Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 19:11:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mala matura 2014.  (Pročitano 5544 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Tu se slazem, i na tim nekim stvarima treba da se radi...

Samo kazem da mi je smesna tolika kuknjava, posebno na taj zadnji test...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Qtek 666
Веруј ми да кукају родитељи, а не деца. И петице траже родитељи, а не деца. И кући их нахушкају форама како може овај, а не можеш ти, мрзи те наставница, глупа ти је учитељица и сл... Данашња деца уопште нису толико лоша колико су им лоши родитељи и васпитање, тј. неваспитање.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Nokia 
Citat
Ma jok, drugarice su mi profesorice srpskog, matematike i engleskog, a najbliza mi je uciteljica....Znam iz prve ruke kako je bilo....

Deca su prva ruka... nastavnici i profesori druga...

Citat
E vidis....one su te koje su me ubedile da taj citav sistem ne valja, i da je sve to "naopako".

Naravno... one su deo tog sistema.

Jesu, deo su sistema. Ali znas kako moja Tanja kaze:"U svakoj skoli imas skotova, ja necu biti deo njih". Uvek imas izbor.
Nisu razocarane samo u sistem, u mnogo sta a tice se skola....kakve se tu igranke prave, odbori, izbori, reizbori, tenderi...znala sam da svuda ima tako....ali mi ni na kraj pameti nije bilo da su cifre koje se spominju uopste moguce. Tipa ....da za krecenje jedne ucionice treba oko 5000e. Zamalo nisam pala u nesvest.

Sad sam sedela sa Snezom, profesor srpskog jezika i knjizevnosti, ona je pregledala testove, i kaze da je vrlo zadovoljna kako su deca odradila test iz srpskog sa obzirom na to da je bilo vise gramatike nego prethodnih godina.
Eto...nisu ni ta deca, od 13 godina, toliko losa Smile

Ipak su oni samo deca. A mi ovde matori palamudimo, koji smo davno izjeli govna ovog predivnog zivota  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Како 13 година...ја сам на крају осмог имао 15 година а нисам пао ни једну годину...  Smile

« Poslednja izmena: 20. Jun 2014, 20:39:12 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Веруј ми да кукају родитељи, а не деца. И петице траже родитељи, а не деца. И кући их нахушкају форама како може овај, а не можеш ти, мрзи те наставница, глупа ти је учитељица и сл... Данашња деца уопште нису толико лоша колико су им лоши родитељи и васпитање, тј. неваспитање.

E vala jednom i ja da se potpuno sa tobom složim.

Rodica moja je tražila i našla vezu za školu prije nego što je ćera uopšte i polagala prijemni.
Na sva usta je pričala kako nema veze kako ova uradi, sigurno će je upisati.
Dijete išlo u školu, zaradilo ocjene, uradilo prijemni, osvojilo bodove.
Na kraju joj veza nije ni trebala.
I ta moja rodica i dan danas misli kako je veliku stvar uradila što je vezu našla.
Ne vidi da je pljunula po svemu što je njena ćera uradila.
I sad to dijete treba u srednju i treba da uči.
A majka je uči da nije važno šta uči i šta zna, nego koga zna.
To dijete ide u svijet sa idejom da ništa što ona uradi ne nosi posljedice. Ako je prime to će biti zato što je mama našla vezu, ako je odbiju zato što nije.
To sa njom nikakve veze nema
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Nokia 

Mnogi ljudi, posebno žene, ulaze u ulogu nastavnika sa tim ''blagim'' stavom. Kao ''jao, mila dečica'' ''ma neću da ih mučim...'' ''kako iko može da bude strog prema takvim anđelima...'' i slično. Pa posle prvih 5 godina shvate da sve to pada u vodu jer čim deca i roditelji nanjuše da si ''slab'' na te stvari, da mogu da te gaze i koriste da bi se provukli, onda više ne biraju sredstva. I na tebi ostaje ili da trpiš sve to ili da pooštriš stav.

Vidi ja ne lazem kad kazem da sam jaaaako osetljiva na decu, ne samo moju nego i na tudju. To je mozda moja najveca mana ili vrlina, kako god se kome svidi tako neka tumaci.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Citat
Sad sam sedela sa Snezom, profesor srpskog jezika i knjizevnosti, ona je pregledala testove, i kaze da je vrlo zadovoljna kako su deca odradila test iz srpskog sa obzirom na to da je bilo vise gramatike nego prethodnih godina.

Naravno kad su profesori odradili testove umesto njih Smile

To da sindikati služe za organizovanje pijanki i prejedanja stoji, ali... to opet ne znači da treba da osnovno obrazovanje treba da bacimo u septičku jamu. A nameštanjem testova kako bi ono ispalo bolje nego što jeste, upravo to se postiže. Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0

Naravno kad su profesori odradili testove umesto njih Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Qtek 666
Патак, ја сам професор, мој клинац иде у 5. разред. На полугођу је имао 3 из географије. У другом полугођу има 5,5,5, наставница му је (против свих законских правила оцењивања) закључила 4 због оцене из првог полугођа. Из математике је имао просек 4,4...рекао му је наставник да ће му дати 5 уколико му то буде једина четворка. Пошто му је закључила географичарка, дао му је и он 4. Требало је да има све петице, међутим, има две четворке. Колико пута сам ја отишла у школу ван родитељских састанака? 0 Да ли  ми је пало на памет да одем и буним се за оцене? Никад у животу. А да сам једном отишла имао би све петице... једноставно, нећу. Све животне битке треба сам да води, а то се учи много пре матуре.
Какве везе имају синдикати и преједања с матуром... и није свуда тако, тачније није у 90 посто српских школа... Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung GT-S7580
Ја не видим чему помагање на тесту. Ако се једно дете презнојава, како Сандра каже, онда ће се и остали презнојавати. Али то обично није тако, јер једно дете је дало све од себе да се спреми за тест, док је друго ватало зјале и није могло ни пола сата да одвоји да би нешто научило. Мукица мала презнојена.  Smile Smile

Шамар свим ученицима који су нешто радили. Тако се то зове.

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 19:11:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: matura Mala

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.