Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338228 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Citat
Šta je tebe nateralo da bilo šta napišeš ovde? Reci mi čime se baviš i kako živiš da te napljujem kako kupuješ gorivo kod ****, što jedeš taj i taj smoki, što brišeš dupe tim i tim papirom... garant možemo da te pljujemo što navijaš za Zvezdu/Partizan i još 1.000 sitnica za pljuvanje!!!

Evo mojih tačnih tvrdnji:
1. Budale se svađaju po forumu, garant nemaju ni život, ni devojke, ništa teže od k*** nisu podigli...
2. Sektaši kupuju gorivo na OMV i skupljaju leptiriće da bi dobili mikser marke DŽ
3. Budale kupuju gorivo na NIS-u da bi dobili šerpu sa popustom
4. Ovaj što pljuje Lyoness radi za SCnet
i tako u nedogled, svi su sektaši....

mgrec - priznaj da si lupio i nekako ostao živ. Koji je smisao tvoje poruke, još se čudim.
Kad već nikome ne veruješ nemoj da ulaziš na forum, ne gledaj TV, nemoj da se učlaniš u Lyoness.... rečju, ništa nemoj.

Laki je malo nervozan ?  Smile
1. Ubrajaš i sebe ovde ili si se malo zabrojao ?
2. Sektaši bacaju pare na bezvredne pozicije, i čekaju da još neka budala uloži, da bi se matrica ispunila do kraja. Molim i drugi put
3. Baš tako. Bar je šerpa opipljiva  Smile  Za Lyoness pozicije ne dobiješ ni papirić  Smile
4. Laki, Laki, pa zar nisi čuo za sarkazam ? Ne radim u SCnetu niti ga prerporučujem. SCnet je klon Lyoness-a i samo još jedna od prevara u nizu.

Najmanje što bi neko trebao da radi jeste da veruje budalaštinama iz Lyoness-a i SCnet-a.

Za mrgec
Nije još dovoljno savladio gradivo: "Kako odgovoriti na nezgodna pitanja". Na svim tim seminarima i treninzima ih uče kako treba da se ophode prema žrtvi i kako da reaguju na neugodna pitanja Smiley
Imaš par stranica unazad, jedan od klipova što sam linkovao je namenjen "učenju" Lyoness ovčica kako da organizuju svoju "prodaju".
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Pa, to je izgleda problem sa ovim sistemom... sto mi ne razumemo...

Eto... ja sam na prethodnim stranicama izvela zasto se meni ne isplati, kao ni mojim prijateljima da se bakcemo sa svim tim...

OK... dobija se popust u Simpu, ali koliko cesto ljudi u Srbiji kupuju namestaj... Jednom u 5 ili 10 godina... mozda i redje...
Onda, Sportina grupa... i odeca... ja to necu da kupujem jer mi je u startu skupu... i Tomi Hilfinger ili onaj vili tili... kako se zove... Znaci, ni tu nema interesa za mene...

Takodje, ako vec planiram kupovinu ... onda se vodim time da razlicite trgovacke kuce imaju razlicite ugovore sa dobavljacima... tako da je Metro bolji za kucnu higijenu, Roda\Meraktor za pice, a npr. Tempo ima kvalitetnije meso...
Lili i DM su generalno skuplji i ako kupujem u njima, vodim se snizenjima, jer je to opet kucna higijena koju ja kupujem jednom u mesec\dva... Eto... Tide u DM je 500dinara na snizenju, a u Liliju je vec 560 dinara... sto je... ja se izvinjavam.. veca razlika od 1 ili 2%...

Jedino polje na kome bi moglo da mi se isplati je da sam autoprevoznik ... ili da me nije briga sta kupujem....

A ja sam poprilicno veran kupac.... odredjene grupe namirnica kupujem u odredjenim supermarketima, jer opet... ne vodim se samo cenom, vec i izborom i kvalitetom koji nije isti u svim trgovinskim lancima... Tako da prica o lojalnim kupcima pada u vodu... bar u mom slucaju...

E, sad.... ja se ogranicavam na onu pricu da ces i samo na entry level (to je onaj bez placanja i kupovanja pozicije) da profitiras... jer... ako vec negde ulazem pare, to ce sigurno biti neki IT start-up ili banka... U ostalo ne verujem... Wink

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Citat
Nije još dovoljno savladio gradivo: "Kako odgovoriti na nezgodna pitanja". Na svim tim seminarima i treninzima ih uče kako treba da se ophode prema žrtvi i kako da reaguju na neugodna pitanja

па ако их уче на овај начин како цењени друг reqw одговара онда им није добра работа Smile

шта знам...ја полазим од себе...не требају ми ваучери,купони,картице,попусти и остале шпеције...ја сам биће навика и увек купујем исто...исти шампон,исти афтершејв,исти бријач,исти шампон,детерџент,омекшивач,цигарете,флаширану воду,бистри сок или било који други производ који користим...мене не занима што је нека пена за бријање 17 динара јефтинија од оне коју ја користим или да ли ћу куповином те уз помоћ лајонеса остварити повраћај од 0,64 динара...једноставно-такав сам ...али,никоме не браним да се с тим бакће Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Ja u krugu od tri trolejbuske stanice (ili peske 15 minuta) imam izbor: 4 maxija, veliki Merkator, 2 DM, 2 Lilija, gomilu malih prodavnica, bezbroj pekara, 3 pijace... i tako to...

A ako hocu u veliku kupovinu, sve te prodavnice su poredjane redom (i mora da se ide kolima, mada... opet... moze i prevozom) od DiS, Interex, Rodica, Tempa, Idee do Metroa... svi u krugu od 1-2km autoputem...  Smile
Plus ako zivis na NBG... to je... opet... sve nagurano izmedju redova zgrada...

I sto onda da se ogranicavam na jednu prodavnicu? Meni je totalno suludo...
Plus... opet... u ponudi Lajonesa ja ne nalazim nesto zanimljivo za sebe...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Prvo, nemam nameru da sektašim i zaluđujem kao "mega lelemudi avioni/milioni", pričamo šta jeste šta nije.

Pitam se otkud onaj narod u Maxiju, OMV, Simpu, Lily, Soprtina... kad god da uđeš ima nekog ko kupi nešto makar za 1.000 din. E sad, ako se složimo da tamo niko ništa ne kupuje, onda da očekujemo da će da propadnu te firme.

Eto to mi je prvo i poslednje pitanje- Šta rade oni ljudi u spomenutim firmama? Ja sam video da kupuju, svaki dan. Recite mi ako grešim, ako na OMV baš niko ne toči gorivo, ako u Maxiju nikad niko nije kupio leba i s-leba.
Nisam nervozan, al za ovo lupate pa ne ostajete živi.

Što se tiče popusta od "1 posto". Popusti su od 3-27 proc. Keš bek je najčešće 2 posto. To legne na tekući račun. Ko kaže da ovo nije tačno nek ide da se leči.
Ostatak "popusta", 1 ili 5 procenata ide u "kućice". Kad tu sakupiš 5.000 din, ide u sistem, posle 35/35 tebi isplate 45.000 din. Ovo nisam dobio, u sistemu imam tek 10/10. Dakle treba mi još vremena do isplate.
Napominjem, sva ova zajebancija je za ISTE pare!!! Isto kupuješ, isto se ponašaš... sve ISTO!

Odavde se vidi da za istu potrošnju u partnerskim firmama može da se zaradi 45.000 din. Ako je to prevara, pa ne isplate taj novac, NIŠTA nisi izgubio. Sve si kupio za svoje pare, kad je bio popust dobio si popust... Samo si kupio loz i čekao dobitak....

Mene ne interesuje i da je popust u DIS-u 40 proc, 1. od mene je udaljen 5 km, 2. sređen je kao magacin/podrum, 3. zavučen između zgrada pa nosim kese po poljani do parkinga.... Anea- nisam primetio da te neko tera da kupuješ u Lyon partnerima, nemoj ako nećeš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Ubacio sam u Word, ne znam gde mi ubacuje screenshot.

