Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 749
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropsko-Arapska izbeglicka kriza  (Pročitano 535745 puta)
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
Nokia 33-10
Pijani Srbin među migrantima: Prizor koji je šokirao američke novinare

http://bulevar.b92.net/srpska-posla.php?yyyy=2015&mm=08&dd=31&nav_id=1033303

Srbin pa jos pijan, gde to ide  Smile Smile

Čuj idol mladih  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Mora da naprave kontra ravnotezu da pokazu da su Srbi stoka, jebi ga.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
HTC One
Jos nam nepovoljno uticu i na ekonomiju.  Smile

PROSTITUTKE IZ BG PARKA: Migranti nam rasterali mušterije, još koji dan i nećemo imati šta da jedemo

Da bar ovi azilanti žele da koriste naše usluge, pa u redu, nadoknadile bismo gubitak, međutim, nema od toga ništa. Oni neće ni da nas pogledaju, a mislim da odlično znaju čime se bavimo.

BEOGRAD - Da bar ovi azilanti žele da koriste naše usluge, pa u redu, nadoknadile bismo gubitak, međutim, nema od toga ništa. Oni neće ni da nas pogledaju - rekla je jedna od prodavačica ljubavi.

Prostitutke koje decenijama čekaju svoje mušterije u parku kod glavne autobuske stanice u Beogradu kažu da su im migranti rasterali sve klijente.

– Otkako su ovi Arapi počeli da dolaze i naseljavaju se sa porodicima ovde, mi smo proterane iz parka u kom smo decenijama nesmetano radile. Zauzeli su sve klupe i po celom parku raširili svoje šatore. Stare mušterije ne svraćaju više, a mi samo uzalud stojimo ovde na kraju parka, ne radeći ništa. Ako ova nevolja potraje još koji dan, mi nećemo imati šta da jedemo – rekla je Maja (40) koja u ovom parku radi već 14 godina, kaže za Naše novine.
Njena druga koleginica kaže da su se sve mušterije verovatno prebacile na Plavi most.
– Da bar ovi azilanti žele da koriste naše usluge, pa u redu, nadoknadile bismo gubitak, međutim, nema od toga ništa. Oni neće ni da nas pogledaju, a mislim da odlično znaju čime se bavimo.

Izvor: http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/prostitutke-iz-bg-parka-migranti-nam-rasterali-musterije-jos-koji-dan-i-necemo-imati-sta-da-jedemo-clanak-1915827

Pravda za postene beogradske prostitutke.  Smile
« Poslednja izmena: 02. Sep 2015, 01:32:16 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Jos nam nepovoljno uticu i na ekonomiju.  Smile

PROSTITUTKE IZ BG PARKA: Migranti nam rasterali mušterije, još koji dan i nećemo imati šta da jedemo

Da bar ovi azilanti žele da koriste naše usluge, pa u redu, nadoknadile bismo gubitak, međutim, nema od toga ništa. Oni neće ni da nas pogledaju, a mislim da odlično znaju čime se bavimo.

BEOGRAD - Da bar ovi azilanti žele da koriste naše usluge, pa u redu, nadoknadile bismo gubitak, međutim, nema od toga ništa. Oni neće ni da nas pogledaju - rekla je jedna od prodavačica ljubavi.

Prostitutke koje decenijama čekaju svoje mušterije u parku kod glavne autobuske stanice u Beogradu kažu da su im migranti rasterali sve klijente.

– Otkako su ovi Arapi počeli da dolaze i naseljavaju se sa porodicima ovde, mi smo proterane iz parka u kom smo decenijama nesmetano radile. Zauzeli su sve klupe i po celom parku raširili svoje šatore. Stare mušterije ne svraćaju više, a mi samo uzalud stojimo ovde na kraju parka, ne radeći ništa. Ako ova nevolja potraje još koji dan, mi nećemo imati šta da jedemo – rekla je Maja (40) koja u ovom parku radi već 14 godina, kaže za Naše novine.
Njena druga koleginica kaže da su se sve mušterije verovatno prebacile na Plavi most.
– Da bar ovi azilanti žele da koriste naše usluge, pa u redu, nadoknadile bismo gubitak, međutim, nema od toga ništa. Oni neće ni da nas pogledaju, a mislim da odlično znaju čime se bavimo.

Izvor: http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/prostitutke-iz-bg-parka-migranti-nam-rasterali-musterije-jos-koji-dan-i-necemo-imati-sta-da-jedemo-clanak-1915827

Pravda za postene beogradske prostitutke.  Smile
Ja ladno mislio ovo iz Newsa
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2498.0
mob
Motorola 
  Pomenuh ovde pre neki dan tekst Srđe Trifkovića o "migrantima".Usledio je interesantan odgovor na ono što je čovek napisao - odgovorio je bivši dugogodišnji oficir za pitanja azila pri holandskom ministarstvu za imigraciju.Čovek iznosi interesantna zapažanja :

https://www.chroniclesmagazine.org/more-on-the-alien-invasion-of-europe/

"...Having spent many years as asylum processor for the government of The Netherlands, I detect something new and deeply disturbing with the current, overwhelmingly Muslim wave. We see iron determination to force their way in, and brazen disregard for law and order—which is not the behavior typical of genuine refugees...Current groups are determined and vigorous, not desperate to save individual lives, which is the driving force of authentic war refugees. They are driven by higher goals. Their mass movement is of a collective nature and unabashedly so. They are desperately determined to make the land (or sea) crossover, not the civilizational crossover, to join the fellow "minorities" already there..."
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat

kurvanjska posla  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
Nokia 33-10
Jbg, i njima kriza. Sad mušterije mogu da traže i popust  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Citat

kurvanjska posla  Smile Smile Smile
Шта да гледају, иду у Маџарску. Тип-топ раваку куд год се окренеш.  Smile
« Poslednja izmena: 02. Sep 2015, 10:56:16 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
 Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Češka policija brojevima obeležavala izbeglice

Češka policija ispisivala je registracione brojeve na rukama izbeglica, nakon što je oko 200 njih navodno poreklom iz Sirije izbacila iz vozova.

Vozovi su dolazili iz Mađarske i Austrije, a kretali se prema Nemačkoj, krajnjem cilju izbeglica.

Kako navode strani mediji, ova praksa nalik onoj koju su praktikovali nacisti počela je da se primenjuje rano u utorak, kada su vozovi zaustavljeni u Moravskoj.

Češka policija nastavlja praksu privođenja izbeglica koji idu ka Nemačkoj, a pomenutih 200 Sirijaca trenutno su u pritvoru.

Oni su, kako su naveli, regularno kupili putne karte, a dozvoljeno im je da se voze.

Izvor 021

Šta je sledeće, tetoviranje brojeva ?
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 749
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.