Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 12:24:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Malo shlagvorta oko Srbija, Rusija, Kina  (Pročitano 27139 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
steta sto nisi bio licno.stereo tip,po kojem baziras svoj sud o toj Rusiji,vodi te u zabludu.
a,sto se tice zvaka i kresa za jednu zvaku ,nemastina je cudo.plasim se,da ce uskoro i u samoj EU
veoma brzo za nesto malo vise od kutije zvaka,moci imati snosku sa evropskim damama.
nego,kad si bio u zabludi sa kurtonima i dok si ih satirao.jesi li mogao da napravis balon,a?
Koji bre balvanu stereotip? O cem pricas? Gledaj koliko ide na zapad a koliko u Rusiju.
I tebi kao i drugima je skrivena masta, vrhunsko dostignuce, Bozja sreca da nadjes da peres neki wc Svabi.
Ovde se tesis Rusima.Gledaj samo koliko nasih radi po arapskim zemljama i preferiraju Rusiji. Ne pitas se zasto?
Pusti bre tu kugu, nisu ostali Sloveni pobegli od njih glavom bez obzira da grade dom na drugim mestima.
To bre sve vise od pola tatarske i mongoslke krvi.
Sagradili tamo Potemkinove gradove nesto banaka, nesto hotela pa im sada bivsi KGB prodaje naftu i gas i bogate se ko sumanuti. Ostali su na ralo i volove.
Znas koji bi ja bio Putin, da mi drzava lezi na naftu i gas?
« Poslednja izmena: 14. Avg 2010, 02:27:37 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...bio bi isti Putin,koliko si sad @shkorpion,pa da ti drzava lezi na bilo cemu.
ili si se malo zaneo,a? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
...bio bi isti Putin,koliko si sad @shkorpion,pa da ti drzava lezi na bilo cemu.
Sve jedno ko, svak bi bio bolji od Putina, kad bi trosio tudje.
Podelis malo i balvaniji, a ne punis dzepove komsomolskim milijarderima, pa ih posle reda radi zoves i kazes; dajte bre i stoci malo sena, ne vis da zvace slamu. A stoka sva sretna: evo nama Putinizma.
Ja mislio Putinizam se zavrsava sa gulagom, ali eto nasao covek bolje metode. Moze i u plamenu.
Moram mu priznati da osavremenjuje boljesvicku misao.
Dok je njemu sibirkse nafte nema da brine za krastav nos. Ima cime da mazhe. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Podelis malo i balvaniji, a ne punis dzepove komsomolskim milijarderima, pa ih posle reda radi zoves i kazes; dajte bre i stoci malo sena, ne vis da zvace slamu. A stoka sva sretna: evo nama Putinizma.
Ja mislio Putinizam se zavrsava sa gulagom, ali eto nasao covek bolje metode. Moze i u plamenu.
Dok je njemu sibirkse nafte nema da brine za krastav nos. Ima cime da mazhe. Smile Smile Smile
...mozda?ali postavlja se pitanje,kako jelcin nije bio barem 10% dobro-los,kako ti tvrdis kao putin?
i ta pijandura je imala sve isto  kao i putin na raspolaganju,pa nista?drzava je tad bila u totalnom haosu,kako unutar te drzave,tako i u medjunarodnim odnosima.rat u ceceniji,gubitak uticaja na zemlje bivseg sssr-a......i hiljadu drugih problema.nekoliko tajkuna je imalo,a ostali su se vukli po rusiji od danas do sutra.kako dodje putin,stavr se promeni i menja se i dan danas.dakle,mozes da soras naftu i da prdis gas,ako nemas stav sve ti je badava.stav,i ostar noz sa kojim seces i menjas ljudima navike.od dojucerasnjeg tajkuna,napravis patriotu,a ako nece uzmes mu sve i strpas ga u tvorza.onda oni drugi,razmisljaju o drzavi,vraca im se u svest,da su zahvaljujuci toj drzavi to sto su,a ne zato sto su satro sposobni.kapiras skorpionu ili ..... ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230

...mozda?ali postavlja se pitanje,kako jelcin nije bio barem 10% dobro-los,kako ti tvrdis kao putin?
i ta pijandura je imala sve isto  kao i putin na raspolaganju,pa nista?drzava je tad bila u totalnom haosu,kako unutar te drzave,tako i u medjunarodnim odnosima.rat u ceceniji,gubitak uticaja na zemlje bivseg sssr-a......i hiljadu drugih problema.nekoliko tajkuna je imalo,a ostali su se vukli po rusiji od danas do sutra.kako dodje putin,stavr se promeni i menja se i dan danas.dakle,mozes da soras naftu i da prdis gas,ako nemas stav sve ti je badava.stav,i ostar noz sa kojim seces i menjas ljudima navike.od dojucerasnjeg tajkuna,napravis patriotu,a ako nece uzmes mu sve i strpas ga u tvorza.onda oni drugi,razmisljaju o drzavi,vraca im se u svest,da su zahvaljujuci toj drzavi to sto su,a ne zato sto su satro sposobni.kapiras skorpionu ili ..... ?
