Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 337811 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Tebi je mnogo dosadno u životu ...
« Poslednja izmena: 03. Sep 2013, 07:40:08 od MagicMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Znači neki bi da nastave priču?
Ajde da osvežim. Upravo naleteh na ovo.

Citat
     KONACNO DOBAR POSAO
Godine provedene lutajuci internetom, u potrazi za netposlom, razni pokusaji, ovo je dobar posao, ne nije, ja sam probao ovo probaj i ti videces da funkcionise, nisu se ostvarila moja ocekivanja. Sve dok nedavno nisam naisao na nesto, po ​​​​​​​​​​obicaju sasvim slucajno, ​SFI​ sto​ je skracenica od ​Strong Future International. Ajde da pogledam i ovo, i tako citajuci sam shvatio da od ovoga nesto moze biti. Ono sto mi se dopalo, onako na prvu loptu sto se kaze:
         1. Netraze se nikakave pare za ulazak u posao
         2. Nikakve mesecne ili godisnje uplate - clanarina
         3. Besplatna obuka (koja se drugde debelo placa)
         4. Mogucnost napredovanja
         5. Ono najbitnije - isplata svakog 10 u mesecu

Za pocetak ovo je bilo dovoljno da se registrujem i krenem da radim!

SFI je kompanija koja radi od 1998 god. i ima ogromno iskustvo sto se internet posla tice, veoma je cenjena medju internet marketarima, od samog pocetka pa do danas, nikada nije poslovala sa gubitkom. ​SFI ima preko 100.000 clanova, iz 190 zemalja.

Sto treba raditi nakon registracije?
 Pitanje koje nteresuje sve nas , pre nego sto krenemo. Svakoga dana se treba ulogovati u svoju online kancelariju, ode se na HOME pa zatim TO-DO LIST (lista zadataka), uz jutarnju kafu  se sakupi 11 VP (versa point), i moze se reci da je posao zavrsen.
 Znam da ce neko reci, opet poeni, da Versa Point, ali ovo nije neki BUX za malu decu vec ozbiljan posao. ​SFI zahteva da se svakog meseca osvoje minimum 1500 VP da bi se doslo do zarade, osvojiti 1500 VP je veoma lako, posebno u prvom mesecu kad imate mnogo nagradnih VP poena, daju poene kad postasvite svoju sliku, kad potvrdite registraciju, za Like na Face book-u, pratite ih na Twiter-u, opet poeni.
 Postoji i opcija da ukoliko u prvih 24 sata od registracije osvojite 500 VP (sto niposto nije tesko) SFI Vam daje kao nagradu jos 200 VP.
   Nakon sto sakupite 1500 VP za jedan kalendarski mesec, sticete pravo da ucestvujete u raspodeli dobitka ​​​SFI kompanjije, i to cak 40 % od svog cistog profita ​SFI​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​deli sa svojim clanovima koji su osvojili min. 1500 VP i postali EA (Executive Affiliate).
  Imate mogucnost da ukljucite i druge ljude u ovaj posao i to ce biti Vasi PSA (personal sponsored affiliates), naravno da cete imati proviziju i od njihovog rada, i vasi clanonovi mogu imati svoje clanove, sve do 12 nivoa, a Vi zaradjujete od sve clanove.         
   Isplata se vrsi svakog 10-og u mesecu za prethodni mesec, preko Pay Pal ili Payoneer kartice koju dobijate nakon sto zaradite 20 $.

Upamtite da ovo nije MLM, gde uzima samo onaj sto je na vrhu, e ovde nije tako, ukoliko ne radis onda nema ni zarade. Zato potrudite se da krenete sa uclanjivanjem nakon Vaseg starta, vodecete da to nije tesko jer je uclanjivanje besplatno.

Zato krenite jos danas, ne interesuje nas sto je ovde kriza, jer ovo je    INTER NACIONALNI POSAO!

​<<<<< PRILKLJUCITE SE JOS DANAS >>>>>

Znači, ni reči šta se radi. Samo da se u startu dobijaju bonusi.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Citat
SFI ima preko 100.000 clanova, iz 190 zemalja.

