Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 339117 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Sony xperia
Pretpostavljam da je ovo receno za clanove Lyoness-a i MLM-a.  Smile

Razjasnice kada se vrati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Da, za članove tih MLM-a.

Ja sam drug član... ne jurim ljude, ne sektašim... Jednog koji je isto u Lyo sam oterao u k*** kad je počeo "milioni, ćupovi...". Ponašaj se bre normalno, ne može budak da bude ašov, iliti nekoga da nešto ubediš ako ne vidi, ne veruje, neće.. neka ga.

Anea je objasnila sa svog stanovišta. Verovatno bi s svi smejali Cukerbergu da nam je pre 10 godina pričao o drogi zvanoj Fejzbuk...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Jeste... mog stanovista...
Drago mi je, ja sam Adam Smit... a vi kako ste?

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Droga zvana fejsbuk je zapravo cia.....

Nemoj o njemu....preskoci ga...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
David Rikardo, ćale!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
E, sad... da ja napisem o tom Lyoness... plasticno... posto sam vec rekla da lici na one sajtove za kliktanje do besvesti...

Imate sajt koji se zove npr. bux[dot]to

I odes tamo... lep... dizajn je Win98.. ali nema veze... Tu smo da zaradimo pare, jel' da?
I sigurno je legitiman jer nije u jakim bojama i oglasi ne iskacu na sve strane.
I kako postoje vec xy godina, sto opet znaci da su legitimni.
I da ne moras da se drndas, sve ide na Payza nalog...
I da mozes da zahteva isplatu kad hoces, doduse... samo ako si Premium...

I ti se regujes... dnevno mozes da kliknes do 30 puta i zaradis 0.005$ (da, to je 1/2 centa) po kliku, no medjutim... dnevno u stvari mozes da zaradis izmedju 7 i 10centi, jer nikada nema svih 30 oglasa.. i ako klikces svaki dan...

E, sad... ti se napalis i kreces da klikces...klik.. klik..klik.. parice rastu i tek onda ukapiras da ne mozes da pokupis svoje pare...jer da bi pokupio svoje pare, moras da uplatis Premium nalog koji je 9.99$ za jedan mesec ili 26.69$ za 3 ili 94.99$ za godinu dana... I ti kazes... hm... pa koliko mi treba za tih 10$ ako necu da placam iz dzepa... i odgovor je cca 130 dana iliti 4 meseca.
Kazes.. ok.. kako da zaradim to brze i odgovor je - kroz referale...
Za svakog svog referala dobijas tih istih 0.5centa... ako klikce svaki dan... sto ce reci da se kasica puni brze... ali opet.. moras da juris i moljakas ljude...
Ali, uzmimo da imas jednog referala i da zdruzeno isklikcete 0.15$ dnevno... to znaci da do premium naloga mozete da izgurate za oko 2 meseca...

I tako mozete da drljate dalje... kako bi mesecno zaradjivali recimo 7.5$ (uhvatis jos nekoga)... zdruzenim snagama.. sto je opet manje od mesecnog najma Premium naloga... tako da u pricipu oni od 15$ zaradjenih uzimaj 10$ i tebi ostaje 5$... sto opet dovodi do toga da mesecno zaradjujes neto 2.5$.

Ili... i onda nastupaju glavna prevara - da kupis paket referala... iskesiras iz svog dzepa i od 11$ do 280$... I ti se sav poradujes i krenes... jer tako dobijas 0.0125$ od svakog svog klika i 0.01$ od svakog klika svog referala...
Nada ti je u ocima, citas kako je neko tamo zaradio milione, zilione... razmisljas o novom TV i garnituri za dnevnu sobu...
I onda.... onda ukapiras da su ti tvoji novi referali u stvari mrtvi... tj. da je odziv za kliktanje jako mali ili nikakav... i da lepo stoji da oni ne garantuju da ce svi kliktati... Ti kupuje samo mogucnost (poznato?) Ali ti i dalje guras... proveravas da li je neko kliknuo... da li parice rastu... i vrlo brzo shvatis da od toga nema nista... jer i ti sto su ti referali vrlo brzo odumru jer ukapiraju da je to jedna velika trka za sargerpom koja geometrijskom progresijom odmice... i odmice.. i odmice...
Ako si bas zaludan... uplacivaces jos para u sistem... kupovaces jos Premium naloga... i jos referala... sve u nadi da ce sledeci put biti bolje...

Znaci... jedini nacin da obrnes sistem je da imas veliki broj svojih kliktaca koji ce svakog dana pasionirano da klikcu... sto je neostvarivo...I da stalno imas veliki priliv novih kliktaca...

E, sad... zamenite "paket referral" i "cup", a "klik" sa "kupovina"  i dobijate jednu te istu semu... Wink

Pare se vrte u krug... i tu nema apsolutno nikakve zarade... sem za one na vrhu... ups... vlasnike... osnivace... sta god.. Smiley Plus dok se sve to izdeli po referalima... ups... clanovima... cak i pare koje drugi sajtovi daju ovom za reklamu... opet se toliko razrede od vrha do dna... da uopste nije problem da neko "zaradjuje" samo klikom 0.005$...
A, da... i te pare... koje neko zaradi... opet ne moze da izvuce sa sajta u svakom trenutku... vec mora da plati premijum... a posto je to proces koji traje i traje... i ako bas nisi mentalna ruina... odustaces... Te pare... ostaju bux[dot]com... i vracaju se u obrt...

A, da... ima i fora da preko tog sajta kupujes reklamu sa svojim referal linkom na drugim sajtovima... i sve u krug.. .

« Poslednja izmena: 28. Jun 2013, 18:07:04 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Alal mu ko je ovo smislio, poludiš masu ljudi da klikću pola života za 6 dolara. hehe mozak!

Da li ste čuli za lika koji je tražio 10 evra da bi ženama odao tajnu kako da im se povećaju grudi?

Kad je skupio X hljada evra, kratko je poslao/napisao "Bauljajte četvoronoške, sise će da se garantovano otegnu na dole". Eto, nema prevare.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2013, 18:27:29 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Pa to je Lajones... samo umesto kliktanja je kupovina... umesto centa procenti...Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Naravno da nije isto. Ovde kupuješ realnu robu, piješ piće u kafiću... sve kao i do sad. Samo na kraju izbaciš karticu.

Saberi za poslednjih 10 godina koliko si para potrošila u partnerskim formama, neznajući da su partnerske, + tvoji kompanjoni + njihovi... + njihovi + neki bugarin sa letnje avanture....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Koliko vidim ja nisam kupovao nigde gde ima ovo. Posecujem merkator, eventualno rodic, ponekad idea za manje pare i kada ima neka akcija ili snizenje, odecu kupujem u delti ili intersport-u, kafice i to ne koristim, bar ne u dovoljnoj meri da bi mi se bilo sta isplatilo.

Danas sam potrosio 500 dinara koje sam "zaradio mukotrpno" na pika kartici, jeste da sam zaboravio koliko sam hiljada potrosio i sta sam sve kupio (nisam ni pratio te gluposti) , ova na kasi mi rekla da imam 500 dinara pa kao ako hocu da iskoristim. Jbt dok skupim nesto znacajnije ima da zapadne u krizu kao nasa drzava.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2013, 19:01:03 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.