Ma daj bre pametnjakovicu, Jeljcinov period je morao da se desi na ovaj ili onaj nacin.
Stvaranje boljsevicke burzoazije tako ide, Ratovima, nemirima, kradjama. Jel ti i danas mislis da je u Jugoslaviji bio medjunacionalni sukob? To su bre pustili stoku da se kolje, da bi odvukli paznju od pljacke ogromnog bogsyva koje je trebalo da izvrsi tranziciju.
Zasto mislis da Hrvati slave NOB? Od ljubavi? Pa da imaju kontinuitet a ne da im dodju bivse gazde i dele sa njima.
Ko ti je od Srba iz dijaspore dosao? Niko. Sve se to interno dogadja. Kome Rusi sta vracaju? Nikome. Preraspodela novih crvewnih burzuja, Jebu mater drugovi, al tek ce da jebu. Nece oni biti blesdavi ko oni 45-e da te puste da kenjas. Ima da naletis na kolac cim probas nesto.
Putin je za Ruski narod jedno tesko zlo, tek ima da se vidi.Jedan ogavan KGB-obac koji vrsi funkciju bogacenja nove klase. A ti na medijima gledas kako zove tajkune da daju pare. Pa to ti je isto sto i Tadic prosi od njih da izgrade most. Prvo im napuni dzepove pa onda podvikne. Gde vam je ta pecinska pamet?
Sve su to nasi drugovi. Misko, Beko, cerke lickih komesara.Svuda na istoku se to radi.
Nije to drustvo jednakih sansi, pa da crnja postane predsednik zato sto je sposoban. Drvoseca Linkoln postane predsednik. Tu se imenuje: Jeljcina Gorbachov, Jeljcin Putina, Medvedeva Putin itd. Centraljnij Kamitet.
Imaju bre masu glupu ko qrac, modeliranu pamet, medije u rukama.
Njima pada ko kec na jedanaest ova prica: zuti, plavi, crveni aaaaaaa od kad ste vi, aaaaaa kad ste bili vi.
Aaaa sta ste vi od 2000-e? Nista. Ubili coveka koji je hteo pravu stvar i nastavili od 45-e.
Nista ama bas nista se nije promenilo. Sad u mesto jedne imas dvadeset komiteje, ali uvek se pitaju oni koji imaju pare.
Ako mislis da je to Misko, Beko, Peca onda se debelo varas. Onda mogu da brisu dupe sa tobom kako ko hoce. I to i rade. Buducnost Srbije je u 100 porodica koji ce drzati svo materijalno bogatstvo, jos 10% njih koji ce im ciniti posao i 90% rulje koja ima da jede g*na.
« Poslednja izmena: 15. Avg 2010, 15:43:13 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
@shkorpionu,
...pokusavam sa tobom da razgovaram neostrasceno,ali vidim ne ide?
zasto je to tako,a?moras malo vise biti socijalno aktivan,a ne ovako zatvorio si se u ovaj virtualni svet i izgubio osecaj.pocni polako,da izlazis prvo po panju,pa da bacis smece....polako ce te tvoje psihozice nestati.
ovom svetu je toliko neophodna jedna rusija,pored amerike i njenih satelita.jednopolaran svet ne valja i dva su onako,ali kad je u svetu vise bitnih igraca,onda se lakse dise i postuju se medj.pravo.mozes da volis ili ne putina,ali putin je neko ko stvar drzi pod kontrolom,i sto je najbitnije sve stvari vraca pod rusku kontrolu!
@shkorpione,manje strasti na pogresnim mestima,a vise na pravim.ili se na ovaj nacin praznis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
@shkorpionu,
zasto je to tako,a?moras malo vise biti socijalno aktivan,a ne ovako zatvorio si se u ovaj virtualni svet i izgubio osecaj.pocni polako,da izlazis prvo po panju,pa da bacis smece....polako ce te tvoje psihozice nestati.
ovom svetu je toliko neophodna jedna rusija,pored amerike i njenih satelita.jednopolaran svet ne valja i dva su onako,ali kad je u svetu vise bitnih igraca,onda se lakse dise i postuju se medj.pravo.mozes da volis ili ne putina,ali putin je neko ko stvar drzi pod kontrolom,i sto je najbitnije sve stvari vraca pod rusku kontrolu!
