Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 00:03:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Šta mislite o Maradiću i njegovom ponašanju na forumu?
Ok je
Ne znam ga/nemam stav
Lepše bi bilo bez njega
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Maradić i njegovo ponašanje  (Pročitano 26326 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
HTC Wildfire S
Ne brini,Goa,od tebe nisam ni očekivao da propustiš da se nakenjaš po meni.  Smile

Zašto uvek... i posle ovoliko vremena još uvek sve prihvataš lično.
Od bilo koga, bilo gde i bilo kad.

I stalno sve nešto dramatično i preemotivno.

Ne može ovde postojati hkj i samo oni koji se slažu sa hkj-om.
Prihvati da postoje i mišljenja koja se tebi ne dopadaju.
Ako ne možeš to da prihvatiš, a već dugo vremena si na ovom forumu i izgleda da ne možeš... zašto radiš ovo sebi? Zašto maltretiraš sebe?
Lepo te pitam, bez ikakvih skrivenih motiva.

Ako te ispunjava da se okružiš ljudima koji misle kao ti i kojima ćeš stalno tapšati i koji će stalno tapšati tebi... pronađi takvo mesto (stvarno ih ima na net-u) i skrasi se tamo.
Ne razumem zašto sebe maltretiraš ako već ne možeš da se pomiriš s nečim.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Safari 534.52.7
mob
I-mate 30 Pro
Ima sve manje ljudi ....to je cinjenica...a ova tema sigurno ne doprinosi nekoj promeni na bolje...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Zašto uvek... i posle ovoliko vremena još uvek sve prihvataš lično.

Da,zašto prihvatam lično,kada me predstaviš kao egomanijaka i narcisa.I još i ovo

xD

Maradić neutrališe tvoje lupetanje, negde drugde ti neutrališeš njegovo lupetanje.
Potrebni ste jedan drugom. I više nego što mislite

Smile

A jedini razlog što još pokušavam da učestvujem je jer se nadam da će biti bolje,da će se forum vratiti na ono što je bio.
Mada i sam počinjem da vidim da neće.A član koji zapišava svaku temu i svakoga na forumu samo dodatno pogoršava stvar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
herr maradic, čovek koji ima neobičan dar da naglasi negativnost nekog događaja u Srbiji, Rusiji, Kini... ponekad ta njegova hiperbola ume da bude prejaka. Čovek bi stekao utisak da on misli da su svi koji nisu zapadanjaci varvari koji još uvek jedu ljude i malu decu, a da je samo taj Zapad civilizovan, ali mislim da se on malo zeza sa nama po tom pitanju (bar se nadam). A i de se ne zeza, ja sam odavno na to oguglao, može samo da mi bude smešno.

Meni je njegova prepirka sa hkj-om zanimljiva, možda se malo udalje od teme i počnu da se peckaju, ali ipak ume da bude interesantno, a bogami i smešno.

Mislim da je pdf politika takva kakva jeste zbog toga što su mnoge priče već ispričane i što je sve manje-više poznato, ljudi su generalno razočarani u politiku i političare, mnoge stvari su postale jasne i niko neće da se ubeđuje sa nekim ko je još uvek veruje u pravdu i istinu u politici, ljudi biraju neke druge podforume, a marad je ponajmanje kriv za stanje na politici. Mislim da bi bilo manje interesantno bez njega.
Neka ga čovek, neka piše, ima pravo na to, kao i svi mi. Za svaki njegov post postoji adekvatan odgovor, koga ne mrzi da raspravlja i tupi na politici.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia krntija
Немам ништа лично контра Марадића. Некад се слажем с њим, некад не, као уосталом и са било којим другим чланом форума. Сад кад би се нервирао сваки пут што неко једе говна по форуму, давно би разбио рачунар. Да воли да некад тролује воли, ал јеби га волим и ја, тако да не смем да му замерам.

И ако би којим случајем напустио форум некако би ми било чудно без њега. И помало криво, као што ми је криво за чика Шкорпија.

Ти људи који су отишли због њега... начи коментара без. Мисим интернет, ово оно  Smile

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Meni je njegova prepirka sa hkj-om zanimljiva, možda se malo udalje od teme i počnu da se peckaju, ali ipak ume da bude interesantno, a bogami i smešno.

Jel se to meni čini ili sam ja,uz njega(samo što je on to hteo,a ja nisam),postao dvorska luda ovde?  Smile

Jer,na te naše "prepirke" obično ode dve strane,dok kolko tolko otkačim trola.Naravno,njegova je uvek zadnja,ali barem malo sjaše...
A ja sam od postova koji su bili detaljni,pa čak i predugački(zbog diskusija) došao do toga da se sve svodi na prepirku sa njim.
Te ne znam šta je tu zanimljivo.Meni bar nije.Meni je bilo zanimljivo pričanje sa Tigerom2005,sa Duhom Sekire,i mnogim drugim sa politike.
A beskrajno prepucavanje s trolom koji neće da mi se skine s vrata... možda vama jeste lepo da gledate,ali meni nije zabavno nimalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49983
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Koliko god ne željeli da priznamom, bez moralesa, bf-a, škorpiona i još par likova nema ni dobrog foruma. Kada njih nema ostane samo Maradić, koji onda, eto, otjera još gomilu ljudi... Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2012, 01:40:55 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 7534.48.3
mob
LG Google Nexus 5
cudo kako svi moderatori, supermoderatori, ex moderatori hvale maradica, dok ovi obicni clanovi se neumoljivo zale na njega   Smile

jel i maradic ima 30000 postova?   Smile

ja recimo uvek citam duhovite odgovore mrgec-a ili crowz-a na maradiceva lupetanja.

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Kada bi manje pridavali znacaja tiposima koji su totalno nebitni bilo bi mnogo bolje....
Tesko je ubedjivati se sa ljudima koji su posle nesrecnog detinjstva osetili mrs  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Koliko se god ne željeli da priznamom, bez moralesa, bf-a, škorpiona i još par likova nema ni dobrog foruma. Kada njih nema ostane samo Maradić, koji onda, eto, otjera još gomilu ljudi... Smile

Upravo tako.

Ja sam još kad je bf bio tu rekao,pred njim,par puta,da jeste zadrt i tvrdoglav,ali i da zna mnogo toga.

A Mokica mi je stvarno bio simpatičan jer sam ga svojevremeno baš bio prozvao(nije bila psovka ili uvreda,ali sam mu prozivao Bosnu  Smile ),a on je bio iskulirao,i još smo se posle par puta zajedno nešto šalili.
A bio mi je simpatičan,naravno,i što se uvek vraćao na forum.  Smile

Kada bi manje pridavali znacaja tiposima koji su totalno nebitni bilo bi mnogo bolje....
Tesko je ubedjivati se sa ljudima koji su posle nesrecnog detinjstva osetili mrs  Smile

Al,čekaj,dobro razmisli,i reci mi iskreno - da li bi ti trpeo mene da te opsedam za svaku reč svakog tvog reda svakog tvog pasusa svakog tvog posta,na svakoj mogućoj temi bilo kog podforuma?
I ako odabereš da me kuliraš,krenem pa nakenjam sve i svašta?

Na kraju krajeva,čak i kad bi mogao,pukao bi ti film kada uđeš na pust podforum,kreneš da odgovoriš nešto npr Peruđiju,a u međuvremenu ti "uleti" još jedan post trola koji upravo odgovara na neku zaostavštinu od pre nedelju dana,a onda kreće na tebe?

On je ko onaj Joker iz kutije.Samo izleće i dobacuje i ne da nikome mira.
« Poslednja izmena: 25. Jan 2012, 01:44:00 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 00:03:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.