Ako Makedonske vlasti imaju toliko mozga, da prihvate nezavisnost Kosova i Metohije i pored cinjenice da je stanje u njihovoj zemlji "tako-kakvo" je....onda svaka im cast. Neka to odmah urade, dabogda im Skoplje za dve godine gorelo od ruke Albanskih separatista.
...mada ja u to iskreno, neverujem. To priznanje bi se prvo njima obilo o glavu.
Sto se tice Makedonaca vi ste obicne kukavice jer jos pre 10 godina i vise vi ste izgubili suverenitet pustajuci NATO trupe na svoju teritoriju posto ste toliko jadni da niste u stanju sami da se pozabavite sa Siptarima, a mi smo izgubili Kosovo tek kada se ceo svet srusio na nas. Inace rec Cetnik je nastala na podruciju stare Srbije to ti je danas kvazi Makedonija kada su Srpske cete se borile protiv Turaka pocetkom 20 veka.
Svi Makedonci u dijaspori se dice Aleksandrom Makedonskim i pitam se da li je to normalno ziveti celog zivota u zabludi. I u pravu si niste vi Makedonci Srbi vi ste mesavina Srba sa Turcima jer ste svi mali i garavi ko Turci, mi svoje ze4ne nismo tako lako davali kao sto ste vi pre 100-200 godina, a i sta ce nam najveci otpaci od Srba( Makedonci ) kad samo kradu,lazu i cekaju da komsiji crkne krava.
Ok su Makedonci. Tamo je pola Makedonaca srbofilsko a druga polovina su bugarofili. Na srbofilsku polovinu mozemo da racunamo a ovi drugi... lele. Mada, ako je neka od drzava ex yu u qrcu - to su makedonci. Ni za BiH ne vidim buducnost ali za Makedoniju se bar vidi... Gledam u svoju kristalnu kuglu i vidim neku crvenu zastvavu u centru Skoplja Pojesce ih Siptari ako tako odluce. Mnogo ih je bas, cak pola-pola.
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Sve je ukradeno, sve je kopija, samo su Srbi "original", najstariji i najpametniji narod na planeti. Da nisu Srbi ne bi bilo ni ameba, niti marsovca, niti Adama niti kulture, niti nista, samo nemojte nikada zaboraviti da su je sve ovo samo u odredjenim glavama. I to praznim... Nepostoje Makedonci, Crnogorci, Hrvati i ostali. Sve je to "kopija" sve su to ljudi koji su se odrodili od "matice Srbije". E umrecu od smeha...
Samo mi jedna stvar nije jasna, a to je zasto svet ne prihvata vasu istoriju i vasu pricu. Mozda su svi glupi, mozda...
I da naravno kako sto Aleksandar kaze iz "daleke Kanade" mi smo kukavice, a vi Srbi Junaci. Necu mnogo da pisem samo ...
Canelane! Ni ja niti su svi Srbi ovde pricali isto pa zato ni ti nemoj sve u isti kos da trpas. Srbija jedina jeste bila priznata i ranije. Sada prolazimo kroz krizu ali sve se u zivotu menja. Nekad je dobro nekad nije. A ako bas hoces da se vredjamo, svet ne priznaje cak ni ime tvoje drzave.
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS