Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:59:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 155
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ma šta kažeš?!  (Pročitano 417315 puta)
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
HTC One V
МИС МАНАСТИРА

После избора за Мис Италије, Мис универзитета, Мис мама, Мис бака и слично, у Италији је отворен конкурс за избор Мис манастира. По речима Антонија Рунђија, свештеника који је приредио такмичење, времена се мењају, па и калуђерице више нису све старе, повучене и хладне. Прво издање „Систер Италија” биће на Интернету. Још од првог септембра почело је сакупљање фотографија учесница конкурса – у блогу приређивача (padreantoniorungi.myblog.it), где свако може да их види и да гласа. Како одећа не чини човека, калуђерице саме одлучују о томе хоће ли да се сликају са велом или без њега. Уз њихове фотографије иду и подаци о животу и заслугама, о реду коме припадају, делатностима и слично. Отац Антонио је уверен да личности посвећене духовном животу треба што више да се окрену друштву, па је чак предложио и отварање манастира за брачне парове који су у кризи, како би им се на тај начин помогло да одрже заједницу .

IP sačuvana
social share
Pa ja ne znam sta da stavim vise ovde, sve mi sklanjaju! Smile
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
HTC One V
KUCE KAO SVEDOK

Needavno je u Kelmu, u NEmackoj, sudija zahtevao da kao svedoka "saslusa" jednog psa, kako bi imao sto bolji uvid u dogadjaje bitne za predmet o kome je bila rec. Tako je na sud pozvan Klajd, buldog od cetiri godine. Nemacka stampa je izvestila da je pas na sudu da sve od sebe, ali da ga je obuzela nervoza. Doduse, pas nije imao tezak zadatak. Trebalo je da prepozna svog vlasnika. Izgleda da od uzbudjenja ni to nije bila u stanju da ucinu.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
HTC One V
LEPO, A BESPLATNO

Cini se da se ljudima sve vise svidjaju elektronske novogodisnje cestitke. Mozda zato sto su besplatne? Ili sto stizu istog trena? Ili sto su lepse od onih od hartije? Ili, najzad sto slanje cestitke ne iziskuje kupovinu cestitke, a potom odlazak na postu/ Bilo kako bilo, prema pisanju britanskih casopisa "Telegraf" , broj elektronskih besplatnih novogodisnjih i bozicnih cestitki u odnosu na proslu godinu u svetu je povecan za dvesta odsto! Statistike pokazuju jos jednu zanimljivost:proteklih godina elektronske cestitke slsali su u glavnom ljudi mladji od trideset pet godina. Ove godine odvazili su se i stariji. Stice se utisak da su i starije generacije najzad naucile da rukuju racunarima. Njima se sada slanje cestitki iz toplih soba izgleda vise dopada.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
HTC One V
NEMA TORTE ZA HITLERA

Mali Adolf Hitler nije dobio tortu sa ispisanim imenom za svoj treci rodjendan. Vlasnici njujorske poslasticarnice odbili su da isporuce tortu porodici koja je narucila ovu poslasticu za treci rodjendan svog deteta. Istini za volju zahtev je bio neobican. Slavljenikov otac, istinski obozavalac lika i dela nacistickog vodje Adolfa Hitlera, zahtevao je da se torta ukrasi sledecim natpisom: "Srecan rodjendan Adolfe Hitleru!"
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
HTC One V
SLATKA ZAVISNOST

Secer, na zalost, stvara zavisnost. Ukoliko ne dobije svoju "dnevnu dozu" secera, sladokusac ce imati iste znake zavisnosti kao neki narkoman. To je pokazalo istrazivanje profesora Narta Hebela sa Neuroloskog instituta u americkom gradu Pinstonu. Ogledi su za sada izvrseni na misevima, a sva je prilika da se i ljudi slicno ponasaju. Kad se misevima ubrizga odredjena kolicina secera, oni pocinju da luce dopamin, hemijsku supstancu koja deluje kao hormon, a iz njega se stvara adrenalin. Posle izvesnog vremena, zavisnost od secera postaje toliko velika, pa misevi pocinju da pokazuju znake "krzie" ,odnosno, narkomansle apstinencije. Profesor Hebel smatra da su ovo osecanje zavisnosti i iskusili mnogi ljudi, te ova naucna potvrda nije nioga posebno iznenadilla.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
HTC One V
СЛАДОКУСАЦ

