Nek prvo razmisle sta ce sa svojim imenom posto su i dalje BJRM. Grcka nikad nece odustati od imena svoje provincije Makedonije, a to sto je copavi bravar izmislio Republiku Makedoniju je prica za sebe. U svakom slucaju uvek sam na strani brace Grka koji nisu dozvolili koriscenje njihovih baza 1999 za napade na Srbiju za razliku od makedonaca koji su se slihtali da daju svoje kapacitete za napade na Srbiju i plus su siptari iz makedonije uveliko upadali na Kosovo bez ikakve kontrole sa naoruzanjem.
da, problem je sto albanske siptare nismo na vreme proterali i trenutno nemamo velikog uticaja ali cemo moci da imamo. siptari su za mene gori i od jevreje i od cigana, cast izuzecima.
Gde bi ti sa njima ?
Kralj Petar je imao jednu ideju da ih vozom transportuje u Sibir i tako pomogne braci rusima u naseljavanju te oblasti ja mislim da to i danas nije losa ideja verujem da bi se i sam Putin jako obradovao toj ideji!
Makedonija misli da ce priznavanjem Kosmeta kao nezavisne drzave resiti i svoj problem da se konacno prozovu makedonijom a ne Bivsa Jugoslovenska Republika Makedonija, ideja vam je i vise nego ocajna jer mislite da je Kosmet daleko od Makedonije a Kosmet ce vam ukoliko sutra doci u Makedoniju!
I jos nesto me razocaralo kod vas na ime nadoknade zato sto ste dopustili avionaima prelete i bombardovanje Srbije dobili ste 2 miliona dolara, a jel znate kolko kosta 1 tomahavk koji amerikanci ispaljuju? neki dolar preko 2 miliona, znaci prodali ste obraz i drzavu amerikancima za jednu raketu! To se zove preduzetnicki duh i zelja za boljom buducnoscu!
« Poslednja izmena: 20. Dec 2007, 13:25:55 od Dominick »
Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Nokia E
Prznavanjem nezavisnosti srbija gubi deo teritorije (govorimo samo o teritoriji sada), makedoniju siptari zele celu! Neka se zapitaju malo o tome, kako misle da se odbrane ja ne znam ili ne misle da se brane! Kad su pocetkom 2000-ih izbili sukobi na tlu makedonije, moj Nis su preplavili automobili sa makedonskim tablicama, to je bilo tad, ali ne nadajte se da ce neko da vas pusti ako priznate nezavisnost kosmeta pa se posle siptari okome na vas da ce Srbija da vas prihvati kao izbeglice!
« Poslednja izmena: 20. Dec 2007, 13:51:29 od Dominick »
Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Nokia E
Cuo sam ja pricu o Volcima, i o dva tenka koja je obisla svet, jedan nije mogao da puca a drugi da se vozi pa su vukli jedan drugoga, ovaj sto moze da vozi ide napred pa kad treba da opali ovaj iza njega on stane, kad opali idu dalje a procedura se nastavlja.
pa zar se i oni nesto pitaju a nemogu stanje u svojoj drzavi da srede a nisu svesni da se trazi i dio makedonije da se napravi velika albanija stvarno cudni ljudi pa mecka je i na njihovim vratima
Cuo sam ja pricu o Volcima, i o dva tenka koja je obisla svet, jedan nije mogao da puca a drugi da se vozi pa su vukli jedan drugoga, ovaj sto moze da vozi ide napred pa kad treba da opali ovaj iza njega on stane, kad opali idu dalje a procedura se nastavlja.
Hahahahahahahahahah Ne verujem, ali je super fora:) Sto ne bi prepakovali top sa prvog na onaj drugi sto je pokretan ?
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS