Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 18:52:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li po vasem misljenju marihuana izaziva zavisnost ili ne?
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marihuana i zavisnost  (Pročitano 82533 puta)
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson C902
Citat
To je jedna od najvecih zabluda i stereotipa ikad ja mislim i dolazi uglavnom od osoba koje su u zivotu upoznale 3 narkomana i izvode zakljucak na osnovu toga  Smile Tom logikom se za narkomaniju u odmaklom stadijumu moze glatko okriviti duvan ili alkohol, jer velika vecina ljudi pre drogiranja i pre trave krene sa cigaretama i alkoholom, pa se tek onda proba duvka, posle duvke mozda nesto jace...Ali to uopste nema toliko veze sa tim sta se konzumira i kojim redosledom, vec sa cinjenicom da se ljudi generalno lako navlace na stvari koje stvaraju bilo kakvu zavisnost i da su uzasno porocni, i zavisno od te nase crte ide rizik koliko cemo i na sta da se navucemo i od cega ce to da pocne. Uostalom, toliko ljudi je BAREM jednom probalo travu u zivotu, i ne vidim nesto da su svi postali narkomani, da je to tako danas bi verovatno svaki 10-i covek bio tezak narkic  Smile

Skoro svako ko je probao travu probao je i LSD i ekstazi.Moj najjbolji drug koristi travu,i mesa sa LSD-om.Tako da nije da sam neupucen.A inače sve stvara zavisnost samo zavisi od čoveka do čoveka(volja,organizam...) Smile
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Pa sta, tvoj najbolji drug je svaka druga osoba na ovoj planeti?  Smile

Mislim, ako cemo tako da se prepucavamo sa osobama koje znamo i da na osnovu toga izvlacimo neke zakljucke, ja na primer imam ortakinju koja obozava da uzima esid ali mrzi da duva i nikad to ne radi...I sta sad, sta to znaci?  Smile Sa druge strane znam toliko ljudi koji su komotno preskocili deo sa duvanjem i krenuli odmah sa spidom, eksercicima i ostalim.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2011, 22:48:49 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson C902
Citat
Pa sta, tvoj najbolji drug je svaka druga osoba na ovoj planeti?

Celo to društvo a ima ih oko 10-ak mozda ti nemas takvo iskustva ali ja bogami imam i to dosta.Možda ti nisi upoznala takve ljude ?
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ja sam probao travu i probao sam i LSD. Dobro i? Nikog nisam ubio, ništa nisam ukrao, nikad nisam ni sebe ni drugog uneo u opasnost, osećam se zdravo, sposobno, energično. Probao sam i pečurke, a pre svega toga sam probao kofein i alkohol   Smile

Podela droga ne može ni da se izvrši kao "marihuana i sve ostalo teže", svaka supstanaca je za sebe priča, mada neke haluconege droge sadrže DMT (meskalin, psilocibin ili čist DMT), i one uglavnom imaju neke sličnosti.

Takođe da li ste znali da je DMT supstanca koja se proizvodi u vašem mozgu dok sanjate i pred smrt? Ne samo to, nego se nalazi u ogromnom broju organizama od trave do plavog kita? I ne samo to, DMT je strogo zabranjen po zakonu skoro svuda na svetu, aj sad vi meni to objasnite.
http://en.wikipedia.org/wiki/Dimethyltryptamine

Da li sam narkoman? Što da ne, ali to je moj lični izbor, moja lična sloboda koju sam spreman da branim. Država koja reguliše moral je fašistička država što se mene tiče. Moral je isključivo individualna stvar, nešto kao javni moral ne postoji koliko god neki želeli i ubeđivali sebe da postiji.

Ako ti mene izbegavaš jer ja volim da eksperimentišem za izemnjenom svešću, to nikad nisi probao i još umišljaš da si moralno ili bilo kako superiorniji od mene, pa samo mi čuvaš vreme koje bi potrošio na tebe  Smile
Strogo tvrdim da ne možeš da budeš kritički nastrojen prema treznom stanju svesti, ako nisi bio pod nekim izmenjenim stanjem. Isto kao što nemožeš ni da budeš kritički nastrojen prema svojoj kulturi ili zemlji ako nikad nigde nisi putovao.