Лопов је намеравао да у највећим колицима из једног супремаркета у месту Гравина крај Барија у Италији изнесе све што је украо. То му је и успело. А украо је више кутија бомбона, десетак килограмнма чоколаде, тридесет литара вина и три боце шампањца. Очигледно се спремао за сладак дочек Нове године. Занимљиво је како је лопов ипак напослетку ухваћен. Када је све унео у аутомобил, отишао је у оближни кафе да попије нешто... Међутим, лоше је паркирао аутомобил: заузео је два места уместо једног. То је привукло пажњу саобраћајне полиције. Видевши шта све човек има у аутомобилу, учинило им се сумњиво, па су саобраћајци позвали полицајце...

« Poslednja izmena: 16. Jan 2009, 16:10:10 od Tehnicca »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
HTC One V
СРЕЋА ЈЕ ЗАРАЗНА

Срећа је заразна: преноси се лично, али и посредно, чак и преко људи који нису «заражени». То показује ново истраживање америчких научника које су одмах пренеле светске новинске агенције. Дакле, како тврде амерички психијатри, срећом «заражена» особа заправо не зна кога ће обузети животна радост којом «располаже». «Вирус среће» не «прелази» наиме на свакога. Али је извесно да може да потраје. Чак и до годину дана. Срећна особа у стању је да «зарази» не само своје најближе и пријатеље, већ и пријатеље пријатеља, ширећи радост тамо где никога не познаје. Чинилац који је пресудан јесте удаљеност: тешко је пренети срећу некоме ко живи далеко од вас.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC One V
ОЧЕРУПАНИ НОВИНАР

Британски новинар Џеј Рајнер, хроничар „Обзервера”, одлучио је да се подвргне потпуној (мушкој) депилацији у козметичком салону у Лондону. То је заправо био његов тајни новинарски задатак: да из прве руке опише како се осећају мушкарци који све чешће уклањају маље с тела (укључујући ноге, груди и задњицу). Новинар је изабрао најскупљи третман, под називом „Галаксија”. Ова пустоловина била је толико болна и упечатљива да ће је памтити до краја живота, написао је Рајнер у свом новинском извештају – репортажи .
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC One V
ЗАЉУБЉЕНИ ВИРУС

Човек би могао да помисли да му је електронском поштом стигла честитка за Дан заљубљених од неког тајног обожаваоца или обожаватељке. Ништа од тога. Већ данима Интернетом кружи вирус чије је име свети Валентин. Електронско писмо личи на љубавну поруку за Дан заљубљених, а заправо је вирус који ће од вашег рачунара направити неку врсту уснуле, неупотребљиве справе. Ето како су се онима који славе овај међународни празник, а довољно су наивни да наседну на превару, поиграли људи чије намере немају никакве везе с љубавним осећањима.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC One V
СТАРИЦА КАМЕНОГ СРЦА

Одлазећи колима код фризера, једна непажљива седамдесетседмогодишња старица из Флориде оборила је возача мотоцикла. Није јој пало ни на крај памети да се заустави – јер је имала заказано фризирање! Мирно се одвезла до свог фризера у месту Бојнтон Бич. Луиз Дејвидсон по свој прилици није марила што је мотоциклиста остао да лежи на асфалту. Међутим, несрећник је ипак запамтио број њених регистарских таблица. Вративши се од фризера, Луиз је пред својом кућом затекла полицајце. Морала је да плати казну од три хиљаде долара за несрећу коју је изазвала. Фризура је скупо коштала, али и то је боље од одласка у затвор .
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 155
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:59:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.