СГСС-Само Гастос Србију Спасава свидело се то неком или не али стање је алармантно. Гласајте за СГСС. Само ми,можемо да пљунемо властодржцима у лице а да нам због тога не фали ни длака са главе. Тј. ми и ови азиланти по парковима. Ви остали би морали да робијате због тог чина
Јер боранија,уљуљкана у своје топле домове које више интересује сопствени џеп него национална,друштвена ствар и не заслужује ништа боље него да цркне у дуговима,каматама,немаштини..
« Poslednja izmena: 08. Jul 2015, 21:05:52 od smook »
Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE
СГСС-Само Гастос Србију Спасава свидело се то неком или не али стање је алармантно. Гласајте за СГСС. Само ми,можемо да пљунемо властодржцима у лице а да нам због тога не фали ни длака са главе. Тј. ми и ови азиланти по парковима. Ви остали би морали да робијате због тог чина
Јер боранија,уљуљкана у своје топле домове које више интересује сопствени џеп него национална,друштвена ствар и не заслужује ништа боље него да цркне у дуговима,каматама,немаштини..
A kako ces to da izvedes iz Svajcarske ?
A drugo, ako tako ne mislis na svoj dzep nego na nacionalnu i drustvenu stvar, zasto ne napustis Svajcarsku i dodjes u Srbiju ?
« Poslednja izmena: 08. Jul 2015, 22:58:46 od system_v_r5 »
Ја сам систем само пренеражен,разочаран чињеницом да се од бар..али најмање пола милиона џебелебароша,незапослених по граду није окупило бар 10,20,30 хиљада који би скандирало,правило протест испред енглеске амбасаде поводом ове резолуције и теме на којој се налазимо.
Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE
Gasstozz je već pobedio u Srbiji, u Parovima
Ja bih voleo da se svi vrate u Srbiju sa parama koje su zaradili i započnu svi biznise. Zamisli njih milion se vrati i svaki deseti otvori firmu koja zapošljava 5-10 radnika.
Ја сам систем само пренеражен,разочаран чињеницом да се од бар..али најмање пола милиона џебелебароша,незапослених по граду није окупило бар 10,20,30 хиљада који би скандирало,правило протест испред енглеске амбасаде поводом ове резолуције и теме на којој се налазимо.
A zasto bi protestvovali ? Mislis zbog one rezolucije o Srebrenici ?
Ne.
« Poslednja izmena: 09. Jul 2015, 14:27:50 od system_v_r5 »
Сад смо у духовној спрези са нацистима. Све треба искористити против исламског окупатора, да се не лажемо нису крива енглеска говна колико су муслимани прљавим новцем успели да купе ову резолуцију.
Етикету геноцидности односно етничког чишћења кабаб римовера треба промовисати широм света, да сви исламофоби света нас славе и поштују. Ми смо поносни на све геноцидне акције генерала Младића и председника Караџића ... жао нам је што нису могли више.