Pre nego što vi krenete da halucinirate i pomislite da ja insiitram da se ljudi oko mene gudraju, to nije tačno. Ja ponudim, ako neće, više za mene.

Inače nije pitanje vremena kad će i ostalo da mi dosadi, jer ja ništa ne kljukam često. Svarim jednom vikedom, a pečurke možda jednom godišnje, dok me je LSD razočarao u porećenju sa psilocibinom jer je spuštanje sa njega prilično neprijatno za razliku gljiva. Nuđen mi je besplatno i heroin i meth, sve sam lepo odbio.
« Poslednja izmena: 26. Feb 2011, 01:27:00 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Ja sam probao travu i probao sam i LSD. Dobro i? Nikog nisam ubio, ništa nisam ukrao, nikad nisam ni sebe ni drugog uneo u opasnost, osećam se zdravo, sposobno, energično.

Ovo je ujedno i opravdanje svakog sparusenog alkoholicara. Sta hocete, ja pijem, jesam ja nesto pogresio, jesam udario nekog? Jesam nekog ubio?

Takođe da li ste znali da je DMT supstanca koja se proizvodi u vašem mozgu dok sanjate i pred smrt? Ne samo to, nego se nalazi u ogromnom broju organizama od trave do plavog kita? I ne samo to, DMT je strogo zabranjen po zakonu skoro svuda na svetu, aj sad vi meni to objasnite.
http://en.wikipedia.org/wiki/Dimethyltryptamine

Ovo je takodje naucno istrazivanje gde se dokazuje da je DMT u stvari zdrava stvar? I da je totalno nebulozno sto je zabranjena?

Da li sam narkoman? Što da ne, ali to je moj lični izbor, moja lična sloboda koju sam spreman da branim. Država koja reguliše moral je fašistička država što se mene tiče. Moral je isključivo individualna stvar, nešto kao javni moral ne postoji koliko god neki želeli i ubeđivali sebe da postiji.

Dakle ne bi trebalo da se brani da se dvoje jebu na ulici, na trgu pored mase ljudi?
Ne bi trebalo zabraniti da se pucas po veni u restoranu?
Drzava u kojoj se ne regulise moral nije drzava, to je pleme iz kamenog doba.

Svarim jednom vikedon, a pečurke možda jednom godišnje, dok me je LSD razočarao u porećenju sa psilocibinom jer je spuštanje sa njega prilično neprijatno za razliku gljiva. Nuđen mi je besplatno i heroin i meth, sve sam lepo odbio.

Kako kaze Rambo Amadeus, napuni 30 godina, ozeni se, napravi dvoje dece. Onda svari dzoint, istetoviraj se, izbusi bradavicu, itd. Nema nista gore nego kad klinac od 15 godina(ne ti) objasnjava kako je vutra kul stvar, kako je zavrsava za male pare i kako moze da sredi micubisija za par eura.

Off topic:

Jel ono iza tebe poster one glumice iz serije cari?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Ovo je ujedno i opravdanje svakog sparusenog alkoholicara. Sta hocete, ja pijem, jesam ja nesto pogresio, jesam udario nekog? Jesam nekog ubio?
Šta fali opravdanju? Savršeno je. To su glavni argumenti zašto je neka supstanca zabranjena. Alkohol je isto psihoaktivna droga, prema tome, nemate vi šta da dirate ni alkoholičare ni narkomane, svi su sami to izabrali.

Citat
Ovo je takodje naucno istrazivanje gde se dokazuje da je DMT u stvari zdrava stvar? I da je totalno nebulozno sto je zabranjena?
Si ti promašio deo gde piše da NAŠ MOZAK SAM TO PROIZVODI? Takođe, i da nije zdravo, pa nije zdrava ni masna hrana, aj nju da zabranimo. Nije zdrav ni kofein, ali ne samo da je dozvoljen, neko se očekuje od tebe da se navučeš na njega.

