Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338902 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
da, da... Smile
ali još je povoljnije kad se kupi na reci direkno sa rumunskog tankera.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Ali to nije Lyoness.. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Ali je taj rumun kupio kod lyo partnera u rumuniji i tako je sve to u stvari u sistemu, ja kupio gorivo po 0,6 , on kupio kroz lyo sistem tamo negde i mi svi srećni i zadovoljni.

Btw, neko je stalno pominjao kupovinu pelena u liliju na vaučere? Jel tako ili sam se nešto prevario? Ako jeste tako onda imam jedno pitanje, ja sam do skoro kupovao pelene, ali u dm-u pošto su skoro 40% jeftinije nego bilo koje druge, a fenomenalne su, ko ih je koristio zna o čemu pričam. Tako da i taj deo što se mene tiče otpada...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Samsung 
Isplati se kupovati preko Lyoness-a i ako je manji rabat!

Plači Anea heheeeh

Ajmo ovu varijantu  - Pekar prodaje dnevno 10 kifli. Ukupno se u tom gradu proda 100 dnevno.
Dođe kriza.... padne prodaja, pa se ukupno prodaje 80 kifli dnevno.

Magično pitanje: "Da li pekat treba da zatvara firmu ili da se širi"?

Moj odgovor je- očigledno je da treba da se širi, max 80 - njegovih 10 = 70, dakle 70 prolazi mimo njega.
OK?

Dakle, niko nikad nije kupio pelene u Tempu i Liliju? Što ih onda prodaju?
« Poslednja izmena: 28. Jun 2013, 15:06:11 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Sony xperia
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
za pelene sam prokomentarisao onako u prolazu, ali mi ovde raspravljamo o lyo ili sc ka POSLU od koga se može ili ne živeti, ono kao puno radno vreme smaram ljude, itd i od toga imam neke koristi i benefite, a pri tom ja TAJ ISTI sistem koristim i prezentujem ljudima tipa ajde i ti pošto se meni evo vidiš isplati na taj i taj način !

Ja na celu ovu priču gledam tako i pokušavam da utvrdim da li jeste to tako ili nije. Ako jeste, onda super, pola bureka će da uđe preko mene (javlja mi se  Smile) , a ako nije, onda smo ulupali ovde cca 100 strana i shvatili da nije i daje prevara itd... OK?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Sony xperia
Greskom obrisan post:

Naravno da je prevara.

Daš 1.000 dinara, kupiš bon, sipaš gorivo za 1.000 dinara.
Daš 1.000 dinara, pokažeš karticu, uzmeš robu za 1.000 dinara.
Imaš na računu 1.000 dinara, pokažeš smart telefon, na njemu izađe neki bar kod... opet kupiš to za 1.000 dinara.

Ljudi koje si ti uključio sve isto rade...

Šta je prevara? Da ti ne legne provizija, zeznuli su te, potrošio si vreme vadeći karticu iz džepa, kupujući bonove... ali si dobio robu iste vrednosti kao za keš. i ako je akcizna roba, i ako je na popustu....

Šta je ovde prevara?

<hr />
Obavestenje: Poruka je obrisana od strane moderatora lightsoft (Vreme: 28. Jun 2013, 15:27:24)

Izvinjavam se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Jebote, u čemu je fora?

Ovde upljuvasmo na xx strana da li lyo ili sc, da li je piramida ili nije, da li je prevara ili ne itd, kad evo smori me riba/devojka/žena zovi je kako god preko linkedina za q4you.biz ????

vau, ludilo do bola, extra fora, zarada, učlaniš samo 5 ljudi za 4 meseca i ....

ovo sad već postaje veoma zanimljivo...
ovaj mlm se koti ko zečevi, odoh da smislim neki moj mlm, pa ću da vas učlanim sve...
« Poslednja izmena: 28. Jun 2013, 15:56:31 od krypton »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Beži bolje od MLM-a, od toga nema gore sekte sem sajentologije. Ljudi su toliko ubeđeni da je MLM prava stvar da nisu svesni šta sve rade sebi i drugima. Prekidaju se rodbinske veze, brakovi, prijateljstva...jer u MLM počinješ od svojih najbližih. Imaš na video klipovima za SCnet kako teraju ljude da prave spiskove i zivkaju u nedogled. MLMovci se drže Amway kao uzor, 25 na Forbsovoj listi, a ispred njega njih 24 sve klasičan biznis sa mnogo većim profitom. Jedan Apple zarađuje 10 puta više, dok Amway izvlače zaludeli kinezi i indijci pošto im oni najviše donose profita. Da im nije njih odavno bi zatvorili vrata, mada bila su neka hapšenja Amway zvaničnika po Indiji.

Što se mene tiče tema je mogla komotno da se zatvori nakon što je Anea objasnila. Svaka čast, ja bolje od toga ne bih mogao.
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Samsung 
Šta je objasnila?

Problem je u članovima debilima ne u firmi ili samom MLM!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.