Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338495 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Vidite ovo:

Lyoness scam

I ?

Citat
That is what Lyoness is.  A new shopping community that is currently recruiting shoppers so more stores will see the benefit of becoming part of the club and give bigger discounts.  As a member of the club there is no start up fee or annual membership fee. As a Lyoness member you receive a cashback club card you can use within the Lyoness shopping community and earn 1-2% back instantly on every purchase.  Plus other potential bonuses and returns. 

Citat
Yes, I know it sounds strange that people would be unhappy that you could make money getting discounts, but there is a reason.  You make money by introducing others, and you also get rewarded when the people you introduce bring others into Lyoness.  This, for some, means Lyoness is a pyramid scheme and so they tell others Lyoness is a scam.  However, as membership is free, and everyone gets a discount, nobody is losing out.

Citat
There is no way to lose money if you never give money.  You do not have to put down any money to be a part of Lyoness.

Ako je lakše na engleskom da se ukapira .... kažite ... da ne pišem džabe na srpskom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 82
Zastava Кикинда
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
SonyEricsson c905
Vidi vidi koliko smo neinteligentna (da ne kažem neku ružniju reč) nacija . Za manje od 2 godine "navučeno" i "upecano" 22 000 ljudi. Na koju li su ih samo foru ubedili ovi iz Lyonessa da se učlane ? Mora da su im pretili nekim novim metodama zastrašivanja koje još nisu poznate ostatku čovečanstva. Ili je to možda neka sekta pa su im isprali mozgove...

Evo i ovaj bezobrazan član "navukao" njih 200 i kusur i "otima im od usta svaki dan"  Smile Smile

A tek kolika je to belosvetska prevara.... Navukli 40 i kusur država, kobajagi oformili 2 fondacije (od kojih će Child & Family za nekoliko godina preteći neprikosnoveni broj 1 u svetu - Unicef) i neku tamo svoju nazovi TV produkciju.

I što kaže moj sjajan prijatelj koga sam upoznao i koji je meni doneo ovu informaciju: "Kad vam bude jasno - biće kasno".

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

lyo burek.JPG
(96.81 KB, 520x872)
burek 2.JPG
(128.08 KB, 1089x761)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung 
Ko ne veruje neka proba. Ništa ne košta da se učlani. Neka kupi bonove za 500 din i potroši ih u partnerskoj firmi, nekoj, pa da vidi šta se dešava.

Ako je prevara, bacio si 500 din., a ako nije, bićeš malo pametniji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

My imaginary friend says Hi.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
LG G2
Citat
Neko odma posle mene iz naprimer madjarske popuni jednu kucicu odma posle mene i on seda u moj binarni niz. I sve to tako do popunjenih 70 kucica iza mene kad mi se p o jednoj kucici stvori nesto oko 450 eura. A ja imam 7 puta po 450 eura znaci oko 3150 eura. Ispada da je to kao da das pare na stednju 900 posto kamatom.

Ovo ni dafina ne bi reklamirala.  Smile
IP sačuvana
social share
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules."
--Dr. Francis Crick; Nobel laureate, co-discoverer of the DNA molecule
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
I-mate 30 Pro
Sto bi rekli...ponzi shema... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

My imaginary friend says Hi.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
LG G2
IP sačuvana
social share
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules."
--Dr. Francis Crick; Nobel laureate, co-discoverer of the DNA molecule
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Ko ne veruje neka proba. Ništa ne košta da se učlani. Neka kupi bonove za 500 din i potroši ih u partnerskoj firmi, nekoj, pa da vidi šta se dešava.

Ako je prevara, bacio si 500 din., a ako nije, bićeš malo pametniji.

Kako bacio, ako je kupio nešto za tih 500 dinara?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Nexus 5
"Kad vam bude jasno - biće kasno".

Nikad nije kasno da se ljubi strasno. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Ništa ne košta da se učlani. Neka kupi bonove za 500 din ...

Smile

@nofx0023 Odlican klip.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung 
Postao sam jedan od "ozbiljnijih" članova ovog udruženja.

1. Na sva pitanja nevernih kratko odgovorim: "Ako nećeš ne moraš, niko te ne tara, doviđenja".

2. Ko se malo zainteresuje, uključim ga, prodam mu bon na 500 ili 1.000 din. Sledeći put sam dođe da kupi bonove, onih 500/1.000 pokrcao u prodavnici, sve ok, kupio šta je hteo za toliko para... Ima neki povraćaj, ja imam neku vajdicu..... ništa ne boli da za iste pare kupujemo, ali sad čekamo da vidimo šta će da bude sa onim obračunskim jedinicama (kućice, kasice....). Pa i da ne bude ništa ok je, izgubili smo vreme šetajući po bonove.

3. Ko hoće da postane ozbiljan igrač počinje edukacija. Koliko hoće da uloži, koliko da radi, kako, sa kim... tu počinje viša matematika (Ponci, Dafina, Jezda, Sloba...) Uplati 15.000 do 200.000, sa upozorenjem: "Pare ti se vraćaju kad se vrate. Nije sutra, nije za mesec dana.... može da bude za 3 meseca, 3 godine, 8 godina... to ne znamo".

Prevara je ako mu kažem: "Prike, daj ta 2 soma, i idi odma leži da se ne umoriš od brojanja para za 3 dana". To su gluposti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.165 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.