Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 16:03:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Malo shlagvorta oko Srbija, Rusija, Kina  (Pročitano 27125 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Citat
Meni treba bre stoko bez repa da mi se cerka ne jebe za saku dolara,

za englesku sam znao,ali za nigeriju i liban nemogu da verujem  Smile
Malo ga pretera Gale. Mislio sam na svaciju cerku, a narocito na ruske koje su preplavile Evropu i Ameriku. Za moju nemoj da brines.

@ Rayela
Ovde je svet tehnicki nepismen pa misli da je Kinez napravio kompjuter.
Da nije ove partizanske kopiladi, koja je sada Veliki Srbi, mi smo vec trebali to da radimo po Sloveniji i Nisu mnogo pre njih. Ali mi smo trazili pare da zhderemop al da ne radimo. U pitanju je izum, osnova kao tako.
Kad su Rusi konacno kupili od Amera tiristote, pa poceli masovno da rade regulaciju pogona, Ameri roknuli IBGT, Insulated Gate Bipolar Transistor. Ne moras da se strecas, ali je bolja tehnologija, efikasnija.
Ruski zadnji veliki izum je laser. I tu su stali. Nadam se ne zauvek.
Ali ovde ti je Underground. Bez obzira sto su u 21-om veku, mladi ljudi (jedan broj) cuo od starijih kako kurati Rusi jebu, ubijaju one koji imaju pa se nadaju da ce tako kad Rus nekome podvikne svi da se ukenjaju. reba jos 50 godina da prodje, da mu Shipac kupi Moksvu da vidi na cemu je. Do onda mu je akademski san da pere nekom Svabi wc solju, za evro. Jedini i jedini i apsolutno jedini koji pariraju Amerima u tehnici su Japanci. Oni su stvarno zapanjujuca nacija. Ovo drugo su sve prljave sluge. Jednostavno zbog toga sto Ameri kupuju svu pamet.
Neka nada postoji danas da Indija nesto postigne, ali cisto ne verujem koliko ih kradu.
« Poslednja izmena: 15. Avg 2010, 23:59:56 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ahehehe, kad je Juga imala tiristorske lokomotive, ipak je tada bila dobra tehnologija
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Ahehehe, kad je Juga imala tiristorske lokomotive, ipak je tada bila dobra tehnologija
Jedna mala digresija od teme. Svi misle da je digitalizacija zamenila analogne siteme. Digitalizacija je samo nadgradnja analognih sistema upravljanja. Sva procesna industrija se okrece izmedju 4-20 miliampera.
Ako su u pitanju Rusi, oni se nalaze na 65-om mestu u svetu sa naucnim istrazivanjima. Zvanicna statistika.
Zato je Medvedev i dao alarm za razvoj nauke u Rusiji.
Sto se tice nas, mi smo bili podosta tehnicki potkovani 80-ih. Onda smo stali skroz i sada su nas pregazile ni manje ni vise do tri tehnoloske revolucije.
Ja se secam, da sam jednom isao za neke poznanike da dignem neke papire za Australisjku ambasadu. Tamo sluzbenik me pitao: da li je to za vas? Ja se nasmejao, i kazem: ne bato. Mene ako hoces zoves, platis put i dogovorimo se vec ovde o plati i ugovoru. Covek je odmah pitao: ste vi energeticar?
Sve je receno.
Na nas je za tehniku bacena bukvalno atomska bomba.Propala Tesla, propao Pupin, propala Vinca, propao Energoprojekt, propali inzenjerinzi. Propao PIM, propao Rad, propao Trudbenik, propao Lisjak, propao Minel.
Sta reci? Dizi suknju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Na nas je za tehniku bacena bukvalno atomska bomba.Propala Tesla, propao Pupin, propala Vinca, propao Energoprojekt, propali inzenjerinzi. Propao PIM, propao Rad, propao Trudbenik, propao Lisjak, propao Minel.
Sta reci? Dizi suknju.

Znaci, jedno 25-30 godina zavrnuti rukave pa doci na neki nivo, al kad razmislim, kako stvari stoje, nikad. Ko ce sada dati pare da se to digne na noge, pojma nemam
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0

Sta reci? Dizi suknju.

Znaci, jedno 25-30 godina zavrnuti rukave pa doci na neki nivo, al kad razmislim, kako stvari stoje, nikad. Ko ce sada dati pare da se to digne na noge, pojma nemam

Mozda, ti i tebi slicni,mladi,genijalni,uspesni koji ce se kao Dr.Miodrag Stojkovic
vratiti na svoja vecna ognjista i tamo ulagati u nauku.

Kao sto je to cuveni geneticar dr.Miodrag Stojkovic uradio u Leskovcu.
Ali kako stvari stoje,izgleda da se ipak vratio u kraljevski institut u Spaniju.

