Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 04:57:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Šta mislite o Maradiću i njegovom ponašanju na forumu?
Ok je
Ne znam ga/nemam stav
Lepše bi bilo bez njega
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Maradić i njegovo ponašanje  (Pročitano 26246 puta)
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Jedini nacin da Maradic stane,a koji ne ukljucuje odlazak ili ban s foruma,je da se pojavi drugi trol njegovog kalibra.

Samo... znate sta onda nastaje...

1.

Citat
Citat
Citat
Citat
Citat
Citat

2. Kontra na kontrinu kontru iskontrirane kontre od naopake kontre koja stoji suprotno od one anti-kontre... sto prelazi u jedan pravi infinite loop (jer obojca uvek moraju da imaju zadnju...)

Sto dalje uzrokuje...

3.

Smile

Tako da... ako postojeca administracija nema nameru da se bakce s njim,nemam ni ja.Nisam dosao na forum da bih se borio sa vetrenjacama.A s obizrom da jos nema ni tog trola,pa da se medjusobno poniste (ko dva zla  Smile )...mislim da cu malo da (is)kuliram.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Ili gresis ili pises teme radi.....
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 2610
Inace, ti si divna osoba koja ne vredja ljude sa cijim se stavom ne slaze..

I opet saznajem da nekoga "stitim"...

Jao... ljudi su tako slatki  Smile

Samo nemoj ti da me štitiš-špmiisliću da me tandara štiti.
O svakom bi moglo da se diskutuje malo duže.
Pogledaj i sebe pa onda "štiti" ili ne štiti nekoga.

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Cek' bre @hkj, je l Ti mislis da ce svi oni clanovi koji su otisli da ce da se vrate, ako @Maradic dobije neku "opomenu" ili ne znam sta?!

Inace, mislim da ovakve teme su cista prozivka clanova, jer ovde se ne pise samo o @Maradicu, vec je mnogo toga u oblandama  Smile
Nisi Ti @hkj doprineo tome, mislim da si Ti sa ovom temom hteo da skrenes paznju svima (javno) da se na Politici ne pise, da su mnogi otisli, Ti kazes zbog @Maradica, ja zaista ne znam, jer  taj deo foruma samo citam.
Generalno u pekari ima previse vredjanja, spominju se familije, konstruisu razni psiholoski profili i mene to uzasno nervira!
Zato je najbolji ZID i to onaj armirani, ne dozvoliti ikome da Ti pridje, jedino tako moze da se opstane u vitrualnom svetu.
Nazalost i meni je trebalo dosta vremena da shvatim sve ovo sto pisem.
I da se vratim na @Maradica, koga sam "sretala" na Drustvu a na Politici ponekad citala...generalno sam protiv banovanja, jer za svo ovo vreme vecina se vartilo pod drugim nikom. i tu nema kraja.
Javna opomena je mozda "lek" za takve koji vredjaju... i to od jedno - dva SM.(iako ima ovde neke javne opomene, ali mislim da nemaju jacinu i da ih niko ne shvata ozbiljno)
No, na Burek timu je sve oko tih opomena, a na nama da se na vreme sklonimo od takvih( ne da se ode  sa Bureka) vec  ignorisati.
Postoji jedno nepisano pravilo "sve sto dozvolis to ti rade"!

Jos da upisem svoj glas, ja sam za opciju " Ne znam ga/nemam stav "

« Poslednja izmena: 25. Jan 2012, 20:31:42 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Apple 15
@hkj...

Preterujes.. i dajes previe znacaja...

To je moje misljenje....

Doduse... svi prodjemo kroz tu fazu virtuelne paranoje... ali... mnogo je dobro sto posle toga ide zen...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Nisi Ti @hkj doprineo tome, mislim da si Ti sa ovom temom hteo da skrenes paznju svima (javno) da se na Politici ne pise, da su mnogi otisli, Ti kazes zbog @Maradica, ja zaista ne znam, jer  taj deo foruma samo citam.

Izmedju ostalog...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Apple 15
Hoces iskren odgovor...

Otisli su jer nisu mogli da ih svaki dan tovare pojedinci koji su veliki, najveci, super uper Srbi i koji svaku prepirku svedu na licne prozivke, a uz duzno postovanje - videla sam i tebe da to radis...

Kada krenemo da cistimo forum na jedan ili drugi nacin, krenu javno i tajno teorije zavera... da.. da... cuo sam\cula sam... on\ona je .. da... da.. svi su protiv nas... svi u u dosluhu...

Mene licno to vise ne dotice, posto moje nije da nekome rusim sneska i ubedjujem se na 22222 strane da ne, nisam na njihovoj strani, ali ne, nisam ni na vasoj i koji djavo ste Vi, a ko su Oni i tako dalje...

