Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 21:08:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Šta mislite o Maradiću i njegovom ponašanju na forumu?
Ok je
Ne znam ga/nemam stav
Lepše bi bilo bez njega
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Maradić i njegovo ponašanje  (Pročitano 26450 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 
neće ni imati priliku,jer ja se u politiku nikad ne petljam. a i ako se pojavi na nekoj drugoj temi gdje pišem,poučena vašim iskustvom,neću upadati u bespotrebni  konflikt. bez brige : ))
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Ne treba ti politika da bi proživela to.

Samo polako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia krntija

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 
sad sam krenula to da prokomentarišem,potpis je vrhunski  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.07.0
mob
HTC One
Jbt Hkj, da li je moguce da te on stvarno toliko iritira i da ne mozs da ga ignorises?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.77
Jedan od razloga zbog kojih me je forum smorio...  Smile
Covek ubija inspiraciju i volju za diskutovanjem...  Smile

Srecno vam bilo sa njim... A mi se gledamo ponekad...  Smile

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Ne,već sam reko,ne iritira me toliko on koliko činjenica da je unakazio forum i zapišo ga celog,sa sve članovima.

Ja dolazim na forum da bih saznao nešto novo,pomogao nekome,ili tražio pomoć,pratio novosti,usvojio ili promenio neki stav... I za razliku od 90%,ja sam dosad ne samo promenio neki svoj stav,nego se i izvinio ili priznao grešku kad nisam bio u pravu.I to desetine puta.Što je ovde na forumu skoro pa tabu,velika sramota...

On,s druge strane,dolazi na burek samo da zajebavao,provocirao i proždirao tuđe živce.On nema mišljenja,niti stavove,on ima samo kontre i provokacije.Eventualno postove koji nisu ni tamo ni vamo,nego samo bez veze s vezom,tipa "dobro,sad ","da,ali " i "hebi ga "( "Hebi ga... " Smile Smile Smile Smile Smile )

Ja neću da budem deo toga.Ko da nije dovoljno što nas je već ostalo svega 50 redovnih članova(30 bez moderatora),nego još treba svaki dan da ga stresam s vrata,ili se borim da dođem do reči,od silne lavine njegovih postova koji veze s mozgom nemaju,ali moraju na svakoj temi da budu i prvi i poslednji.

Ko nije od starih članova svojevoljno otišao,to je on oterao.Ko da nije forum već dovoljno stagnirao,nego mu samo još fali trol koji opseda svaki red svakog posta svakog člana na svakom podforumu,zatrpava ga ili postovima koji sadrže samo smajlije,ili postovima koji se prostiru na pola strane,i penje se svakome na kurac,a posebno onima na koje se fokusira.
Ko jebeni navodeći projektil je.Gde god otišao,o čemu god pričao,budi siguran da će doći da se pokenja po tebi,temi i svim ostalim koji postuju na njoj.

Ne pada mi na pamet da dolazim na forum da bih se igrao ko je veći skot,trol,ili kontraš,ko ima veći broj postova i i najveći broj zaredom,niti da bih se igrao žmurke,ili sticao popularnost,ili još gore,služio drugima da oni steknu popularnost ili izleče komplekse.

Jedan od razloga zbog kojih me je forum smorio...  Smile
Covek ubija inspiraciju i volju za diskutovanjem...  Smile

Srecno vam bilo sa njim... A mi se gledamo ponekad...  Smile

Feanor,po običaju,ubada u centar.Sve je rekao.Meni dovoljno.Ko oće da se igra s tim predškolcem žmurke i kontre po forumu,samo nek izvoli.Ionako vas je sve već i zapišo ko džukela kakva i jeste,tako da više nije ni bitno.Jedino još da mu SF ili ko god je već vlasnik sad,preda i sam forum,pa da napokon ostvari svoj životni san - da ima ceo forum samo za sebe i bude u centru pažnje.Kako je krenulo,tako će i biti.
« Poslednja izmena: 25. Jan 2012, 15:14:18 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Nekad se na ovom forumu osećam ko Labus u Nikad izvini.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
 potpis je vrhunski  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Upravo je dopunjen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 21:08:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.