Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 23:36:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 155
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ma šta kažeš?!  (Pročitano 417727 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Motorola V3i
ПТИЦА КАО ЧОВЕК

Од када је пре неколико година једноставно улетео у стан Весне Марковић из Београда, беличасти папагај – нимфа, почео је да живи другачијим животом од осталих птица. Верујући да на неки необјашњив начин разуме говор птица, госпођа Весна се према свом папагају, коме је од милоште наденула име Пилица, од првог дана понашала као према људском бићу. Весна се, једноставно речено, не обазире на већину ветеринарских препорука и упозорења, верујући да чини баш оно што би Пилица желела. А шта је то? На пример, овај папагај се купа сваке суботе. Има своју каду у којој се у благо загрејаној води брчка извесно време. Затим следи фенирање, како се не би прехладио. Папагај мирно стоји док га Весна фенира правећи му фризуру. Разуме се, сваки пут другачију. Послушно пружи ногу кад треба да му се исеку нокти. Док газдарица пије прву јутарњу кафу, Пилица стоји на столу и једе проју, или руску питу, што јој је омиљени оброк. Руча семе и воће, као остале птице. Вечера се, међутим, разликује – обожава сецкани качкаваљ. Посебно уз добар телевизијски програм или филм.

IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Motorola V3i
ПРЕЉУБА НА МРЕЖИ

Интернет је, поред осталог, променио поимање љубави. Један лекар из италијанског места Павија поднео је тужбу за развод брака јер је открио да супруга има љубавника. Додуше, она свог удварача никада није срела будући да су се упознали на Интернету и ту се и родила љубав. Чим је сазнао да је његова жена заљубљена у другог мушкарца, додуше, негде на другом крају света, доктор је побеснео. Штампао је писма своје супруге упућена том непознатом човеку сматрајући да је то сасвим довољан разлог за развод.

IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Motorola V3i
ДЕБЕЛА БАРБИКА

Амерички Покрет за активан живот ових дана се укључио у беспоштедну борбу против дечје гојазности. Имајући у виду колико су играчке важне најмлађима, они су осмислили кратке филмове који личе на рекламне спотове – на њима су приказани Барбика и Супермен као дебељуце. У филму, дебела Барбика излежава се на кревету окружена омотима чоколадица и лименкама газираних напитака. Једва дише. Затим се појављује буцмасти Супермен. Он наравно више није у стању да лети. Везан је за фотељу одакле, као хипнотисан, гледа телевизију. Али не празних руку. Супермен држи највеће паковање сладоледа које халапљиво прождире. Ово је само почетак, заправо најава рата против дечје гојазности која је постала светска невоља, поручују из Покрета за активан живот.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Motorola V3i
СЕСТРЕ ЗА ПРИМЕР

Двадесет трећег фебруара ове године, бака Сантина Ђенари, становница малог италијанског места Комунанца, напунила је сто десет година. Приређена јој је свечаност и торта на којој је било тачно сто десет свећица. Госпођа Ђенари је свакако једна од најстаријих Европљанки. Рођена је 1899. године, дакле, у 19. веку. Сантина је доброг здравља и уопште није заборавна. И њена млађа сестра је одличног здравља – напунила је сто две године.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Motorola V3i
ИМЕНА ЛУДА

Да ли детету кад се роди треба дати неко савремено или старинско име? Чини се да је у Русији у последње време модерно деци давати необична имена. Према писању руске штампе, у државним регистрима појавили су се нови грађани са до сада нечувеним именима. Поједине девојчице добиле име Приватизација, док има и оних које се зову Воља. Родољубљу наклоњени Руси својој деци дају име Русија, док су се љубитељи морских сисара одлучили за име Делфин. Неки дечаци носе имена Ветар и Север, као и Херој, а родитељи једног дечака, рођеног 2002. године, још воде спор са општинским властима будући да им нису дозволили да се дечак зове Бош 2002.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Motorola V3i
НЕОПРАВДАНО ПРИСУТНИ

