Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 337908 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Ne moraš SAMO ti trošiti, već i tvoji iza tebe ....

Sutra je 10 godina lyonessa.....

10 godina se provlače, majku mu  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Znaš kako kažu, "Ko se poslednji smeje najslađe se smeje". Mene i dalje oduševljava kako preskačete preko tako očigledne manjakavosti ovog sistema, da se uz invisticiju u pozicije obećava "zarada". Procenat koji Lyoness uzima preko potrošnje nije dovoljan da pokrije te "zarade". Možete da ispredate bajke o potrošenim parama ispod i iznad, ali ništa od toga ne pije vodu, jer Lyoness ne pruža statističke podatke, sem uobičajene propagande "širimo se na sve strane". A na prezentacijama i dalje tupe jedno te isto već 5 godina: "između 1% i 2% iskorišćenost ukupnog tržišta u Srbiji" i "požurite da zauzmete svoje pozicije" i "uskoro kreće faza 3".

Frajdl dao izjavu pred sudom. Kaže, mi smo potrošačko društvo, a to što se neko oseća prevarenim nije naša krivica. Mi ćemo vratiti sve pare, ko god to zatražio. Nismo mi krivi nego distributeri koji su slagali da se može investirati i zaraditi na veliko kroz Lyoness. Ako su "biznis paketi" i naše kampanje loše predstavljeni od strane Lyoness individua, krivica ne može biti na nama.
Original imate ovde na nemačkom: http://www.plattform-lyoness.at/forum/viewtopic.php?f=2&t=918

Dakle Frajdl ide uobičajenom linijom, svali krivicu na distributere i promotere  Smile
Isto kao Paul Burks, glavni za 600 milionsku ponzi šemu Zeek Rewards, koji je izjavio slično: "Ne krivite mene, ja vas nisam vukao za rukav da uložite pare. Ja nikom nisam rekao da uloži pare. Ako su izgubili pare to nije moja krivica."
Sutra će Frajdl na isto da se izvlači kad mu stave bukagije.

P.S. Ovi uskoci sa jednim postom su najbolji. Onako slučajno naletela na temu i prvi post (a verovatno i jedini) hvalospev za Lyoness. Nema boljeg pokazatelja od toga da nisu čista posla.
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Tačno je, može da propadne kao i sve drugo. Mislim da može da propadne ako nešto zezne administracija, lopovluk unutar firme... samo poslovanje nikako.

Sredinom 2008. sam na fakultetu sam položio ispit "Savremena finansijska tržišta i finansijski instrumenti". Negde je pisalo da ako rejting agencije kažu da neka firma/država/hartija od vrednosti ima ocenu "AAA" ne može da propadne. Ne može da propadne ni "B minus" ali je rizična...

Ako se sećate, u Americi su redom padale upravo banke sa rejtingom A+. Kako to?
Posle toga, i cimanja oko ispita, hteo sam da idem da lupim profi šamar da se usere!!!

I tako dalje i tako bliže.... Bilu Gejtsu su se smejali što je komp. veličine auta hteo ljudima da stavi u džep, pa je stavio i sad jaši ceo svet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Šteta što se nisi više pozabavio finansijskim prevarama i špekulacijama. A i drago mi je da ne patiš od lažne skromnosti.

Što se tiče poslovanja da li si čuo za Dragon's Den (Zmajevo gnezdo) ? Prvo, nema veze sa Brus Lijem. U pitanju je realiti šou, poreklom iz Japana. Raširio se po celom svetu. Bilo je u planu da krene u Hrvatskoj, snimljene su neke epizode ali se stalo sa emitovanjem. No to je neka druga priča. Ono što je bitno jeste da je realiti privukao veliku pažnju Kanadi (preko 3 miliona gledalaca). Grupa takmičara treba da ubedi prave investitore tzv. Zmajeve da, razume se, investiraju u njihov biznis.

Podrazumeva se da prezentacija takmičara mora da blista, jer su prave pare u pitanju. Oni treba da izlože kako bi funkcionisao njihov biznis; prednosti, po neku manu, i koliko bi iznosio povratak investicije (ROI). Pogodite ko se pojavio da prezentuje svoj "biznis". Komedija počinje od 25. minuta, mada je moja preporuka da se gleda od početka, da bi stekli jasnu sliku kako Dragon's Den funkcioniše. 

Pretpostavljam da će lokalni branioci poput tebe oplesti kritike na račun prezentera i ovog realitija. Pre nego što kreneš ne zaboravi da je preko 3 miliona ljudi već uveliko steklo stav prema Lyoness-u. A Amerika nije daleko od Kanade.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2013, 18:44:48 od AntiMLMSrbija »
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

O boze.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
1. Rekao je daje popust 20-40 proc. Ćelavi ga seče: "To neće da se desi".. onda se debeli znoji,
2. Ja bi ga iskidao na prezentaciji, kao i bar 10.000 članova u Srbiji,
3. Objašnjavao je kao da je juče čuo za Lyoness.

Debeli je problem, mnogo je ovo loše odradio.

Da dođe ovakva budala da mi nudi Mercedes da kupim ne bi ga slušao.
« Poslednja izmena: 18. Jun 2013, 13:03:55 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
... što se sporo pune ove "kućice", daj nek neko avansira tih 200.000 din. da vidim neku vajdu od ovoga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Pitaj ove u Austriji. Koliko čujem uveliko prodaju svoje pozicije na online aukcijama. Zapelo im da povrate uložene pare pa daju budzašto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Nešto kao "hipotekarne založnice", "prepakivanje kredita"... finansijska zajebancija koja je podigla pa u krizu bacila Ameriku?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Tom logikom možeš da tužiš svaku kladionicu, LOTO igre i sl... svi obećavaju milionske dobitke...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.