Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Maloletni divljaci izboli beskucnika zbog 20 dinara  (Pročitano 5226 puta)
28. Avg 2017, 12:26:05
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
"DECA HTELA DA ME UBIJU ZBOG 20 DINARA" Ispovest beskućnika kojeg su nožem IZBOLI DESETOGODIŠNJACI

Nenad P. se vratio na klupu u Cetinjskoj
Foto: S.Luković / RAS Srbija Nenad P. se vratio na klupu u Cetinjskoj

Nenad P. priča da je spavao na klupi kada su mu prišli devojčica (9) i dečak (10) i probudili ga dok su pokušavali da ga odžepare.

- Nisam hteo da im dam novac. Prvo je devojčica izvukla nož i htela da me ubode, a onda joj je dečak oteo nož i napao me. Hteo je da me ubode u stomak, ali sam se zaštitio rukom. Da nisam to uradio, sigurno bi me ubio. Ubo me je u levu podlakticu do kosti i povukao. Presekao mi je venu i krv je počela da šiklja, a on se uplašio, bacio nož i oboje su pobegli. Sreća, pa su dva momka iz obližnjeg lokala odmah dotrčala i zaustavila krvarenje pre nego što je došla Hitna pomoć – kaže Nenad i pokazuje ranu dugu pet centimetara sa sedam kopči.

Nakon što mu je rana ušivena i zavijena u Urgentnom centru, Nenad se vratio da ulicu, gde živi poslednje tri i po godine. Odmah je otišao do lokala da se zahvali na pomoći konobaru i majstoru koji su mu pomogli.

- Radio sam kada je u bar utrčao jedan mladić i rekao mi da je napolju ranjen čovek. Radnik koji je ovde postavljao pločice i ja smo izašli i videli čoveka kako sedi na klupi i drži ruku iz koje je izbijao mlaz krvi. Uzeo sam prvo što sam našao da zaustavim krvarenje, jednu crnu vreću, a majstor je doneo stolnjak koji smo isekli i vezali čoveku ruku – priča A. A. (33), konobar.

Krv ispod klupe na kojoj se dogodio napad
Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija Krv ispod klupe na kojoj se dogodio napad

U roku od pet minuta, kaže, došla su četiri automobila policije i Hitna pomoć. Obojica tvrde da je sreća da se napad nije dogodio u nekom parku uveče, gde nema ljudi.

Nekad kaže i da napadače ne poznaje lično, ali da ih je često viđao kako prose u Skadarliji. U MUP-u nam je juče rečeno da maloletni napadači nisu uhvaćeni.

Tragovi krvi u Cetinjskoj ulici
Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija Tragovi krvi u Cetinjskoj ulici

- Rekao sam policiji da ne diraju dečaka. Teško je kada čovek mora na ovakav način da se snalazi za život. Imao sam dva kamiona, kuću, vikendicu i sve sam izgubio i ostao na ulici. Ostavio sam suprugu i tri sina i došao da živim ovde kao skadarlijski klošar. Sramota me je što ne mogu svojoj deci da pružim normalan život – priča Nenad P. kojem se na pantalonama i patikama još poznaju tragovi krvi od napada.

"Bio sam na ratištima, ali ovo nisam doživeo"

Nenad P. priča da je poreklom iz Sarajeva, da je bio na ratištima devedesetih godina, a da je u Beograd došao pre 23 godine. Ovako nešto, kaže, nikada nije doživeo.

- Moj rodni grad je poklonio "Sarajevsku česmu" Beogradu i zato što me podseća na Baščaršiju često sam tu, a zamalo da me ovde da ubiju. Imao sam težak život, prošao sito i rešeto i doživeo da me deca napadnu nožem. Sada me je strah da spavam na klupi jer se bojim da će me ponovo napasti – dodaje Nenad P.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
đeco draga klošari baš i nemaju para
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
đeco draga klošari baš i nemaju para
Nemo' da si na kraj srca. Imaju samo deset godina. Šta oni znaju?
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
Citat
Nenad P. priča da je spavao na klupi kada su mu prišli devojčica (9) i dečak (10) i probudili ga dok su pokušavali da ga odžepare.

10 g.. Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
Citat
Imao sam dva kamiona, kuću, vikendicu i sve sam izgubio i ostao na ulici.

Интересантно је да сви који су овде дошли из Босне или Хрватске су имали по две куће, два стана, камионе, авионе, Бентлије, Ферарије, по две факултетске дипломе итд Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
bravo za blic. nigde ne piše da su ga napali građani srbije.
« Poslednja izmena: 29. Avg 2017, 03:54:06 od gottago »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
Klinci su balavci koji nemaju roditelje, kao da ih nemaju. Drugo, dokel je zemlja spala da deca kradu od onh stvarno nemaju da bi sebi nesto priustila. Plus sto su ovo delikventi i barabe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
mob
Nokia 33-10
tako je to kada  policija, sudstvo i socijalno žmure na pojavu maloletnih delikvenata bez ikakvog nadzora i obzira. Treba kupiti tu decu što lutaju po ulicama i pravac dom, a roditeljima oduzeti starateljstvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
Citat
Интересантно је да сви који су овде дошли из Босне или Хрватске су имали по две куће, два стана, камионе, авионе, Бентлије, Ферарије, по две факултетске дипломе итд

dobro ...sad bas dve kuce i dva stana...tesko...
to je tek par godina pred rat postalo ostvarivo...nekim ljudima...u citavoj jugi...

ali ..cak i srbi koji su docekali rat...u dijelovima sarajeva pod kontrolom vrs
nakon rata..kad je sarajevo citavo..pripalo muslimanima..
dakle koji su 4 godine rata uspjeli da sacuvaju svoju imovinu...
pomenuti srbi  iz nekih sarajevskih opstina ..nakon dejtona ...morali su da ostave sve sto su imali...i da krenu u izbjeglickim kolonama
putem ostatka srpske ili srbije...
da ti kazem..cak su se iskopavali i grobovi i ljudi svu svoje najmilije koji su preminuli -nosili na srpsku teritoriju...

inace sarajevo je bilo cenatar desavanja i zbivanja u bivsoj jugi...
ako nisi vidjen u sarajevu - ko da i nisi vidjen....
i sarajlije su poprilicno lijepo zivjele...

i preko noci mnogi od njih su ostali bez icega...
znam mnoge koji danas jedva prezivljavaju ...
nisu bas poput ovog klosca...
ali ...tesko zive...
a taj ..takav  zivot ...ne moze da udje u pricu ...sa zivotom kakav su  zivjeli u sarajevu...

pogledaj  sta ti i tvoji imate...
tako isto su i razne izbjeglice imale svoju licnu  imovinu

ali razumio sam...
ljudi i inace pretjeruju...
a tek ljudi koji su  imali sve
 a sada nemaju nista
pa kad pomisle na to sve
znaju   pretjerivati...

« Poslednja izmena: 31. Avg 2017, 11:08:47 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
tako su imeni 2 kurvice na bazenu ukrale 20 dinara i 50para,ostavio sam ih da se suse i poklopio nekom starom kovanicom od 50 para i ove 2 su se prisunjale kao suncaju se i maznule ih
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.