Na isplaćen iznos, oko 1.000 din., jer manje ne isplaćuju po transakciji, plaćen je porez. Te dve cifre sam izbrisao.
Izbrisani su i podaci o kupcima, njihov ID broj... piše koja prodavnica i koliki je "rabat" tj popust obračunat i isplaćen.

Ovim je tema zaključana. Ko hoće da se učlani ima gde i kako, ko neće ne mora, ni ja nisam član ni streljačkog ni plivačkog kluba, i ne kažem da zato nisu zdravi... A ne zna se koji je bitniji, dal da budeš zdraviji ili da preciznije pucaš!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
ly.doc (33.5 KB)
*
ly1.doc (36 KB)
« Poslednja izmena: 12. Jun 2013, 17:23:41 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Citat
Ovim je tema zaključana.
To ti misliš. Da je sve tako jednostavno i lepo niko se ne bi bunio,  niti bi padale tužbe i žalbe. Tako da slobodno zaboravi na zaključavanje teme Smiley

Dakle došli smo do binarne matrice. Treba da sakupiš 70 pozicija, gde svaka pozicija vredi po 50 Evra.
Kako su to zamislili veliki umovi Lyoness-a:
Citat
NAČIN ZARADE PRELASCI IZ NIŽE U VIŠU KATEGORIJU

Sa 35/35 pozicije se dobija jedan bonus pozicija u višoj trgovačkoj kategoriji!!! Ako smo imali poziciju od 50€ dobijamo poziciju od 150€ i slično za skuplje pozicije. Skuplje pozicije zarađuju više novca, i isto se multipliciraju kao i pozicija od 50€ dok ne ispune svoje matrice sa propisanim brojem pozicijama kao po dijagramima, i porastu u novu trgovačku kategoriju.Ovo su već zanimljive cifre ne samo za nas, vec za celi svet, a za neko vreme i one će se ostvarivati za mnoge od nas.

II Trgovačka kategorija (vrednost pozicije je 150€)
Ukupna zarada kada se u matrici stvori 30 ćupova pozicija i 30 pozicija desno je 1246€.

III Trgovačka kategorija (vrednost pozicije je 400€)
Ukupna zarada kada se u matrici stvori 25 pozicija levo i 25 pozicija desno je 2920€.

IV Trgovačka kategorija (vrednost pozicije je 1200€)
Ukupna zarada kada se u matrici stvori 25 pozicije levo i 25 pozicije desno je 8760€.

V Trgovačka kategorija (vrednost pozicije je 4000€)
Ukupna zarada kada se u matrici stvori 25 pozicije levo i 25 pozicije desno je 29200€.

LYONESS nam daje mogućnost da investiramo unapred u svoju kupovinu gde se na primer za 50€ uplate unapred dobije 1 pozicija odmah u matrici, a preko 50€ doplatimo do pune cene i kupimo u nekoj od firmi partnera šta želimo. Ako investiramo 150€ dobićemo 3 pozicije i sl. Na ovaj način se matrice pune brzo, a i zarade dolaze brzo.

Avansnim uplatama se kupuju pozicije kako be se ispunila matrica.
Kupovina se vrši na sledeći način:

Trgovačka Kategorija, u daljem tekstu TK, na primer TK1 - Trgovačka Kategorija 1

za 50€ "kupuje" se 1 pozicija u TK1. Ukupna "zarada" za maksimalno popunjenu matricu 582€

za 150€ "kupuju" se 3 pozicije u TK1. Ukupna "zarada" 1746€

za 300€ "kupuju" se 3 pozicije u TK1, i 1 pozicija u TK2. Ukupna "zarada" 2992€

za 350€ "kupuje" se 7 pozicija u TK1. Ukupna "zarada" 4074€

za 500€ "kupuje" se 7 pozicija u TK1, i 1 pozicija u TK2. Ukupna "zarada" 5320€

za 700€ "kupuju" se 3 pozicije u TK1, 1 pozicija u TK2, i 1 pozicija u TK3. "Zarada" 5912€ (mali biznis paket)

za 900€ "kupuje" se 7 pozicija u TK1, 1 pozicija u TK2, i 1 pozicija u TK3. "Zarada" 8240€

za 1200€ "kupuje" se 7 pozicija u TK1, 3 pozicije u TK2, i 1 pozicija u TK3. "Zarada"  10732€

za 2000€ "kupuje" se 7 pozicija u TK1, 3 pozicije u TK2, i 3 pozicije u TK3. "Zarada" 16572€ (veliki biznis paket)