Два дечака из средње школе „Вунсокет” у Енглеској понела су се изузетно одговорно кад су одлучили да по сваку цену морају да на време стигну у школу. Намере су им биле чисте и вредне поштовања. Но, мислити поштено и чинити, две су различите ствари које су највише засметале полицији. Тог јутра око седам сати у њиховим просторијама зазвонио је телефон, а љутити чикица с друге стране жице био је веома узнемирен док је пријављивао крађу својих кола. Али, после обимне потраге његова кола нису нашли полицајци већ Џон Рејмонд, чувар реда у „Вунсокету”, и то паркирана на означеном месту у школском дворишту. Пошто је испитао неколико ученика, Џон је утврдио ко су починиоци код којих је био и кључ аутомобила. Била су то двојица дечака која су очајнички журила у школу, не желећи да добију укор од разредног старешине.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One V
КУЦА РОБИНЗОН

Пас, умиљат и негован кућни љубимац, испао је из једрилице својих власника за време јаког невремена. Догодило се то у Квинсленду, у Аустралији, пре четири месеца. Очајни власници мислили су да су заувек изгубили своју вољену керушу – овчара. У ствари, нико није веровао да је керуша могла да преживи усред узбурканог мора. Испоставило се да је ипак успела да се домогне обале малог острва: пливала је чак десет километара. Четири месеца провела је на пустом острву Сент Биз. Никоме није јасно чиме се хранила и како је уопште преживела. Напослетку је нашао ренџер који је дошао да обиђе острво. Куца је враћена својим пресрећним газдама .
IP sačuvana
social share
Pa ja ne znam sta da stavim vise ovde, sve mi sklanjaju! Smile

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One V
ШТА РАДЕ СЛУГЕ?

Једне вечери, познатог немачког писца Е. Т. А. Хофмана (1776–1822) позвао је у госте његов суграђанин, богати становник Берлина. Послужена је најпре раскошна вечера. Хвалисави домаћин желео је да покаже госту свој прекрасно уређен дом. Хофман је са задовољством прихватио. Домаћин није могао да изостави податак да има чак три личне слуге који брину о њему. Јасно, желео је да се направи важан. На домаћиново изненађење, писац се такође похвалио:
– Ах, па ја сам само за купање унајмио четири слуге.
– Четири слуге? – богаташ то није очекивао. – Шта они раде?
– Први је задужен за убрусе – објаснио је Ернст Теодор Амадеус. – Други брине о топлоти воде у кади. Трећи води рачуна о томе да славине буду исправне.
– А четврти, молим вас лепо? Шта ради четврти слуга? – питао је домаћин, бесан што скромни писац има једног слугу више од њега.
– Четврти се купа уместо мене! – одговорио је Хофман .
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One V
ОМРАЖЕНА ПРОФЕСОРКА – КАЖЊЕНИ УЧЕНИЦИ

Ученици седмог разреда једне школе у италијанском граду Павији најстроже су кажњени јер је откривено да су се својој професорки подсмевали на Интернету, тачније на „Фејсбуку”. Они су најпре објавили професоркине фотографије, затим и кратак филм (снимљен уз помоћ мобилног телефона на часу), а напослетку су приредили „округли сто” где је било говора о томе колико је строга и неправедна. Горко су се преварили мислећи да нико неће приметити шта су урадили. Чим је ухваћена „расправа” на „Фејсбуку”, били су кажњени .
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One V
ДИСК-ЏОКЕЈ РЕКОРДЕР

Један немачки диск-џокеј поставио је нови светски рекорд у дужини стајања пред микрофон: он је на радију водио емисију која је трајала 169 часова. Реч је о новинару, музичком уреднику радија „Хит антена” из Хановера, двадесетшестогодишњем Доминику Шолмајеру – пред микрофон је сео 30. марта увече, а из студија изашао шест дана касније. Подразумева се, за време одређених музичких нумера он је одлазио до тоалета и нешто би с времена на време појео. Али, спавао није. Тако је оборио претходни рекорд који је држао диск-џокеј Стефано Венери из Италије. Он је без прекидања водио радио-емисију 135 часова .
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 155
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 23:36:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.