Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 17:00:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li po vasem misljenju marihuana izaziva zavisnost ili ne?
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marihuana i zavisnost  (Pročitano 82927 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Nexus 5
Sportista sigurno ne.

Sitni vutric mi deluje priblizno dobro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Onaj ko pije svaki dan alkohol da bi se napio je alkoholicar, kako li se zove osoba koja svaki dan vari da bi se malo digla/spustila?

Ma narkomancina teska, taj je tezi narkoman od nekog ko se puca u venu   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Nexus 5
Ne, podelicemo ih i napravicemo kategorizaciju, ovaj samo duva, on je malecni narkic, a onaj sto se puca u venu, taj je dzinovska narkomancina.

Onaj ko se napija svaki dan od piva ili od apsinta se zove isto alkoholicar, iako pivo ima manje alkohola. Sem toga marihuana se svrstava u narkotike koliko god to tesko bilo za objasniti. To nisam ja izmislio.

Sem thuga, ima li jos ko ovde da vari svaki dan? Ako ima, da li moze da objasni kakav mu je rad kad se naduva, a duva svaki dan, recimo godinu dana unazad?

Inace pre 13 godina u srednjoj se duvalo svaki dan, na maturi je pola odeljenja zavrsilo micubisija i euro2000. Bas iz te ekipe danas jedan radi ko profesor u srednjoj skoli ali isto tako jednog i dan danas zovemo "puding" (misli se na njegov mozak), pogubljen lik nacisto, dan danas vari svaki dan i "nije mu nista".

Inace, thug, to sto ti varis redovno i studiras 5 fakulteta i dobar si sportista, ne znaci apsolutno nista. Ja recimo, pusim winston 100s, paklu i po dnevno, pijem umereno, do malo vise umereno i opet mogu da pregazim u basketu 1 na 1 skoro sve iz mog drustva. Cak sam nekoliko ispita polozio, a bio sam pripit. Dakle ja mogu da tvrdim da cigare i alkohol zrace cistim zdravljem i energijom?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.86
Konacno neko na istoj talasnoj duzini jebote mislio sam da se ovo nikad nece desiti Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ne, podelicemo ih i napravicemo kategorizaciju, ovaj samo duva, on je malecni narkic, a onaj sto se puca u venu, taj je dzinovska narkomancina.

Onaj ko se napija svaki dan od piva ili od apsinta se zove isto alkoholicar, iako pivo ima manje alkohola. Sem toga marihuana se svrstava u narkotike koliko god to tesko bilo za objasniti. To nisam ja izmislio.

Sem thuga, ima li jos ko ovde da vari svaki dan? Ako ima, da li moze da objasni kakav mu je rad kad se naduva, a duva svaki dan, recimo godinu dana unazad?

Inace pre 13 godina u srednjoj se duvalo svaki dan, na maturi je pola odeljenja zavrsilo micubisija i euro2000. Bas iz te ekipe danas jedan radi ko profesor u srednjoj skoli ali isto tako jednog i dan danas zovemo "puding" (misli se na njegov mozak), pogubljen lik nacisto, dan danas vari svaki dan i "nije mu nista".

Inace, thug, to sto ti varis redovno i studiras 5 fakulteta i dobar si sportista, ne znaci apsolutno nista. Ja recimo, pusim winston 100s, paklu i po dnevno, pijem umereno, do malo vise umereno i opet mogu da pregazim u basketu 1 na 1 skoro sve iz mog drustva. Cak sam nekoliko ispita polozio, a bio sam pripit. Dakle ja mogu da tvrdim da cigare i alkohol zrace cistim zdravljem i energijom?

Owned  Smile Smile

Slazem se. Onaj ko vari svaki dan je narkoman bez obzira sto je u pitanju trava. Drugo je da to radi umereno i da nije "zavistan" od toga tj da moze bez trave. Isto vazi i za alkoholicare i alkohol, ako ne mozes bez istog alkoholicar si jer si "zavistan" od alkohola Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Nexus 5
Nisam mislio da se podelimo u grupe ko je za, a ko protiv, nego se ovde fura prica da je od marihuane zdraviji samo limun. Cak i u Amsterdamu u skoro svakom "kofi sopu" pored menija koji dobijes sa raznim vrstama vutre, skanka i hasa pise da je stetno za zdravlje i da moze smanjiti psiho-picke materine i tako dalje. Trazim sliku da upujem ovde ali bez uspeha za sada. Nije mi pricao drug ili pasenog od moje tetke, licno se uverio pre jedno mesec dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.86
Citat
nego se ovde fura prica da je od marihuane zdraviji samo limun

To je ono sto je i meni najvise zasmetalo u celoj prici... Ustvari konkretno zbog toga sam uopste i usao u pricu a nisam hteo. Marihuana je stetna i to poprilicno kada se koristi svakodnevno i tu nema spora i nikad bilo gde van ovog foruma nisam cuo da neko tvrdi suprotno...
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Nokia 
Konacno neko na istoj talasnoj duzini jebote mislio sam da se ovo nikad nece desiti Smile Smile

Uvek ima neko na istoj talasnoj samo treba biti strpljiv i ne odustajati od svoji stavova  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Aj' necu da kazem ''niko'', pricacu u svoje ime - Ja ne smatram i definitivno ne zastupam misljenje da je od marihuane zdraviji samo limun, i definitivno ne poricem da moze stvoriti zavisnost(doduse samo psihicku al' to je onda pickin dim obzirom sta sve moze kod coveka stvoriti psihicku zavisnost i sta sve coveka fizicki moze da unistava malo po malo), ali ta vecita prica kako su ljudi koji duvaju cesto/retko/pomalo/onako/kako-kad narkomani i da nisu drugaciji nimalo od onih sto se bodu u venu vec postaje, ne znam koju rec da nadjem za to...Postaje vec preterana i isforsirana isto koliko i prica da trava leci sidu.

Jeste, stetna je, naravno da jeste pobogu, moze da dovede do umiranja 29408586496 sivih celija u mozgu, al' ajde onda lepo bacite tu koka kolu u djubre, batalite cigare, smanjite kafu, iskulirajte masnu hranu, zaboravite na alkohol...
Poenta je da mnogi ljudi nesto kenjaju o toj travi da je to ogromno zlo i bolest i da ce ljudima da otpadne kosa sa glave ako je konzumiraju, a vecina istih tih ljudi nije ni svesna koliko sama sebe truje...na milion drugih nacina.

A to da je stetno kad se preteruje, pa naravno da jeste. Da'l posotji stvar sa kojom nije tako?
Istina je negde izmedju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Pa pise i na cigaretama da su stetne, vode se kampanje protiv alkoholizma, pogledas samo Koka Kolu, plus ono sto se kupuje od hrane...  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 17:00:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.