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Citat
     KONACNO DOBAR POSAO
Godine provedene lutajuci internetom, u potrazi za netposlom, razni pokusaji, ovo je dobar posao, ne nije, ja sam probao ovo probaj i ti videces da funkcionise, nisu se ostvarila moja ocekivanja. Sve dok nedavno nisam naisao na nesto, po ​​​​​​​​​​obicaju sasvim slucajno, ​SFI​ sto​ je skracenica od ​Strong Future International. Ajde da pogledam i ovo, i tako citajuci sam shvatio da od ovoga nesto moze biti. Ono sto mi se dopalo, onako na prvu loptu sto se kaze:
         1. Netraze se nikakave pare za ulazak u posao
         2. Nikakve mesecne ili godisnje uplate - clanarina
         3. Besplatna obuka (koja se drugde debelo placa)
         4. Mogucnost napredovanja
         5. Ono najbitnije - isplata svakog 10 u mesecu

Za pocetak ovo je bilo dovoljno da se registrujem i krenem da radim!

SFI je kompanija koja radi od 1998 god. i ima ogromno iskustvo sto se internet posla tice, veoma je cenjena medju internet marketarima, od samog pocetka pa do danas, nikada nije poslovala sa gubitkom. ​SFI ima preko 100.000 clanova, iz 190 zemalja.

Sto treba raditi nakon registracije?
 Pitanje koje nteresuje sve nas , pre nego sto krenemo. Svakoga dana se treba ulogovati u svoju online kancelariju, ode se na HOME pa zatim TO-DO LIST (lista zadataka), uz jutarnju kafu  se sakupi 11 VP (versa point), i moze se reci da je posao zavrsen.
 Znam da ce neko reci, opet poeni, da Versa Point, ali ovo nije neki BUX za malu decu vec ozbiljan posao. ​SFI zahteva da se svakog meseca osvoje minimum 1500 VP da bi se doslo do zarade, osvojiti 1500 VP je veoma lako, posebno u prvom mesecu kad imate mnogo nagradnih VP poena, daju poene kad postasvite svoju sliku, kad potvrdite registraciju, za Like na Face book-u, pratite ih na Twiter-u, opet poeni.
 Postoji i opcija da ukoliko u prvih 24 sata od registracije osvojite 500 VP (sto niposto nije tesko) SFI Vam daje kao nagradu jos 200 VP.
   Nakon sto sakupite 1500 VP za jedan kalendarski mesec, sticete pravo da ucestvujete u raspodeli dobitka ​​​SFI kompanjije, i to cak 40 % od svog cistog profita ​SFI​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​deli sa svojim clanovima koji su osvojili min. 1500 VP i postali EA (Executive Affiliate).
  Imate mogucnost da ukljucite i druge ljude u ovaj posao i to ce biti Vasi PSA (personal sponsored affiliates), naravno da cete imati proviziju i od njihovog rada, i vasi clanonovi mogu imati svoje clanove, sve do 12 nivoa, a Vi zaradjujete od sve clanove.         
   Isplata se vrsi svakog 10-og u mesecu za prethodni mesec, preko Pay Pal ili Payoneer kartice koju dobijate nakon sto zaradite 20 $.

Upamtite da ovo nije MLM, gde uzima samo onaj sto je na vrhu, e ovde nije tako, ukoliko ne radis onda nema ni zarade. Zato potrudite se da krenete sa uclanjivanjem nakon Vaseg starta, vodecete da to nije tesko jer je uclanjivanje besplatno.

Zato krenite jos danas, ne interesuje nas sto je ovde kriza, jer ovo je    INTER NACIONALNI POSAO!

