Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 337950 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
druze , uclanjenje firmi partnera u Lyoness nije besplatno, jos jedna ogromna razlika u odnosu na SCnet... Ajde nam objasni zasto halavi austrijanci uzimaju toliko koliko uzimaju svakoj firmi da bi vam bila partner i + mora kupovati citace kartica ..... Dalje mi reci koliko firmi je u partnerstvu u Srbiji ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 82
Zastava Кикинда
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
SonyEricsson c905
druze , uclanjenje firmi partnera u Lyoness nije besplatno, jos jedna ogromna razlika u odnosu na SCnet... Ajde nam objasni zasto halavi austrijanci uzimaju toliko koliko uzimaju svakoj firmi da bi vam bila partner i + mora kupovati citace kartica ..... Dalje mi reci koliko firmi je u partnerstvu u Srbiji ?

1. Ne uzimaju ništa od firmi. Sav novac koji naplate ostaje u vlasništvu firme i ona može da ga iskoristi za buduće kupovine u okviru drugih Lyoness partnerskih firmi uz doplatu.

2. Zašto su Austrijanci (h)alavi ? Da li zato što žele da zarade novac ? Pa to je kompanija kao i svaka druga koja učestvuje na tržištu. Svaka će proceniti svoje mogućnosti i na osnovu njih postaviti uslove. Kome se sviđa napred, kome ne doviđenja.

3. Koja ozbiljnija firma danas posluje s namerom da zaradi ozbiljan profit na tržištu nema sredstava da obezbedi sebi pos terminal u svojim objektima ?

4. Ažurirano na zvaničnom sajtu 382. Budi siguran da ih ima sigurno preko pet stotina ali su manje radnje malo neažurne kada je u pitanju slanje logo-a i dodatnih informacija Lyoness-u pa otuda nisu ovde ubrojane. Srbija je ovo, ovde su naši biz(m)nismeni. Uzmi Rumune ili Mađare pa vidi koliko ih je tamo...

5. Zato što im se može. Jel hoćeš da se voziš mercedesom i uzmeš lovu na tržištu ili ćeš da se švrćkaš u pegli ili figuaru da bi zaradio istu (ovde naravno mislim na firme, preduzeća i kompanije koje ulaze u sistem Lyoness-a ili SCNet-a)

I pored toga što postoji obaveza za kompanije, ne samo u Srbiji već i jednako isto bilo gde u svetu, da uđu kao premijum članovi, njihov broj konstantno raste. I u svetu i u Srbiji, verovao ili ne...

Kao što svaki čovek bira da li će, i ako hoće uopšte, u koji će MLM sistem ući, tako to isto rade i firme. Logično. Vidiš ko je kakve uslove postavio, vidiš šta nudi za te uslove, proceniš sam gde ćeš imati veću dobit i to je to. Nema filozofije i izmišljanja vruće vode. Da li SCNet posluje poštenije od Lyonessa ili ne, da li omogućuje bolje zarade ili ne, da li ga ima svuda ili nema, da li su Austrijanci (h)alaviji od nas Srba kako ti to kažeš ili su Srbi (h)alaviji od Austrijanaca i još sto da li ili ne mene apsolutno više ne zanima. Ja sam sve te stvari sabrao i oduzeo i doneo odluku. Možeš ti tvrditi da sam pogrešio, da sam neupućen, lud, izmanipulisan i šta god, to neće promeniti moj stav niti ja imam problem s tim.

Ono što je očigledno je da ti kao neko ko je član SCNet-a itekako imaš problem sa Lyoness kompanijom. Da je sve to tako kako ti pišeš ovde - prevara, navlakača, manipulacija, otimanje para i slično odavno bi se svi razbežali iz sistema. De fakto činjenica da je broj novih članova svakim danom sve veći, kako ljudi tako i firmi, kazuje upravo suprotno od onoga kako ti stvari i kompaniju Lyoness predstvaljaš ovde. Izraziću se tačno onako kako jeste - najveću svetsku cashback kompaniju  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 19.0.1084.53
mob
Apple 15
A sto Lyoness kao tako mocna firma ne plati reklamu na forumu, vec se bavi ovom vrstom "promocije"  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Uzdaju se u ono MouthToMOuth, i prezentacije.