Svaki mod koji je ikad moderisao Politiku doziveo je da ga bar jedna osoba ovog ili onog politickog stava ispljuje i izvredja zbog tog razloga najstrasnije. I sasvim mi je jasno su odustajali jer nisu duzni da trpe izivljavanje. Da, izivljavanje, jer ljudi misle da pod maskom neke anonimnosti mogu druge ljude da tretiraju kao svoj klozet.
Ne mislim na politiku, mislim na citav Internet.

Cinjenica je da ljudi u Srbiji ne znaju da razgovaraju.

Pardon, cinjenica je da ljudi u svetu ne znaju razgovaraju i cim nalete na prvi kamencic, krece se sa tim ko je kome jebao mater... tim recima.. ili malo uvosteno i zapakovano sa masnicom.. .

Tako da... recu ti... pridajes previse paznje...

I ako cemo iskreno, kod trazenja razloga zasto su ljudi odlazili, kreni od svog ponasanja i ponasanja ljudi koji u ostali. Pola istine je sa te strane, druga polovina je verovatno na mojim ledjima.

Eto, jel ti sada bar malo jasnije?

Meni je svejedno... prihvatis ili ne prihvatis...  Zivot ide dalje... kakav god da je tvoj stav i izbor, moje je samo da ga postujem...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Hoces iskren odgovor...

Otisli su jer nisu mogli da ih svaki dan tovare pojedinci koji su veliki, najveci, super uper Srbi i koji svaku prepirku svedu na licne prozivke, a uz duzno postovanje - videla sam i tebe da to radis...

Znam.Ali sam ja poradio na tome.Jedini kojima se stalno tako obracam su dosad bili Maradic i Stanislav.Prvi je najveci trol na forumu koji nikom ne da mira,a drugi je obican smrad koji namerno kenja po svemu srpskom,pravoslavnom ili slovenskom,ali nema muda da se napokon tornja odavde.

Sa svima ostalima s kojima sam se ikad pokacio,na kraju sam se i pomirio.

Citat
I ako cemo iskreno, kod trazenja razloga zasto su ljudi odlazili, kreni od svog ponasanja i ponasanja ljudi koji u ostali. Pola istine je sa te strane, druga polovina je verovatno na mojim ledjima.

Svestan sam ja toga bio jos pre otvaranja ove teme.Svestan sam toga vec par godina unazad.
Ali ja sam mozda "oterao",ili bar smorio,u najgorem slucaju,par clanova,i to uglavnom u ranijem periodu,kada nisam vise bio pocetnik na forumu,ali sam bio "pocetnik" u internet komunikaciji,i imao sam predugacke i previse emotivne i nepregledne postove.

ALI... zato sam uvek bez ikakvog problema priznavao greske i izvinjavao se.
Sto je za vecinu foruma ispod svake casti... (zbog cega i gotivim Taxa,koji je mozda nekad luckast,ali je veci covek nego mnogi ovde)
Takodje sam se trudio da svaki post bude detaljan i ima neku poentu.Nekada bih preterao,ali to je uvek bilo zato sto bih imao toliko toga da kazem,a nisam umeo da lepo "spakujem".

Tako da ja jesam mozda i napravio odredjena "ostecenja" na forumu,ali sam ga isto tako i popravljao i gradio ga.

I bas zato,sto sam vremenom zgotivio ovaj forum,i sve sto sam naucio na njemu,mi je sad krivo sto je propao,i sto jos uz to,mora da bude non-stop terorisan i zapisan od strane iskompleksiranog provokatora koji ne dozvoljava nikome da dodje do reci,a kamoli vodi normalnu diskusiju.

I ne znam kako ne primecujete kolika je to kolicina maltretiranja,jer bilo je i ranije trolova i provokatora,ali ne takvih koji su opsedali svaku temu na svakom kutku foruma.Pre par meseci se secam kako sam se prepucavao sa Maradicem,koji je tad bio najaktivniji tamo(po statistici).Odem onda na Drustveni forum,eno ga i tamo.Isto najaktivniji.Odem na naucni,sve isto.Odem na neki deseti,mislim da je bio za dopisivanje,eto ga i tamo.
I svi znaju "tandaru","smaradu","smradica"... Nema tog clana koji je ovde duze od par meseci,a da ga nije zapisao.

Stanislav,Kliki,Raznosac pica... oni bi se uvatili za politiku,ili neki drugi podforum,i tamo se majmunisali.Ovaj se izdrkava po CELOM Bureku,koji je ionako vec dovoljno ojadjen i sjeban.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Apple 15
Naucis da ignorises i onda odu...

Uvek su najjednostavnija resenja i najjefikasnija. Smiley

Doduse, moram da priznam da se ispostavilo da su neki trolovi krajnje kul likovi, kada ih malo bolje upoznas i kada pretanu da izigravaju decu... Kada ne odgovaras na inat, svaka razumna osoba shvati da to (teranje inata)nije pravi nacin da se postupa prema drugima...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 04:57:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.