A sta se dogadja kada su sunce i mars u konjukciji u drugoj kuci u devici, i to sunce na 1 st.01 a mars na 5 st.45 device, a oba u opoziciji sa mesecom na 22 st.28 vodolije u sedmoj kuci i kvaadratom sa neptunom u strelcu u 4.kuci? Vladar druge kuće merkur je na asc u lavu. a Pri tom zaista ne podnosim tipicne muškarce device. :help: :-k
Takodje imam konjukciju sunca(0,40) i marsa (5,30) u devici negde na kraju 6 kuce dc- pocinje 11,20 device. da li bi neko mogao da ovo odkomentarise? Hvala
Evo probacu ja da dam svoje misljenje o konjukciji Sunce Mars. To skoro sigurno znaci velika energija i izdrzljivost kre svega fizicka ono kada svi padnu ti mozes jos ili nakon teskog posla ipak imas snage za izlazak ili svoje ljubavi. Takodje znaci vrstu srcanosti koja moze da ide u svadljivost.Velika ambicija, sa sposobnoscu izvrsenja ciljeva i sa sposobnoscu donosenja odluka. Odredjeni dar za sport. Entuzijazam, vatrenost. E sada sve to uzmes u obzir da preciziras tip i nacin sobzirom u kom je znaku i koji su prateci aspekti. Ali kako god taj aspekt snazi bas tvoju licnost.
E ali ono sto ja ne kapiram je to u vezi partnera. Jer meni su obe planete u devici na samom pocetku trebalo bi da me bas privlace muske device ili oni muskarci sa njenim osobinama, medjutim da ja to iz moram reci dobrog iskustva ne vidim, jedini deo koji ima veze sa tim je da volim da je taj neko ko vodi racuna o licnoj higijeni e sada ako je to nesto sto nije noramalno za sve nego samo devicanski tip ebi ga. Ali cak i da ja to kao volim niti se kacim za takve muskarce niti ista od toga. Mogla bi da ispricam klasicnu pricu ono - volim pametne, lepe, duhovite, strasne, zgodne, sa dubokim osecajem za ljubav , pravdu, cestitost, sa vestinama za sport spretnim rukama, estetiku..... i hrabar pred zivotom. E sada to opet nema veze sa onim za koje se lepim. Za te za koje se lepim bolje da ne dajem opis jer bi bilo svasta tu od manijaka i glupaka do maminih sinova ](*,) :-$ :D
Meni je Sunce u Jarcu u 10 kuci, a Mars u Ovnu u 12 kuci... 8)
Imam jedno dodatno pitanje, ako neko moze da mi odgovori.. :-k
Citala sam dosta stvari o astrologiji, i negde sam nasla da ne valja da neki znak bude prikljesten (valjda se tako kaze)...Meni se to upravo desava sa 12 kucom, koja se prostire od riba do bika, pa mi je tu ovan prikljesten...Jel zna neko nesto o tome? :D
Meni je Sunce u Jarcu u 10 kuci, a Mars u Ovnu u 12 kuci... 8)
Imam jedno dodatno pitanje, ako neko moze da mi odgovori.. :-k
Citala sam dosta stvari o astrologiji, i negde sam nasla da ne valja da neki znak bude prikljesten (valjda se tako kaze)...Meni se to upravo desava sa 12 kucom, koja se prostire od riba do bika, pa mi je tu ovan prikljesten...Jel zna neko nesto o tome? :D
Ne valja vala nista sto prikljescuje.jednog dana na videlo izlazi planeta iz te kuce kako je tebi i mars u ovnu prikljesten eto price o vezi sa sportistom u nekom hotelu .Bitno je da je ishitreno ne ofiras jednog dana.
Meni su i mars i sunce u vagi u cetvrtoj kuci... Sta bi to moglo da znaci? :)
Sto se tice marsa u vagi...Tu je agresivnost skoro potpuno suzbijena(znaci ti si vrlo takticna i diplomativna osoba).A kad je mars u 4.kuci u pitanju - nemoj me shvatiti pogresno ali po astrologiji trebalo bi da imas neke porodicne probleme(tipa neslaganja sa nekim clanom),ili u krajnjem slucaju sa preseljenjima itd. A Sunce u 4-oj kuci - Porodica ti je glavna zivotna tema i preokupacija.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.