(kolko se sada krecu cene,bese...?) 20,odnosno 40 evra,jer stvarno su medju retkim,gotovo izumrlim igrama koje zasluzuju te pare,ali,sad kad sam vec imam obe,glupo mi...  Smile mozda cu za godinu dana da uzmem jednu,kad im spadne jos cena.jer,stvarno,ovi ljudi stvarno zasluzuju to kako su ih dobro napravili.a to je danas retkost,gotovo misaona imenica...
ali,dobro,za DLC me mrzi da dajem 5 $,tako da ako neko zna gde da ih nabavim sa 100% popusta  Smile,neka kaze,molim vas...  Smile Smile

inace,kao sto rekoh,igra je fantasticna,bas kao i 1,ali,mi smetaju neke sitnice.na primer,to sto vise nema vozikanja po planetama,i sto su one,po kojima bi se i vozikao(one nenastanjene...) obicno jako male,tj-leveli su mali,nista u odnosu na one stare.takodje,tupavo je sto su izbacili onu opciju da u toku same igre skidate,oblacite kacigu,oklop,sta vec...takodje,to sto Garrusu ne moze da se zameni onaj budjavi,polu-razneseni oklop(izgleda ko klosar,jbt...),to sto je nekoliko nivoa sa Citadele izbaceno(dodati su novi,da,ali,ja bih iskoristio i stare...),i kolko sam razumeo,ovde vise gotovo da nema opcije kupovine novih oruzja,mislim,drugih modela,vec se sve samo upgradeuje,ili se nadje s vremena na vreme neko novo(ili mozda gresim po pitanju toga...?)
mislim,odlicna je igra,ali,nisu trebali tako radikalno da izbace toliko stvari iz prvog dela.pogotovu sto su izbacili stvari koje nikome nisu smetale,vec cak koristile.stvarno mi nisu jasni sto se toga tice,no,dobro,igra svakako ostaje remek delo,kao i njen prethodnik.najbolje od svega jeste sto ce igra biti prava serija,u kojoj ce sam igrac da ucestvuje i odlucuje o svemu.imacemo tri dela igre,koji ce potpuno biti povezani,i zavisni jedan od drugog,sto je stvarno neverovatno i zanimljivo.zaista nevidjena igra.
« Poslednja izmena: 27. Mar 2010, 00:34:21 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Koji DLC-ovi te tacno zanimaju  Smile Kazi koji,i dobices PM sa linkovima istih  Smile
« Poslednja izmena: 27. Mar 2010, 00:50:47 od Chupavi Djole »
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Koji DLC-ovi te tacno zanimaju  Smile Kazi koji,i dobices PM sa linkovima istih  Smile
heeheeee...  Smile hvala!  Smile Smile Smile Smile

za sad znam samo za onaj gde nailazis na stari Normandy.aj,pogledacu,pa cu da ti javim.hvala ti puno unapred.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Ok poslacu ti pm sa svima koje ja imam,i linkove,i sa objasnjenjima kako i sta  Smile
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
Poslednji Apereance DLC daje Garrusu, prilicno cool oklop, tj Garrus, Jack i onaj Drell assassin dobijaju i treci set oklopa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
meni je samo potpuno nejasno kako su mogli da naprave igru tako da cak i kada Garrus dobije novu boju za oklop,posle Eye for eye misije,na njemu i dalje ostaju ona rupa i ogrebotine.mislim,izgleda ko klosar.
takodje ne razumem zasto su izbacili opciju da kupujes i namestas oklop za svakog clana,pogotovu sto izgledaju neadekvatno.na primer,Miranda,iako je prava bomba u onom kostimu,sada kao moze u njemu,bez kacige,bez icega,da ide po nekoj planeti gde je 150' C.mislim,stvarno...
da je trebalo da prave tu opciju,da izdaju igru prvi put,pa da predjem preko toga,ok,ali,mislim,ne razumem sto samo nisu upotrebili te opcije i teksture iz proslog dela.kao sto isto tako nisu ubacili nivoe iz Citadela koje su nekad imali,vec samo napravili ove nove.
stvarno ne kapiram.
takodje me nervira sto imam zver od masine,i opet me igra nekad zajebava.pritom sam jos updateovao drivere,i ima poboljsanja,ali,i dalje ima zezanja.kao da igra ima neku svoju narav.

no,van toga,kao sto rekoh,igra je pravo remek-delo,i zaista uzivam igrajuci je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
Pa Miranda je Biotic, ako se dobro secam jednog od BioWare objasnjenja jos iz keca, Biotics imaju konstantan aura like armor oko celog tela koji je potpuno outside environment proof. U prevodu ima bioticki armor, koji pored projektila, zaustavlja i efekte okoline. Jes da je sitnica, ali eto pokazuje koliko se daleko islo u razmisljanju.

Za Garrusa jes malo smesno, ali ovaj treci armor je ispravio nedostatak.

Pa zar nisi primetio da je dvojka totalno napravljena za casual gamere.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pa Miranda je Biotic, ako se dobro secam jednog od BioWare objasnjenja jos iz keca, Biotics imaju konstantan aura like armor oko celog tela koji je potpuno outside environment proof. U prevodu ima bioticki armor, koji pored projektila, zaustavlja i efekte okoline. Jes da je sitnica, ali eto pokazuje koliko se daleko islo u razmisljanju.
aahaaa,aha... Smile
Pa zar nisi primetio da je dvojka totalno napravljena za casual gamere.
da.pojednostavili su ga samo tako.
valjda je operacija biranja ili skidanja oklopa,i oruzja bila previse komplikovana za igrace u pojedinim delovima sveta... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 02:29:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.