Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 12:13:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li po vasem misljenju marihuana izaziva zavisnost ili ne?
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marihuana i zavisnost  (Pročitano 82565 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b10
Društvo je obavezno da brine o svakom pojedincu kako bi osiguralo sopstveni opstanak.
Kada neko iseče vene, niko ga neće poslati kući pod izgovorom da ima pravo da radi šta hoće sa svojim telom, već će ga poslati na posmatranje i lečenje.
To je briga o pojedincu.
Isto tako društvo mora da brine o tome da pojedinci ne zastrane, na bilo koju stranu jer bolesni ovisnici i degenerici raznih vrsta nisu ni od kakve koristi društvu, samo suprotno.

Dakle, ovde pričamo o ovisnosti i kako do nje dolazi.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Ne vidim sta nije moralno u tome ukoliko odrasla osoba smatra da je to za njega najbolje. Ko smo ti ili ja da kazemo da nije i u kranjem slucaju zbog cega bismo imali problem sa tim?
"Mi" nemamo nista sa time, svako zivi onako kako mu odgovara. Drustvene norme i zakoni(makar sto se tice droge) misle ipak malo drugacije. Isto tako bi mogao reci da je OK da ubijes coveka jer zasto bi zabranjivali pojedincu tako nesto ako se oseca bolje kada to uradi  Smile Jednostavno, drustvene norme i zakoni postoje da bi ih se covek pridrzavao a ako ih se ne pridrzava snosi posledice, simple as that
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Spreciti coveka da postane narkoman, a ne sprecavati prodaju droge (kao sto je trenutno slucaj sa alkoholom i cigaretama). Mislim da je to poenta. Sada se leci posledica, a ne uzrok.
Ta navodna borba protiv narkomanije je tako jedna velika glupost neslucenih razmera. Velika sarena laza  Smile Pa negde moraju da se utrose pare od poreza  Smile

Ako ti nemas ja imam.
Ja ne zelim da zivim sa pederima i narkomanima..Ne bih imao nista protiv da im se da jedan grad pa da se kote i drogiraju..samo daleko od mojih ociju..Jedan grad njima jedan nama
Porodicno ognjiste, a na zidu ikona. Ima li ista lepse pod kapom nebeskom?  Smile Krenulo bi Srbiji iz odma' u sada  Smile Pederi i narkomani koce!
« Poslednja izmena: 21. Feb 2011, 14:11:29 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 111111
Opasan si ti mali znas  Smile
Da ti objasni cika jasikasi nesto...Bolje da ikona stoji na zidu nego da je pederi guraju u dupe a narkomani da smrcu sa nje  Smile

Ali ajde nemam nista ja protiv tvoje demokratije.. Smile Sloboda izrazavanja ovo ono  Smile Sloboda  Smile
Malo nato sune milosrdne (demokratske) bombe .. malo albanci kolju za bubrege ..  Smile Ali ako je to pravi put Srbije ja vas pratim..jebiga moram  Smile
A ja budala mislio da tracionalna vrednost,istorija,porodica..porodicno ognjiste...da je to normalno..Ali ja sam zastareo demokratija kaze da je to prevazidjeno  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Kanabis za bolji apetit obolelih od raka

Psihoaktivna supstanca kanabisa "delta-9-tetrahidrokanabinol" (THC) popravlja apetit i ukus za hranu kod obolelih od raka posle hemoterapije, poručuju kanadski stručnjaci s Univerziteta Alberte.

Oni su tokom 18 dana 21 pacijentu sa uznapredovalim kancerom, koji su prošli hemoterapiju, davali bilo kapsule koje su sadržale THC, bilo placebo. Od ispitanika je traženo da popune upitnik u vezi s ishranom.

Od onih koji su dobijali THC njih 73 odsto su prijavili da jedu s više volje, a 55 odsto da je hrana postala ukusnija. U grupi na placebu, ovako je odgovorilo samo 30, odnosno 10 odsto ispitanika.

Iako su obe grupe unosile otprilike podjednaku količinu kalorija, oni koji su primalo THC su konzumirali više proteina. Osim toga, oni su prijavili i da bolje spavaju i da se kvalitetnije relaksiraju nego ranije.

Vođa istraživanja, profesor Vendi Vizmer, ističe kako su ovi nalazi veoma značajni zato što rak i njegovo lečenje mogu da dovedu do velikog opadanja apetita i opasnog gubljenja telesne težine.

Mnogi oboleli od raka se, na primer, žale da im meso smrdi i ima neprijatan ukus pa ga manje i jedu. Ranije se mislilo da tome nema pomoći, a pacijentima je savetovano da se pomire s tim hemosenzornim problemima i da jedu izmešanu, hladnu i bezličnu hranu.

Vizmerova sada savetuje lekarima da razmotre tretman THC-om kod obolelih od raka kojima se izmenilo čulo mirisa i ukusa i koji nemaju apetit.

Kanadsko istraživanje je pokazalo da se THC dobro podnosi - nije bilo nikakve razlike u neželjenim propratnim pojavama među ispitanicima iz dve grupe. To ukazuje da se može razmatrati i opcija dugotrajnijeg uzimanja THC preparata.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Porodicno ognjiste, a na zidu ikona. Ima li ista lepse pod kapom nebeskom?  Smile Krenulo bi Srbiji iz odma' u sada  Smile Pederi i narkomani koce!

Lupetas ko lonce niz stepenice...

Sto se tice zdravlja, svaki dan casa crnog vina i umanjujete 70% mogucnosti kardiovaskularnih oboljenja. Svaki dan jedno pivo i smanjujete mogucnosti bolesti buibrega. Dakle, alkohol je zdrav.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Ne želim drugu majku od države. Ja se osećam dovoljno sposoban da proučim bilo koju substancu, da sam odredim da su rizici vredni dobrih strana i da sam odlučim šta ću svom telu da radim. Društvo ću od mene da teram nožem ako treba, nikad neće većina meni soliti pamet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Tako je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Tako je!
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 12:13:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.