U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
znas sta, po meni nije nekultura kada fasisti kazem da je kreten... to moze da se meri cak i sa dobrim delom.
ti si dokazani fasista tako da od tebe ne primam kritike. ti mrzis, zalazes se za proterivanja, ubistva, zatvaranje neistomisljenika u zatvore i sl. psovanje ne spada u forumsku nekulturu.
mozes jedino nesto da seres ako nikada ne psujes...
Neka ljudi,malo po temi,uozbiljite se bar malo...umesto tih prozivki stalno i svugde...
@Kraljevicu Marko
Jel moras biti "tema na svakoj temi"??? Idi brate malo na sex forum,opusti nerve...
niko, ne mogu na sex forum..devojcica igra stoni tenis na potkrovlju sa drugarima...turnir traje. a jel mislis da sam ja kriv sto me ovi ne vade iz ustiju?
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
Da, stvarno se treba smejati Rumunima. Oni prave Dačiju koja je Mercedes za Juga koga pravi naša ponosita Zastava. Dodatni razlog za smeh je verovatno to što za razliku od nas mogu da putuju i rade po Evropi.
« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 18:27:42 od danilobg »