Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 15:04:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li po vasem misljenju marihuana izaziva zavisnost ili ne?
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Marihuana i zavisnost  (Pročitano 82858 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Jos jednom cu vam ponoviti da se niko od njih nije folirao Smile verovatno su ko zna sta jos... konzumirali.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.86
mob
Apple 15
Ne, ti nikada ne kazes da je to tvoje subjektivno misljenje...
Sta vise, ti uzimas da je tvoje misljenje i misljenje tvoje sredine jedino ispravno i odbacujes svako drugo...

A i sad kazes da je to iskustvo 50 tvojih bliskih poznanika... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbGOM2 3.7.0.2
mob
Samsung S8
Citat
@thug ti si izgleda izuzetak na ovom svetu i na tebe marihuana deluje drugacije nego na blizu 50 mojih bliskih poznanika koji duvaju svaki dan tako da cu iz moje diskusije o marihuani ubuduce izbaciti saznanje da na tebe deluje drugacije i u svakom postu cu naglasiti da je to moje subjektivno misljenje koje je proisteklo iz iskustva. Kad je moglo sa Aneom da upali upalice i sa tobom

Kada se sve to sto opisujes bude desilo tebi, a verovatno nece nikad, posto ne varis, onda mogu i da poverujem, ovako, na te price rekla - kazala, moj ortak ovo, moj ortak ono...to je pisanje uz vetar.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ne, ti nikada ne kazes da je to tvoje subjektivno misljenje...
Sta vise, ti uzimas da je tvoje misljenje i misljenje tvoje sredine jedino ispravno i odbacujes svako drugo...

A i sad kazes da je to iskustvo 50 tvojih bliskih poznanika... Smiley

Izvini, ali ja ispricah samo ono sto sam videla Smile Jedino sto sam tvrdila u celoj ovoj prici je to da se oni nisu folirali.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.86
mob
Apple 15
Uskocila si mi u post... odnosilo se na Orfanelina.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.86
Moje subjektivno misljenje je da ti uvek kontriras da bi podstakla diskusiju Smile ( u cilju vece komunikacije i boljeg rada foruma )

Isto tako moje subjektivno misljenje je da trazis bilo kakvu sitnicu da bi pocela raspravu odnosno da bi podstakla diskusiju Smile ( u cilju vece komunikacije i boljeg rada foruma )
Kada pricas sa nekim onda je logicno da taj neko prica ono sto je on doziveo i sto je on video osim ako taj neko nije knjiski moljac koji je sve sto zna procitao u knjizi. Ovde naravno ne mislim da je lose citati nego hocu da kazem da nije sve sto pise ustvari tacno. To je takodje necije subjektivno misljenje zasnovano na iskustvu a mozda i na masti....

Konkretno ja ne mogu da znam kako je to duvati svaki dan ali mogu da vidim svoje okruzenje mnogo objektivnije nego sto oni mogu da sagledaju sami sebe pod uticajem marihuane.... Gledao sam te iste ljude dok su bili strejt i znam kako su se ponasali tada i znam kako se ponasaju sada.

Bila je neka tema o kokainu i valjda je onaj lik pod nickom Zenit rekao da se gudrirao da bi lakse zavrsio fax jer nije mogao da postigne i rekao je da ga nije to promenilo i onda je dosla devojka pod nickom Nefeli i rekla da on samo moze da misli da ga to nije promenilo i da je to kontrolisao jer ga se seca pre i posle toga (znaju se valjda u RL)....

Znaci od kada sam poceo u razgovoru sa tobom da koristim konkretne primere i subjektivna misljenja prestala si da smaras sa recenicama tipa "tvoje okruzenje nije svet" , "ne poznajes sve ljude na svetu" etc

Pozdrav i sve najbolje  Smile

Oblacak meni to lici na foliranje zato sto je previse banalno ali ako ti kazes da nije sigurno onda ti verujem Smile Smile

Thug vario sam brate i ja nisam ja dete cveca ali nikad nisam vario svaki dan i non stop Wink Ovde pricam o tome a to nikad necu doziveti.... To si upravu Smile
« Poslednja izmena: 01. Jul 2010, 12:34:57 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Uskocila si mi u post... odnosilo se na Orfanelina.. Smiley

ahhh oprosti Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbGOM2 3.7.0.2
mob
Samsung S8
Au ljudi ova diskusija je otisla u totalno drugu pricu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ajd sto pusu, ajd sto piju... al sto sedu na ladan beton! sramota! Smile salu na stranu, ono sto sam cula od vise ljudi je to da ukoliko vec neko zeli da konzumira vutru... istu konzumira kada je u dobrom raspolozenju jer pomenuta dodatno podize raspolozenje... a da je nikako ne treba koristiti u depresivnom stanju zbog pretpostavljenih nuz pojava.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.86
mob
Apple 15
Citat
Moje subjektivno misljenje je da ti uvek kontriras da bi podstakla diskusiju

Fail.

Wink

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 15:04:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 8.34 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.