Ubaci u google njegovo ime,svasta saznas i da je prvi koji je klonirao
ljudski embrion,,a ja sam tu vest cula istog dana kada je i cuveni Koreanac
to uradio, s tim sto je j Koeranac kasnije rekao da je njegovo kloniranje
laz i prevara.
« Poslednja izmena: 16. Avg 2010, 12:36:57 od Rayela »
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230

Sta reci? Dizi suknju.

Pa vish da kastrirani Djelic svaki dan dobija stotine miliona za razvoj nauke. Mala, mal pa eto 100 miliona. Nisam sve sabrao, ali Boga mi prevazilazi milijardu. U stampi naravno.
Salu na stranu, sve bi to islo, ako bi se placali naucnoistrazivacki projekti. Neko te projekte treba da definise, odredi podloge. To moze samo Velja, Mladja, Boris, Tomica, Toma, Ivica, Bahati i ostali nasi vrli naucnici.
Salu na stranu, ja bih uzeo recimo planing luka iz PIM-a, odgovarajuce stare projekte, konstrukcije i poceo da gradim novi PIM za luke na Dunavu: Smederevo, Beograd, Novi Sad. Ali samo kad se odrede procenti koje ima Misko i Misa Beko na sudu. Barzhe, guraci plovidba i evo ti koridor koji nisi ni sanjao od Milosa velikog naovamo. Nosis sumadijskog krmka i jabuku iz Godomina za 500 miliona evropljana, do one kurve iz izloga u Amsterdamu ili jebulje u Hamburgu (primer). Imas Fagram u Smederevu, osnovica za barzhe hladnjace, imas lim, imas profile.
Nece Kardeljevi samoupravljaci da daju ni hale sto rece Drakulic. Traze regres u nazad 20 godina. I topli obrok da jedu u nazad.
Sve se moze, samo je strategija marzha.Servira ti Putinov krastav nos i odusevljeni igraci cetvrte lige iz Srbije skacu ko pavijani sa grane na granu. Uradice to drugi, pa ce pavijani da skupljaju sekundarne sirovine i da balave: Papa majke mu ga mulsimanske. Judeo nacisticka zavera.Lakse je tako.
« Poslednja izmena: 16. Avg 2010, 13:13:24 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ma izgleda vise u Srbiji privuce paznju neka piramidalna igra, neki dubiozni krediti, neki "klubovi" koji beru novac nego neki ozbiljan projekat.
Interesuje me da li firma "Melbat" iz Novog Sada jos postoji
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Ma izgleda vise u Srbiji privuce paznju neka piramidalna igra, neki dubiozni krediti, neki "klubovi" koji beru novac nego neki ozbiljan projekat.
Interesuje me da li firma "Melbat" iz Novog Sada jos postoji
E to ne znam vise ni ja. Bila je i u Beogradu negde na Karaburni ili Visnjicickoj banji.
Takva su preduzeca sada veoma aktuelna.Inace odrzavanje baterija je veoma skakljivo, jer se koriste NICd u stanicama i podstanicama, kao upravljacki napon.Punjaci, redovno punjenje tecnoscu, formiranje itd.
To ce biti u buducnosti isto problem oko resursa. Ako znas engleski citaj moj blog:
http://sustainablemyths.blogspot.com
Ima tamo link za battery driving myt.Litijuma ima 75% u Juznoj Americi. A tamo vec besno gledaju na prodaju resursa. Nemaju Putinizam razvijen, da prodaju svoju krv drugima, pa se Latinosi mnogo uzbude kad vide Gringose. Nesto padaju glave kad se priblize rudnicima.
Inace Ameri su predvideli Massachuses kao centar sveta za baterije.Shishaju sada Japanci sa nanotehnologijama i materijal za gorivne celije.Takodje i Kinezi su veoma avanzovali u keramiku sa nanotehnologijama i prave modularne gorivne celije od 1Kw. To bi znacilo da buducnost bude modul u kuci koji ti generise i struju i grejanje. Samo sipas vode.Inace smatra se da je Japan u nekim tehnologijama 30 godina ispred najrazvijenijih na zapadu.
Rusko vrhunsko dostignuce je sada samogon za pravljenje votke od krompira i izbegavanje poreza. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Tasa opet odlepio...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Avg 2010, 16:53:25 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Tasa opet odlepio...  Smile Smile
Џабе му причаш,ударила струја,показало се до сада безброј пута да када је човек загуљен,он се заклиње и "другу" ћопавом,а да га од тога све чињенице на свијету не могу одвратити. Smile
« Poslednja izmena: 16. Avg 2010, 16:57:41 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 16:03:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.