​<<<<< PRILKLJUCITE SE JOS DANAS >>>>>

Učlanjenje jeste džabe samo što ti neće reći da ti je starter kit oko 20$ (sfimg.com/Resources/EyeEarn/EyeEarnOpp) i da se glavni deo vrti oko aukcija iza sajta Tripleclicks, koji je u zajedničkoj sprezi sa ovom prevarom. O kakvim se ozbiljnim aukcijama radi dovoljno je pogledati ovo
tripleclicks.com/detail.php?item=34128
MS DOS 6.2 za 1000 dolara. Aukcije su čista farsa, sve se svodi na aktivno regrutovanje novih članova, koji će kupovati famozne starter kitove i  pakete za licitaciju.
SFI stvarno nije MLM. SFI je najobičnija prevara.

Za Vlastimira
Da bi video šta se radi moraš da budeš član, što odmah povlači sa sobom da nisu čista posla. Ono što često čujem kao izgovor jeste da ne pružaju slobodan pristup informacijama iz straha od konkurencije što nema blage veze sa logikom, ili još bolji izgovor - neće svako to razumeti...Da se radi o iole legitimnom poslu, ne bi ograničavali pristup samo članovima. 
sfimg.com/Reference/Sitemap - možeš da vidiš šta sve postoji na sajtu ali je pristup onemogućen za mnogo toga

sfimg.com/Reference/CompPlan - kompenzacioni plan ili nešto što liči na njega, i naravno zakomplikovan je do bola

Inače SFI je pre bio Six Figure Income (u prevodu zarada od 6 cifara), nekadašnji domen sixfigureincome.com sad vrši redirekciju na sfimg.com gde se SFI reklamira pod sadašnjim imenom Strong Future Income Marketing Group.
« Poslednja izmena: 11. Sep 2013, 11:10:27 od AntiMLMSrbija »
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Znaci 50 clanova po zemlji...to je statisticka greska... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
A kad cete preci na Cepter?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Genije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3556
Zastava Podgorica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
A SFI generalno nije tolika prevara za ove koji znaju da izvuku maksimum iz njega i koji su dobri iz marketinga. Jbg treba samo negdje na netu da izreklamiraš dobro proizvod iz njihove tripleclick prodavnice koji će neko da kupi i ti automatski dobijaš debeo procenat od cijene proizvoda i novac se duplira na 6 nivoa/generacija refferala. Samo treba neko da proda i dobro bi ti došlo da dodaš nekog refferala koji umije da prodaje. Ili da si talentovan za nalaženje refferala. Generalno najlakše da sve ovo postigneš je da uložiš minimum 50 eura na kupovine domena, servera da se pretplatiš na adsense i slične servise da te reklamiraju, onda i imaš neku šansu da dobiješ neki novac. Bitno je da si snalažljiv, ali generalno za većinu ljudi to je gubljenje vremena, jer nisu toliko talentovani i ne ide im marketing ili ne žele da ulože novac nego bez ulaganja da rade. Ja sam "navodno" zaradio 1.40$ ali postoji caka, da moram da zaradim minimum 20$ da bi mi poslali mastercard preko kojeg će da mi mjesečno uplaćivati zarađeni novac. Takođe postoji i caka da mjesečno morate zaraditi minimum 1500 tih poena da bi dobili tu neku minimalnu titulu koja vam je potrebna da bi vas isplaćivali. E sad ako će te samo da dolazite svaki dan i da klikćete na 11 dnevnih zadataka, 3 nedeljna i nekoliko mjesečnih, nema šanse da možete da skupite tih 1500 poena. Ja sam na ovo 2 ipo mjeseca gledao kao na igricu, tako sam nagovarao sebe da klikam ovo dva mjeseca. Sad sam odustao. Ko dakle može nešto da proda preko TripleClicksa taj može i da zaradi nešto, ostali ništa.
E sad ovi tipovi koji su 4, 5 i 6 nivo iznad mene oni koliko sam shvatio zarađuju preko 1000€ mjesečno, tj. minimum toliko kad prave nagradne igre za najbolje igrače gdje je nagradni fond oko 1300$ samo da bi ih privolili da "igraju" ovo. Imaju na stotine, ako ne i hiljade refferala.
Pa sad ako je to nekome prevara, onda nastavite da mislite tako. Naravno svaka kompanija je napravljena i osmišljena tako da vlasniku kompanije donese najviše novca, ali ga donosi i onim najboljima.