Jer ovako napamet ne mož pros narod da povata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Citat: marko 284 link=topic=532054. msg9239708#msg9239708 date=1295708375
Drugarica je pokusala da me nagovori da odem na prezentaciju ovoga u mom gradu.  Rekoh joj da ne verujem u piramidalne seme i samo se ucuta  :chuckel:

Nije klasicna prevara ali cisto sumnjam da neko sa time moze da napravi neki posao osim tih na vrhu :chuckel:

Pre svega nije piramidalni, nego binarni sistem. . . . . .  Ja sam u tom sistemu i samo da znas nema lazi i nema prevare. . . . . . . .  U svakom momentu mozes da vidis koliko si novca gde i kako potrosio i koliko ti se od tog novca vratilo.  Firma placa porez na sve to i 100% je legalno.  Pozdrav i svima bih preporucio jer nista vas nekosta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Kako ne košta ništa a da bi uzeo karticu treba da daš 150-300 eura pa ubrzo zatim ti kažu da bi napredovao treba da uplatiš 2000 eura?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 82
Zastava Кикинда
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
SonyEricsson c905
@Anea

Veruj mi, da vodeći ljudi iz kompanije imaju mnogo važnija, pametnija i korisnija posla nego da se bave piskaranjem po Internetu i raznim forumima. Štaviše, da znaju oni, ili bilo ko od ljudi sa kojima ja radim, da piskaram ovde ili bilo gde drugo po netu trošeći energiju i vreme, rekli bi mi da sam lud ili u najmanju ruku nenormalan. Ljudi uvek čuju ono što "žele" da čuju ma kako god i šta god im Vi pričali. Kad se presaberem, mogao bih i ja za sebe da kažem da mi fali koja daska u glavi što sedim i piskaram ovde pokušavajući napaćenom narodu Srbije i ex Yu prostora da približim koncept kompanije i mogućnost za zaradu. Lele, ovo poslednje zvuči kao najgora otrcana fraza ali je zaista tako.

@MagicMaster

Nema bolje "reklame" od mouth 2 mouth modela. Koliko puta ste ljudima preporučili da kupe sebi neku stvar ili odu u neki lokal ili šta god a za to niste dobili ništa od trgovca sem možda hvala od Vašeg prijatelja. Ovde trgovac plaća reklamu po učinku. Ne baca gomilu para na reklame i oglase ne znajući koliko mu to zaista donosi dobit.

@senjakzr
Druže nemaš prave informacije. Niti ti treba 150 do 300 eura niti ti treba da uplatiš 2000 evra da bi napredovao. Zbog ljudi kao što su ti koji su tebi servirali priču na ovaj način ljudi niti veruju niti slušaju o čemu im se priča. Nažalost, Srbija je prepuna takvih.

I što se tiče citata mark284 koji je izvukao Bunijevacdj, mogu da dodam da ljudi kada čuju za Lyoness odmah kreću dalje da ga preporučuju misleći da sve znaju a u suštini manje više pojma nemaju da razumno objasne i odgovore na pitanja ljudi. Lyoness definitivno nije piramidalni sistem.

Ako koga zanimaju konkretniji detalji šta, gde i kako, neka mi slobodno pošalje PM. Odoh sad na hladnu "colu".

poz svima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
http://cdnlarge.lyoness.net/downloads/pdf/rs/email/newsletter/friendship_flyer_registrierung_member_pm_rs.pdf

sada može i probno 30dnevno članstvo, probate, pa ako vam se svidi, nastavite ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
pokušat ću biti kratka: ova gore je narode firma koja svoje, ko zna kakve pare, pere koristeći vašu lakomislenost, neznanje i (moramo priznati) pohlepu (na onih velikih 1%  :evil:  iznenadjeni ?   :-$  pa da mi to rezimiramo :chuckel:
učlanim se,(besplatno) dobijem karticu, platim 200 din.     za nis -ovu karticu (jer, bože moj, to najviše trošimo-uštedet ćemo) ah, da: platim odmah 2.  200,oo lyoness-u jer hoću i gorivo sipati Smile :oops: čekam na nis-ovu karticu 15-tak dana (velika gužva, kaže moj sponzor) i - stigla kartica ?????  :evil: mog imena nigde, a moje vozilo na kartici (kao lyoness  sipa meni gorivo  :mrgreen: )   :weirdface:  ajd da sipnemo za tih 2000 din.        Smile  ih,ih,ih,.     .     .      naivčine nema - na kartici  n e m a ni parice  :boxing: :boxing: :boxing:      da ne bude zabune: novac uplaćen 23.     07.     2012.      lyoness-u - na kartici nema do danas(16.     08.     12.     )  Smile e, sad ćemo zvati sponzora  :D - "pa to se dešava zbog gužve, svi se učlanjuju.     .     .     " a, ha, da čujemo sponzorovog sponzora - "zovite kancelariju u bgd, to je slučajna greška, moja kartica radi.     .     .     "  :help: nije moglo kraće i zato ništa više neću da dodam - prosudite sami, ali stavite prvo "prst na čelo"   Smile
« Poslednja izmena: 16. Avg 2012, 22:51:23 od a:n:c:i:c:a »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
1 aksiom ekonomije: "Nista nije onako kako izgleda"  Smile

2. aksiom - "fuck them all"
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.