znas sta, po meni nije nekultura kada fasisti kazem da je kreten... to moze da se meri cak i sa dobrim delom.
ti si dokazani fasista tako da od tebe ne primam kritike. ti mrzis, zalazes se za proterivanja, ubistva, zatvaranje neistomisljenika u zatvore i sl. psovanje ne spada u forumsku nekulturu.
То спада у личну културу која је теби на завидном нивоу!
Citat
mozes jedino nesto da seres ako nikada ne psujes...
Какав си ти болид... Ово ти дође као комплимент.Немој да ти вадим сада коментаре да видимо ко је фашиста! И окани ме се већ једном...напоран си.Своје комплексе искаљуј на неком другом!
« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 18:31:12 od JFront »
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
Pa,kraljevicu,ko je kriv "sto te ne vade iz ustiju"??? Nisam ja,oni jesu,a ti najvise...zbog svog recnika-jezika kojim se sluzis.
Tema... Tacno je da su Rumuni beda,bili i ostali,a da li ce biti i ubuduce,videcemo... Bili su za nas mnogi beda,Poljaci,Madjari,Cesi,Slovaci...prepisase nas za 15 godina,ko brzi voz,dok se mi tesimo starim vremenima... Nema zivota od secanja,nije nikome od nas pravo sto nam je tako kako je,ali sta je tu je. Okrene se tocak uvek,pa ce valjda i nama da bude bolje,ako nista ono bar zbog tog jebenog viznog rezima...na ostalim stvarima sa Rumunima se ne mozemo porediti,naravno u nasu korist...bar za sada...ako nas i oni ne ostave iza sebe,kao gore pomenuti...
Rumuni treba da dođu ovde na forum, da ne bi živeli u zabludi kako im je u EU bolje. Ovde će "stručnjaci" da im objasne kako je članstvo u EU i NATO sranje i kako im to neće poboljšati život.
...daj da im neki radikal odrzi predavanja, te da ih vadi iz te zablude o EU i NATO . Da se Srbi lepo pobratime sa Rumunima , posto su im samo neka 'bratimljenja' u glavi...i tako
pa, ispred su sto se tice industrije automobila, viznog rezima, stope nezaposlenosti i td... svakog dana napreduju sto se za nas ne moze reci..
niko, ja nisam jednom opsovao nekoga u poslednjih 2 meseca...bas sam vodio racuna. radi se o tome da su vanju najvise pljuvali dok je bio ovde..pa rufusa, ....i tako dok nisu dosli do mene. ja jesam bio cesto sarkastican, ironican i sl, ali je cudo da niko nije primetio juce da je 6 strana pisano samo o meni, a da ja to nisam ni video, pa tako nje ni mogao da ih isprovocira moj 'pogani jezik'
njima smeta moj stav. znaci, napravicu drugi profil, isto cu se ponasati samo sto cu velicati SRS i da vidis kako me nece niko uzeti u usta.
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
cela je bila sranje zivo. znaci konji su bili tanki i zgoljavi. bukurest je duplo veci grad od BG-a i 6X lepsi..mozda duplo prljaviji. Rumuni su do 2002(valjda...mozda godinu dana + -) smatrali da im kisnica pere grad i prasinu sa ulica. bukvalno 20 godina nisu cistili grad..ali i tada je bio prelep. onda se i to proemnilo.
docekali su papu malo bolje nego sto bi docekali Boga.
u Glavnom gradu je zvot bolji nego u celoj drzavi, znatno.
dnevno je bilo oko 300 ujeda pasa. DNEVNO
mene jedan pojurio al sam se ja popeo na prvi automobil do sebe jedan od glavnih problema je bila nezaposlenost i niske plate.. to se ocigledno promenilo.. plate ce iz godine u godinu biti neracionalno povecavane zbog manjka radne snage.
vecinu problema su prevazisli u poslednjih 5 godina.