@shkorpione,manje strasti na pogresnim mestima,a vise na pravim.ili se na ovaj nacin praznis?
Bre balvanu balvanski. Ti meni kazes da izlazim? Gde bre stoko da izlazim? Deset godina u Libiji, dve u Nigeriji, tri u Engleskoj na nuklearci, gde bi ti da jos izlazim? Nemacka, Italija, Tunis, Holandija, Rumunija su samo neke zemlje sa kojima imam kontakte. Gde bre o cem ti pricas? O americkim filmovima sa strahom od Rusije? I tvojoj pacovskoj psihozi da je nekome Rusija potrebna? Meni treba bre stoko bez repa da mi se cerka ne jebe za saku dolara, da mi sin ima savremen kompjuter, da mi zena ima sta skuvati od tri fele.Tvoj je pecinski um prodat imaginarnim stvarima. jedino posteno sto ikako mozes da zaradis takvom pamecu, je neku ukradenu kintu od stare devizne stednje, kod Borke Vucic u nebeskoj Srbiji.
Koja si ti bre stoka, pa to je nepojmnljivo. jel ti stvarno mislis da su neka sila? Pa pukao bi ceo americki militarizam da kojim slucajem svet zna na kakvim g*nima leze. Bilo je nesto od njih dok su silovali 60-ih one hiljade naucnika sto su zarobili. Pmrli bre oni odavno,sad su kerov qrac, beda kao i svi obrezani, kojima Putini prodaju prirodno bogastvo i jebu majku soptvenoj raji. Sve u ime Alaha.
Osvesti taj svoj pacovski mozak, nemoj mrzeti svoj narod toliko, da te cuju koi si ti propalitet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
cim mu dirnes Rusiju,odma nastaje haos...  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 15. Avg 2010, 19:40:12 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
@shkorpionu,
Bre balvanu balvanski. Ti meni kazes da izlazim? Gde bre stoko da izlazim? Deset godina u Libiji, dve u Nigeriji, tri u Engleskoj na nuklearci, gde bi ti da jos izlazim? Nemacka, Italija, Tunis, Holandija, Rumunija su samo neke zemlje sa kojima imam kontakte. Gde bre o cem ti pricas? O americkim filmovima sa strahom od Rusije? I tvojoj pacovskoj psihozi da je nekome Rusija potrebna? Meni treba bre stoko bez repa da mi se cerka ne jebe za saku dolara, da mi sin ima savremen kompjuter, da mi zena ima sta skuvati od tri fele.Tvoj je pecinski um prodat imaginarnim stvarima. jedino posteno sto ikako mozes da zaradis takvom pamecu, je neku ukradenu kintu od stare devizne stednje, kod Borke Vucic u nebeskoj Srbiji.
Koja si ti bre stoka, pa to je nepojmnljivo. jel ti stvarno mislis da su neka sila? Pa pukao bi ceo americki militarizam da kojim slucajem svet zna na kakvim g*nima leze. Bilo je nesto od njih dok su silovali 60-ih one hiljade naucnika sto su zarobili. Pmrli bre oni odavno,sad su kerov qrac, beda kao i svi obrezani, kojima Putini prodaju prirodno bogastvo i jebu majku soptvenoj raji. Sve u ime Alaha.
Osvesti taj svoj pacovski mozak, nemoj mrzeti svoj narod toliko, da te cuju koi si ti propalitet.

Aj,ne bih da ti kvaram dozivljaj,ali nije bas tako da Rusi ne umeju sami da naprave i jako
zanimljive tehnicke zanimacije. Njima se dive ovi zapadni majstori jer su stvarno uspeli da od
govana naprave dobru pitu. Pogledas na sta lice te njihove fabrike, barem spolja, sve zardjalo,
a onda ispadne ipak konj,shampion.Ali ti to znas bolje od mene, medjutim ni ja ne razumem
ovu slepu i besmislenu ljubav prema Rusiji. Najsmesnije je da Rusi i ne znaju ko smo mi,
mislim na obicne ljude,kao sto mi recimo, ovde na forumu. Mos misliti kako se oni po
forumima bave srpskim,nacionalnim bicem.
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Citat
Meni treba bre stoko bez repa da mi se cerka ne jebe za saku dolara,

za englesku sam znao,ali za nigeriju i liban nemogu da verujem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 12:24:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.