Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 02:23:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 155
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ma šta kažeš?!  (Pročitano 416207 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Plaćena tišina

Jednog leta čuveni italijanski operski kompozitor Đuzepe Verdi (1813-1901) iznajmio je prekrasnu vilu nedaleko od crkve u jednom poznatom letovalištu. Želeo je da tu provede godišnji odmor i napiše novo delo. Kad ga je posetio prijatelj, primetio je da se Verdi smestio u jednoj maloj sobi. U ostali deo kuće nije ni zalazio. U svakoj sobi nalazile su se cevi orgulja iz obližnje crkve.
- Šta se to dešava? Zašto su tolike cevi svuda po kući, a vi ste u sobici - upitao je prijatelj Verdija.
- Orgulje tutnje kroz gotovo sve moje opere. Ne mogu više da ih podnesem, a još manje da pored njih radim. Platio sam sto pedeset lira da ih privremeno skinu dok sam tu. To je ništavna svota za tišinu u kojoj uživam.
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Bumbum!

Za samo mesec dana prodat je u Rio de Žaneiru sav donji veš nedavno uvezen iz Italije. Reč je o posebnoj vrsti donjeg veša - i to muškom - pod nazivom „bumbum” (izrađen u beloj i crnoj boji) koji je sašiven od naročitog materijala tako da povećava stražnjicu prateći anatomiju tela. Drugim rečima, zadatak „bumbum” donjeg veša jeste da doprinese zavodljivom izgledu muške „pozadine”. Tolikom uspehu „bumbum” veša niko se nije nadao. Jer, ko je mogao da pomisli da muškarci žele da imaju veliku zadnjicu? Tek, iz Italije prema Brazilu krenule su nove isporuke donjeg veša za zavodnike.

IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Osamdeset?

Džek Arčer, bivši gradonačelnik Jorka, ima 87 godina. Veoma se iznenadio kad mu je nedavno prodavac u samoposluzi zatražio na uvid ličnu kartu kako bi mogao da mu proda bocu šerija. Britanski zakon ne dozvoljava prodaju alkoholnih pića maloletnicima, ali punoletni, naravno, imaju pravo da kupe šta žele.
Zbunjeni gospodin Arčer stoga je rekao prodavcu:
- Prevalio sam osamdesetu - da li je to dovoljno?
- Dovoljno je - uzvratio je prodavac - ali, ako smem da primetim, zaista ste mladoliki!
Džek Arčer nije mogao da sakrije osmeh. Zaista je bio polaskan.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Pobegulja

Jedna petnaestogodišnja učenica osuđena je na dve nedelje boravka u popravnom domu jer već godinama stalno beži iz škole. Ovaj slučaj, inače bez presedana, dogodio se nedavno u Gerlicu, u Nemačkoj. Ministar prosvete objasnio je da je devojčica „zaradila” tako strogu kaznu jer nikako nisu mogli da je odvrate od bežanja iz škole. Nisu pomogli ni ukori, a kad joj je ponuđena mogućnost da se izvesno vreme bavi dobrotvornim radom, ona je s gnušanjem odbila. Tako je završila u popravnom domu. Njen primer trebalo bi da pokaže i drugim srednjoškolcima da ne napuštaju samovoljno nastavu.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Lekarska uvreda

Bez obzira na to koliko surovo može da zvuči dijagnoza lekara, prema mišljenju italijanskih sudija, zbog izrečene istine lekar ne može biti krivično gonjen. To potvrđuje nedavna presuda Vrhovnog suda u Rimu. Jedna gospođa iz Trsta tužila je svog lekara kome se pre izvesnog vremena požalila na užasne bolove u leđima. A šta joj je lekar rekao? Ništa utešno, pa ni naročito stručno. Kazao je: „Pobogu, gospođo, s tolikom kilažom vi očekujete da se dobro osećate? Nema potrebe da vas pregledam, vi treba najhitnije da oslabite!” Bucmasta dama osetila se poniženom. Zato je tužila svog lekara. Sud je doneo presudu da lekar nije kriv mada se nije poneo kako nalaže lepo vaspitanje. Drugim rečima, bucmasta dama koju bole leđa još jednom je doživela poniženje.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Ružna lepotica

Jedan stari rimski novčić nedavno je nađen u Velikoj Britaniji. Kovanica prikazuje egipatsku vladarku Kleopatru (69-30. pre n. e) čija je lepota odavno postala legenda. Zanimljivo je da lik na pomenutom novčiću od srebra ne odgovara lepoj osobi. Kleopatra je prikazana kao žena špicaste glave, jednako špicastog dugačkog nosa, i tankih usana. Još jedan dokaz da fizička lepota ne mora da bude presudna da bi neko bio privlačan i neodoljiv, da bi plenio svojom pojavom i da bi mu se divili. Zanimljivo je da se na poleđini novčića nalazi lik Marka Antonija. Novčić potiče iz 32. godine pre naše ere, dakle, iz vremena kad je živela neodoljiva Kleopatra.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Obožavalac

Dok je večerao u jednom poznatom restoranu u Los Anđelesu, američkom glumcu Silvesteru Staloneu prišao je nepoznati gospodin:
- Ja sam vaš vatreni obožavalac! Divim vam se! - uzviknuo je čovek dok se Stalone smešio, naviknut na ovakve događaje.
- Zaista vam se divim - nastavio je obožavalac. - Smem li nešto da vas zamolim?
- Kako da ne! - odgovorio je Stalone pripremajući olovku za autogram.
- Hoćete li da mi date adresu i telefon vašeg frizera? Frizura vam je pravo remek-delo!
I, Stalone je nepoznatom obožavaocu zapisao telefon svog frizera i mirno nastavio da večera.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Zločini i kazne

Krajem 2005. godine u osamdeset osam zemalja u svetu ukinuta je smrtna kazna, dok je u jedanaest zadržano pravo na pogubljenje samo u slučaju izuzetno surovog zločina. U trideset zemalja, u kojima smrtna kazna zvanično nije ukinuta, poslednjih deset godina niko nije pogubljen. Međutim, u Kini je 2004. godine izvršeno 3400 smrtnih kazni, što je više od devedeset odsto u ukupnom broju pogubljenja širom naše planete.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Australijski Elvisi

Trideset godina posle smrti Elvisa Preslija, njegovi poklonici u Australiji odlučili su da održe festival u znak sećanja na muzičkog velikana. Čak sto četrdeset sedam Elvisovih imitatora, u prepoznatljivim belim odelima, sa zalizanom kosom i tamnim naočarima, na pozornici su zajedno otpevali hit „Love Me Tender”. Zanimljivo je da je među imitatorima bio i sam predsednik opštine, inače Elvisov vatreni obožavalac.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Zubarska osveta

Jedan engleski zubar osvetio se na najsuroviji način pacijentkinji koja se žalila na njegov rad. Naime, kad je osamdesetsedmogodišnja starica došla u zubarsku ordinaciju, počela je s vrata da viče na zubara kako mu treba oduzeti dozvolu za rad jer joj je prethodni put loše popravio zub. Zahtevala je da joj odmah popravi još dva zuba. Uz pomoć medicinske sestre, zubar je silom postavio bakicu na zubarsku stolicu i bez anestezije joj izvadio oba zuba. Uzalud je vikala iz sveg glasa - zubi su bili izvađeni. „Tako će naučiti da se ne buni!”, rekao je zubar koji je već sutradan izbačen iz zvaničnog udruženja stomatologa.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 155
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 02:23:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.039 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.