Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 19:02:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Šta mislite o Maradiću i njegovom ponašanju na forumu?
Ok je
Ne znam ga/nemam stav
Lepše bi bilo bez njega
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Maradić i njegovo ponašanje  (Pročitano 26391 puta)
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
E vas dvojca zavrsice te na pustom ostrvu

Sto se tice jedne od vasih ranijih konverzacija ,
Ja bih hteo da podrzim mogucnost postojanja Izraelskog nuklearnog arsenala,

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
E vas dvojca zavrsice te na pustom ostrvu

« Poslednja izmena: 25. Jan 2012, 17:59:21 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Alcatel 
A gde je Maradic? Ima li odgovr? Konačno je postao zvezda. To si želeo Maradic, zar ne?
« Poslednja izmena: 25. Jan 2012, 18:19:35 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Na ovoj temi očigledno ne piše.  Smile

Možda je sad kreirao svoje principe.  Smile

Jbg,pa i trolovi mogu da evoluiraju.  Smile  Smile

Ili samo onaniše od sreće što je napokon u centru pažnje... Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2012, 18:28:30 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Jedan od veterana Bureka se vraća posle nekoliko godina pauze i naleće na Maradića koji dežura na ulazu... (čovek se odomaćio lepo...  Smile )

Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2012, 18:48:55 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Jeli hkj, kako to da ne mozes da ignorises coveka? Delujes mi kao inteligentna osoba, kako to da do sada nisi zbog sebe, razvio vestinu ignorisanja govna i ovna Smile (ne mislim konkretno sad na maradica)...
Ako sam mogla ja mozes i ti  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Jeli hkj, kako to da ne mozes da ignorises coveka? Delujes mi kao inteligentna osoba, kako to da do sada nisi zbog sebe, razvio vestinu ignorisanja govna i ovna Smile (ne mislim konkretno sad na maradica)...

Ne mozes njega da ignorises.U stvari,ti mozda i mozes,ali ja,i svi ostali koji su mu u koordinatama(posto je kao navodeci projektil),mi ne mozemo.Ako i uspemo,samo ce da krene da nakenjava,ili ce prosto da zatrpa svaku temu svojim sranjima,da ne znas ni sta i kome pises...

A razvio sam ja kakav-takav ignorisuci odbrambeni mehanizam,ali sam ga u zivotu samo par puta koristio.Uglavnom nisam imao ni potrebe,jer sam obicno kul sa svima.Par puta sam ga iskoristio,a par puta sam resavao probleme "swiftly and with style".  Smile Odnosno,ako se bas radi o nekom skotu,kuliram,dok ne izgori dugacki fitilj i onda resim to prilicno brzo.

Jednostavno,nisam takav.Sta imam kazem otvoreno,i odma resim stvar.
A te igre... bilo ignorisanje,bilo olajavanje okolo... to me uvek podsecalo na srednjoskolske guske koje ce sve da urade,samo nece nikad ispasti ljudi.
To je prosto detinjasto.Ili budi covek,stoji iza onoga sto pricas i radis,ili cuti.A to ignorisanje,olajavanje... to nek nose sa sobom natrag u srednju skolu.  Smile Jer tako sukobe resavaju samo one male buduce kurvice iz tog uzrasta,koje ionako ni ne umeju nista drugo da rade u zivotu nego da se hrane tudjom energijom i zivcima.

To su po meni najjadnija bica na planeti,i imao sam priliku da ih vidim "na radnom mestu",dok se kolju s drugima svoje vrste.I ne pada mi na pamet da se spustam na njihov,a i Maradicev nivo.
« Poslednja izmena: 25. Jan 2012, 19:26:39 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Четрнес страна... па добро бре о чему сте ви то писали толко?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Четрнес страна... па добро бре о чему сте ви то писали толко?

Kako o cemu,pa jel Maradic maskota Bureka ili nije?  Smile

Na kraju krajeva,zar ne zelite malo da se upoznate s novim gazdom?  Smile Bolje pazite sta pisete.  Smile  Smile

Inace,ja sigurno vise necu ucestvovati na temama na forumu,jedino cu ovde mozda ostati,da kacim dela o nasoj maskoti.  Smile Navratite povremeno,pa da mi kazete kako je ispalo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 

Ne mozes njega da ignorises.U stvari,ti mozda i mozes,ali ja,i svi ostali koji su mu u koordinatama(posto je kao navodeci projektil),mi ne mozemo.Ako i uspemo,samo ce da krene da nakenjava,ili ce prosto da zatrpa svaku temu svojim sranjima,da ne znas ni sta i kome pises...

A razvio sam ja kakav-takav ignorisuci odbrambeni mehanizam,ali sam ga u zivotu samo par puta koristio.Uglavnom nisam imao ni potrebe,jer sam obicno kul sa svima.Par puta sam ga iskoristio,a par puta sam resavao probleme "swiftly and with style".  Smile Odnosno,ako se bas radi o nekom skotu,kuliram,dok ne izgori dugacki fitilj i onda resim to prilicno brzo.

Jednostavno,nisam takav.Sta imam kazem otvoreno,i odma resim stvar.
A te igre... bilo ignorisanje,bilo olajavanje okolo... to me uvek podsecalo na srednjoskolske guske koje ce sve da urade,samo nece nikad ispasti ljudi.
To je prosto detinjasto.Ili budi covek,stoji iza onoga sto pricas i radis,ili cuti.A to ignorisanje,olajavanje... to nek nose sa sobom natrag u srednju skolu.  Smile Jer tako sukobe resavaju samo one male buduce kurvice iz tog uzrasta,koje ionako ni ne umeju nista drugo da rade u zivotu nego da se hrane tudjom energijom i zivcima.

To su po meni najjadnija bica na planeti,i imao sam priliku da ih vidim "na radnom mestu",dok se kolju s drugima svoje vrste.I ne pada mi na pamet da se spustam na njihov,a i Maradicev nivo.

ALi interesantno je to da se on hrani tom pricom pa i ovom. Mozda i onanise. Interesantno je da si bas onanisanje pomenuo to sam i ja jednom rekla, doduse drugoj osobi slicnog mentaliteta.
Dakle ...njihova boljka je kad ih neko ignorise. ALi uopste. Svaku temu, svaki komentar. Jedno vreme ce da sere i sere. A kad vidi da ga nikko ne ferma ni 2%  stace. Stali su razni debili , videla sam svojim ocima. Stace i maradic. Ja ti garantujem/ Smile

Jos jedna stvar: on tebe garant smatra "paljevinom" i intelektualno inferiornim. Imaj to na umu Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 19:02:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.