Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 15:23:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Makedonija prva priznaje Kosovo  (Pročitano 13344 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung 
Nek prvo razmisle sta ce sa svojim imenom posto su i dalje BJRM. Grcka nikad nece odustati od imena svoje provincije Makedonije, a to sto je copavi bravar izmislio Republiku Makedoniju je prica za sebe. U svakom slucaju uvek sam na strani brace Grka koji nisu dozvolili koriscenje njihovih baza 1999 za napade na Srbiju za razliku od makedonaca koji su se slihtali da daju svoje kapacitete za napade na Srbiju i plus su siptari iz makedonije uveliko upadali na Kosovo bez ikakve kontrole sa naoruzanjem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E
da, problem je sto albanske siptare nismo na vreme proterali i trenutno nemamo velikog uticaja ali cemo moci da imamo.  siptari su za mene gori i od jevreje i od cigana, cast izuzecima.
Gde bi ti sa njima ?  Smile
Kralj Petar je imao jednu ideju da ih vozom transportuje u Sibir i tako pomogne braci rusima u naseljavanju te oblasti ja mislim da to i danas nije losa ideja verujem da bi se i sam Putin jako obradovao toj ideji!

Makedonija misli da ce priznavanjem Kosmeta kao nezavisne drzave resiti i svoj problem da se konacno prozovu makedonijom a ne Bivsa Jugoslovenska Republika Makedonija, ideja vam je i vise nego ocajna jer mislite da je Kosmet daleko od Makedonije a Kosmet ce vam ukoliko sutra doci u Makedoniju!

I jos nesto me razocaralo kod vas na ime nadoknade zato sto ste dopustili avionaima prelete i bombardovanje Srbije dobili ste 2 miliona dolara, a jel znate kolko kosta 1 tomahavk koji amerikanci ispaljuju? neki dolar preko 2 miliona, znaci prodali ste obraz i drzavu amerikancima za jednu raketu! To se zove preduzetnicki duh i zelja za boljom buducnoscu!
« Poslednja izmena: 20. Dec 2007, 13:25:55 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 800
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
priznaće i srbija pre ili kasnije to je činjenica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E
Prznavanjem nezavisnosti srbija gubi deo teritorije (govorimo samo o teritoriji sada), makedoniju siptari zele celu! Neka se zapitaju malo o tome, kako misle da se odbrane ja ne znam ili ne misle da se brane! Kad su pocetkom 2000-ih izbili sukobi na tlu makedonije, moj Nis su preplavili automobili sa makedonskim tablicama, to je bilo tad, ali ne nadajte se da ce neko da vas pusti ako priznate nezavisnost kosmeta pa se posle siptari okome na vas da ce Srbija da vas prihvati kao izbeglice!
« Poslednja izmena: 20. Dec 2007, 13:51:29 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
priznaće i srbija pre ili kasnije to je činjenica

Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Neka se zapitaju malo o tome, kako misle da se odbrane

Isto kako i 2001.
Metak pa u sipca ... i kozna sta bi sve bilo, i koliko bi ih ostalo da ih nije Amerika spasila  Smile
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E
Cuo sam ja pricu o Volcima, i o dva tenka koja je obisla svet, jedan nije mogao da puca a drugi da se vozi pa su vukli jedan drugoga, ovaj sto moze da vozi ide napred pa kad treba da opali ovaj iza njega on stane, kad opali idu dalje a procedura se nastavlja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia n73
pa zar se i oni nesto pitaju a nemogu stanje u svojoj drzavi da srede a nisu svesni da se trazi i dio makedonije da se napravi velika albanija stvarno cudni ljudi pa mecka je i na njihovim vratima
IP sačuvana
social share
nediraj vuka777 dok spava jer to rijetko radi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Cuo sam ja pricu o Volcima, i o dva tenka koja je obisla svet, jedan nije mogao da puca a drugi da se vozi pa su vukli jedan drugoga, ovaj sto moze da vozi ide napred pa kad treba da opali ovaj iza njega on stane, kad opali idu dalje a procedura se nastavlja.

Hahahahahahahahahah Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ne verujem, ali je super fora:)
Sto ne bi prepakovali top sa prvog na onaj drugi sto je pokretan ? Smiley
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mozda zato sto ima 3 tone... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 15:23:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.