TK1=70 pozicija, TK2=60 pozicija, TK3=TK4=TK5=50 pozicija

Bilo kod od nas može samo da investira novac u pozicije. Uopšte ne mora da se bavimo kupovinom da bi ispunili matricu. Ali to nije jedina caka. Novac od kupovine i krediti (poeni) lojalnosti se takođe mogu iskoristi za kupovinu pozicija. Lyoness teži od starta da se novac od cashback-a zadrži što duže u sistemu, da ljudi čekaju da im se prikupi minimalno 50 evra, da bi ponovo kupili pozicije. Na taj način novac se zadržava u Lyonessu. Pošto procenat od kupovine donosi malo para, članovi se motivišu da ulažu svoj novac.
E tako funkcioniše finansijska piramida Lyoness.

Zaboravio sam da dodam ono najvažnije. Za uložene pare obećava se desetostruko veći iznos. Najbrže ide preko popunjavanja pozicija, i umesto da se čeka ili ulažu opet sopstvene pare, najlakše je dovući još nekog da investira Smiley.

I Lyoness promoteri isto pričaju:
Citat
Ali kako da što pre dođemo do prve pozicije? Ako kupujemo za 200€ mesečno trebaće nam nekoliko meseci da dobijemo svoju prvu poziciju sa 50€, i da započnemo ovu vrstu zarade. Ko će da čeka toliko?

Stvarno, ko da čeka toliko  Smile
Ako još niste ubeđeni da je prevara onda bi stvarno trebali da se obratite najbližoj hitnoj pomoći Smiley
« Poslednja izmena: 12. Jun 2013, 20:01:56 od AntiMLMSrbija »
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Kaži već jednom šta je prevara?

1. Uložen novac NIKADA neće da Vam se vrati?
2. Vratiće se ali za mesec dana?
3. Vratiće se 10x više sutra ujutru...?

Šta je prevara?

Čovek koji je mene uključio, nije me terao, nije mi izvukao iz džepa... sam sam odlučio da uložim, to se desilo sredinom prošle godine. Ni jednog trenutka mi nije rekao "Samo daj pare sutra leže zarada"....

Da ne dužim, ako neko hoće da avansira slobodno neka me pozove, a ako neće ne mora.. nek ide na Sex forum, tamo je svakako lepše...

Prevara je bre što je Punto kao sa subvencijom 7.000 evra i ljudi plaćali, a realno treba da košta 4.000 bez ikakve subvencije i sl....
« Poslednja izmena: 12. Jun 2013, 21:17:09 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Prema mom mišljenju, iskreno, "prevara" je ovo što piše da će da se vrati "vrlo brzo"! To može a ne mora da bude tačno!

Ako ti u sistem ne uložiš ni jedan dinar, i ništa ne kupuješ, a učlaniš nekog ko dosta troši goriva i sl. možeš već sutra ujutru da zaradiš mesečnu platu!!! Isto tako, učlaniš 500 ljudi kao što je ovaj MLM, koji će da bace karticu.. ništa nikad neće da ti se vrati niti ćeš da zaradiš. Eto.

Taksi od 10 vozila dnevno troši goriva za 20.000 din. Njegova preporuka ima od ove potrošnje 100 dinara dnevno! 30 dana to je 3.000 dinara! Ovo je zarada od potrošnje drugih ljudi, koje ti ne poznaješ... Ako ti je ovaj u drugom kolenu, to je 200 din dnevno tj. 6.000 mesečno.

Prosta, brza i realna matematika!!!
« Poslednja izmena: 12. Jun 2013, 21:24:28 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Sony xperia
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.443 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.