Tako vjerovatno i ovaj Lyoness. Naravno da će vlasnik iz Austrije da zaradi nešto, a mi ostali.. To i nije zarada, to je više naš novac koji nam ovi vraćaju, tj. ta 2% koje, kako ko, neko će te pare odmah da potroši, a nekome će da leže na računu do nekog daljeg perioda kad mu zatrebaju, pa će ovo ispasti kao svojevrsna štednja. Naš narod je glup, ne znam kako je kod vas u Srbiji, ali kod nas u CG nikad ne vraćaju kusur od 1-5 centi. Pet centi tamo, pet ovamo, 20 centi danas, 20 sjutra i u gubitku si po stotinu eura na kraju godine... Isto tako je i ovo, 2% u jednu radnju, 2% u drugu, i nakupiće se. Kod nas Lyoness podržava neke najveće hipermarkete, dje te trgovina ne ispada ispod 50 eura nikad, a najjeftiniji su u gradu. Jednom mjesečno pođi u te hipermarkete, a idemo češće, i imaš minimum 12 eura, pođi u još 30 drugih podržanih prodavnica, lokala, butika i ne znam ti čega sve ne i eto malo po malo, kap po kap.. skupi se nešto.

Ljudi misle ako imaju ovu karticu, da moraju odmah posao da batale i da žive od procenta sa iste. Ovo vam dođe samo kao dodatni bonus, a na posao i dalje idete normalno, radite, zarađujete.. A vrijeme vam ne oduzimate, kad kupite što ste naumili samo uz VISA karticu izvadite i ovu i sve je gotovo za minut..
IP sačuvana
social share
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju.
Prva noć na vješalima je najgora
* * * * * * *
Ulazi Perica u kuću...
• Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia C6
Mozda je neko napisao a ja to ne videh, i izvinjavame se zbog toga... Ali, ako moze jedno pitanje?
Meni objasnili da ne mora nista da se ulaze a povracaj je 5% ako se kupuje nesto tamo gde imaju tu saradnju sa Lajonesom. Pa me zanima, ako neko zna, da li MORA da se ulaze neki novac ili moze samo da se uzima taj povracaj?
IP sačuvana
social share
Ja sam kapetan svoje duše i gospodar svoje sudbine.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Unix Freebsd
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Budi siguran da će te pre ili kasnije smarati da uložiš pare u pozicije uz izgovor da tako pokrećeš sopstveni biznis, ubrzavaš svoju zaradu, uz to dobijaš mentora, obuku i slična trabunjanja. Povraćaj od kartice je samo fasada za piramidalnu prevaru kupovine fiktivnih pozicija u binarnoj matrici gde bi tvoj "biznis" bio da nalaziš druge koji će raditi isto što i ti - tražiti nove naivčine da uplate pozicije.

Na drugoj strani bi širio priču kako je to odličan biznis sa popustima i mogućnošću zarade, da posluje u preko 40 zemalja, da ima licence i sertifikate (koji ne dokazuju apsolutno ništa), da iza svih napada stoji ljubomorna konkurencija itd. - u kratkim crtama postoji hiljade izgovora osmišljenih sa ciljem da se postojeće stado zadrži, a nova lica ubede kako nema nikakvih problema u poslovanju (ako izuzmemo postojeće tužbe, upozorenja kancelarija za zaštitu potrošača i istrage po zemljama EU).
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Mozda je neko napisao a ja to ne videh, i izvinjavame se zbog toga... Ali, ako moze jedno pitanje?
Meni objasnili da ne mora nista da se ulaze a povracaj je 5% ako se kupuje nesto tamo gde imaju tu saradnju sa Lajonesom. Pa me zanima, ako neko zna, da li MORA da se ulaze neki novac ili moze samo da se uzima taj povracaj?

Možeš samo da koristiš popuste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.