Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 613 614 616 617 ... 749
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropsko-Arapska izbeglicka kriza  (Pročitano 535899 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
LG Frizider
Neka fala. Ostalo mi poludisperzije od jesenas pa imam corbicu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.7.7
mob
I-mate 30 Pro
ja mogu da te ponudim sa ljutu papriku...da previjes na ranu... Smile

jedan od vodecih ideologa nacizma mile budak je tvorac te izreke...uslovno receno...

na ljutu ranu ljutu travu... Smile

cisto da se uklopis u ambijent...
« Poslednja izmena: 24. Avg 2016, 18:39:53 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
LG Frizider
Daj ti ljutu rakiju. Jebes papriku, nismo u Africi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.7.7
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
I jel mrtav migrant? Trebao je bolje da cilja mamu mu. 1977-o, taj mora da je sluzio vojsku kako toliko da promasi  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Do pre nekoliko godina, na Bureku je bio jedan član, bf 109, koji je umeo da bude jako težak ali i jako vešt sagovornik. Elem, tamo negde 2009. napravio je temu na Političkom forumu o islamizaciji Evrope i okačio ovaj klip.

https://www.youtube.com/watch?v=FqfbeuZf-n8

(Klip je inače napravljen 2007. ili 2008. godine, ovo je samo re-uploaad iz 2012. jer ih YT klošari brišu)

Sećam se kako sam se tad čudio bf-u a na ovaj klip sam se smejao. A jeeeeste sad, 2027. petinu Francuske će da čine muslimani... Kako da ne!  Smile  Smile Bf, preteruješ. Nema u Evropi toliko muslimana, niti mogu toliko brzo da se namnože.

Danas, 7 godina kasnije... DEšava se upravo to o čemu su on i autori klipa pričali.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2016, 01:38:32 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Do pre nekoliko godina, na Bureku je bio jedan član, bf 109, koji je umeo da bude jako težak ali i jako vešt sagovornik. Elem, tamo negde 2009. napravio je temu na Političkom forumu o islamizaciji Evrope i okačio ovaj klip.

(Klip je inače napravljen 2007. ili 2008. godine, ovo je samo re-uploaad iz 2012. jer ih YT klošari brišu)

Sećam se kako sam se tad čudio bf-u a na ovaj klip sam se smejao. A jeeeeste sad, 2027. petinu Francuske će da čine muslimani... Kako da ne!  Smile  Smile Bf, preteruješ. Nema u Evropi toliko muslimana, niti mogu toliko brzo da se namnože.

Danas, 7 godina kasnije... DEšava se upravo to o čemu su on i autori klipa pričali.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Qtek 小米
LOVAC UBIO MIGRANTA Vojska u šumi kod Pirota zatekla stravičan prizor, istraga u toku
M. R. Petrović | 24. 08. 2016 - 08:59h  izmena vesti 09:07h

Policija je sinoć uhapsila M.M. (39) lovca iz Pirota, a Više javno tužilaštvo mu je odredilo zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je ubio migranta.

Do incidenta je došlo na puti između sela Slavinje i Izatovci u okolini Pirota.

Pripadnici Zajedničkih snaga Vojske Srbije i policije su, kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, u utorak uveče oko 21 čas, u toku izvršavanja redovnih zadataka na ovom putu, čuli pucanj, a potom i naišli na šest migranta, od kojih je jedan imao prostrelnu ranu u predelu grudnog koša. Na mestu događaja zatekli su i četiri lovca.

- O događaju su obavešteni policija i Hitna pomoć, čiji su lekari na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt muškarca, državljanina Avganistana starosti 20 godina - navodi se u saopštenju.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu su nakon izvršenog uviđaja uhapsili jednog od lovaca M. M. (1977) iz Pirota i po nalogu Višeg javnog tužilaštva odredili mu zadržavanje do 48 sati.

Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

Blic

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Secam se bf-a, bio je lik. Odlicno smo se slagali.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 613 614 616 617 ... 749
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.