Citat
Dakle ne bi trebalo da se brani da se dvoje jebu na ulici, na trgu pored mase ljudi?
Ne bi trebalo zabraniti da se pucas po veni u restoranu?
Drzava u kojoj se ne regulise moral nije drzava, to je pleme iz kamenog doba.
Moje pleme! Ja sam 100% za apsolutnu anarhiju i vraćanju nomadskom životu pre poljoprivrede, makar umro u tridesetoj od infekcije.

Citat
Kako kaze Rambo Amadeus, napuni 30 godina, ozeni se, napravi dvoje dece. Onda svari dzoint, istetoviraj se, izbusi bradavicu, itd. Nema nista gore nego kad klinac od 15 godina(ne ti) objasnjava kako je vutra kul stvar, kako je zavrsava za male pare i kako moze da sredi micubisija za par eura.
Može Rambo da priča šta hoće, ali ako ovo nije upućeno meni, kome je? Niti mi brak znači išta jer nisam religiozan, niti želim da dovedem dete na svet tek tako, ono kao ljubimca, niti je išta od toga potrebno da ti uživaš u drogama. Ja skoro nikad nisam ni shvaćen ozbiljno, tako da mi ni to toga nije stalo.

Za poster nemam pojma, nije moj stan.
« Poslednja izmena: 26. Feb 2011, 00:57:40 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Osma nema nikakve štete da se ljudi zainteresovani za temu droge informišu o tome kako organizam za samo par godina bude devastiran uzimanjem droge. A sigurna sam da većina narkomana počnu od radoznalosti pa preko uveravalja da to nije ništa štetnije od piva ili vina zabrinjavajuće veliki broj njih stignu do bolesti zavisnosti.

Što tebe spospada nervoza zbog toga? Što si arogantna i agresivna? Ponašaj se mnogo si se promenila u smeru od socijalno prilagođenog ka grubom i nepristojnom načinu komunikacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Jel ti računaš i kofein i aspirin u droge? Da li koristiš išta od toga? Ako da, onda si licimer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Zasto sam arogantna i agresivna i gruba, samo sam normalno pitala kakve veze imaju ljudi koji su vec duboko zasli u narkomaniju i propali od daleko malicioznijih droga sa zavisnoscu koju izaziva marihuana. Shvatam ja sta zelis da kazes i delimicno je to osnovana i logicna tvrdnja, ali prica o tome kako svi ljudi koji su nekad pusili marihuanu u zivotu zavrsili kao ljudi sa slika ili ce zavrsiti tako je bespotrebno etiketiranje i prosto se ne desava uvek..
A za ovo zadnje, ne shvatam, kad sam se ja to promenila i kad sam u drugoj situaciji bila gruba i nepristojna, barem sa tobom?  Smile Ili je ovo onaj fazon jednom ne kazes nesto kako treba i odmah si otpisan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Cvijo u vezi tog argumenta da je THC jedan od uobičajenih neurotransmitera sreće u našem organizmu moram ti skrenuti pažnju na kvantitativnost. Zapravo THC se u organizmu proizvodi u neuporedivo manjim količinama nego što se može uneti uzimanjem marihuane. Poplave THC koje stvaraju prijatnu omamljenost u isto vreme postepeno sprže receptore preko kojih deluju jer ti receptori nisu pripremljeni da satima trpe poplavu stimulansa. kao kad u usta staviš vreo kolač pa opečeš jezik. Međutim za razliku od kvržica na jeziku koje če posle nekog vremena moći da se potpuno obnove receptori THC neće. Znači nema više mogućnosti da telo nagradi svog blesavog vlasnika srećom na prirodan način čak i kad shvati da mu se više ne uživa marihuana. A to je tužan i depresivan život u odnosu na onaj prirodni koji bi ti rado vodio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 18:52:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.