Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 337783 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.57.2
 :mrgreen:za kryptona....ovako,druze ne pukne tebi film...nego pukne posao,da bi imao bager prvo ti treba 50000 soma,drugo ne mozes bagerom kao krusko na njivu,valjda mora biti firma,porezi,zaposleni,porezi svaki mjesec,doprinosi...trece neces valjda ulaziti u posao u koji ti treba toliki kes bez procjene rizika,plana itd...nije sve tako prosto,kao i kod scneta,sistem treba da se razumije,nauci,savlada program..i onda odluci da se radi ili ne...

za antimlmcika

ti si specijalac,da si procitao i pogledao toliko materijala koliko se hvalis da jesi,vjerovatno bi shvatio sustinu potrosackog programa,koji samo promet tj rabate isplacuje preko mreznog marketinga...a da li su se oni desili ili ce se desiti to odlucuje onaj koji ulazi u program kaparisuci svoju buducu kupovinu tim kaparama koje potrosi dodajuci ostatak do pune cijene sa benefitima,posto ulaskom u ovaj program samo se obavezujes da ces da svoje novce potrosis kod firmi partnera tj obavezujes se da postajes profi kupac sa benefitima,i zato dobijas provizije od ljudi kojima preporucis isto,a provizije ne isplacuje ukljucenje nego fp jer se covjek sa preporukom obavezao kaparisanjem da ce trositi novac kod fp...ne vidim sta je tu lose ...trosis svakako,zasto ne tamo gdje imam sistemski benefit..i gdje na vec postojece popuste dobijas sistemski popust ekstra,od manje novca kroz sistem plus rabat od fp pravis veci iznos na vauceru a ako je u office nesto 50 posto snizeno,ti kroz scnet dobijes jos 10 koji se dijele po mreznom marketingu,sva zarada i jeste u tom rabatu e sad ako neko kaparise lojalnost...znaci da ce se kupovina desiti,gubi samo onaj ko kaparise pa ne doplati do pune sume i potrosi svoje novce ...da rezimiram...posao u scnetu je povecanje prometa FP i za to uspjesno obavljeno dobijas proviziju preko posrednika SCNET...kad preporucis i drugi isto kaparisu dobijes proviziju od FP jer oni da bi potrosili kapare moraju da potrose njih kod FP...a cupovi ili pp nemaju veze sa programom,jer koliko vidim lupetate sa njima...i da scnet ce stati onog momenta kad nestane potrosackog drustva.....i generalno u svakom sistemu postoje ljudi koji zloupotrebljavaju sistem i ljudima manipulisu,zarad sitne zarade,tj ne znaju ni da prezentuju program...a program kao program je genijalan...i htjeli vi to ili ne...90 posto prometa se vraca nazad u sistem....ako ista znate o mlmu shvatice te da je to najvise ikad i ne postoji jace,tj za razliku od austrijanaca koji to rade samo 25 posto...i ovo je samo osnova..ko shvati zaradice na sopstvenoj potrosnji...ko ne..pa nece i super.. Smile kupice bager  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Koji crni promet i potrošački program ? Od toga nema ništa, to znamo svi ovde. Kad budeš imao konkretne brojke da potkrepiš svoje tvrdnje, onda možemo da pričamo o tom aspektu. Do tada bavićemo se piramidalnim delom a to je:  dovuci nekog klipana da uloži svoj novac, tutni mu karticu da se malo loži, i istreniraj ga uradi isto.

4500 dinara je osnovna kapara. Nema potrebe da se grade pozicije kroz kupovinu, kao što je gore prikazano, već se kroz uplatu kapare, tj depozita, kupuju pozicije - i tako preskaču partneri, promet i taj fantomski potrošački program. Dva poslednja pasusa prezentacije ne treba da komentarišem, sami su već rekli sve.
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
neces valjda ulaziti u posao u koji ti treba toliki kes bez procjene rizika,plana itd...nije sve tako prosto,kao i kod scneta,sistem treba da se razumije,nauci,savlada program..i onda odluci da se radi ili ne...

U potpunosti se slažem sa tobom, da bi uložio negde novac prvo se uradi analiza tržišta, analiza potencijala, konkurencije, sposobnosti, pa onda ulažeš, radiš , itd... ali u svakom slučaju u klasičnom biznisu moraš da prođeš sve ovo da bi išta napravio u životu, u mlm piramidi (pošto nisu svi mlm sistemi piramidalni, i dosta njih i posle xx godina i dalje rade prodaju svojih proizvoda samo kroz mlm mrežu, tipa forever living...itd) ti moraš da uplaćuješ novac u virtuelne pozicije koji realno, nema šanse da potrošiš. To što Robert priča, i što se kur...či sa karijerom 7.1 i ima prihod cca 15000 eur mesečno , pitaj ga koliko ljudi u sc imaju tu karijeru 7, koliko ostali zarađuju mesečno i na osnovu tih podataka dođi ovde da mi/nam izneseš konkretne podatke (mislim da postoji 4-5 ljudi koji imaju karijeru 7 od kojih recimo robert ima člansku kartu sa brojem 01...).
Stavi sve na papir, papir trpi sve !!! izračunaj odnos ulog/trošak/zarada  i videćeš da nije to baš tako sjajno kako je prezentovano, verovatno da se uključiš na samom početku i da ispod sebe imaš cca 20000 ljudi od kojih bi svaki peti trošio 50e mesečno kroz sistem, onda bi to možda imalo smisla, ali posle 4 godine kad već imaš oko 200k članova (u celoj mreži, ne samo u Srbiji) , onda je to skoro pa gubljenje vremena. Jer da bi danas ti učlanio 20000 ljudi, morao bi da obradiš oko 200000 ljudi (i da 10% njih se uključi), onda izračunaj koliko je to godina rada ukoliko recimo držiš prezentacije i obrađuješ 500 ljudi mesečno... to ti je samo oko 400 meseci tj 33 godine... jebga, papir trpi SVE  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Kryptone ne slažem se sa tobom da nisu svi MLM piramidalni. Jeste da u Americi postoje pravila šta jedan MLM treba da ispuni da bi bio u legalnim vodama, ali analize sa strane ukazuju da maltene svi ti "legitimni" MLM posluju na samoj granici sive zone, možda i debelo gaze po crnoj zoni. Jedan od takvih je Herbalife, koga su regulatori FTC stavili pod lupu, nakon što su Latino društva digla uzbunu za protivzakonito ponašanje.

Sa druge strane, maltene svi Američki MLMovi su izmestili svoje poslovanje van Amerike, te državnim organima ne zapinje šta oni rade tamo napolju dokle god se drže zakona u sopstvenoj zemlji. Kritičari u Americi poput Roberta Ficpatrika smatraju da je izostala reakcija najviše iz političkih razloga, da je problem MLM-a mogao davno biti rešen, ali se umešala politika. Poznato je da MLMovci lobiraju senatore i da su izbegli zakon po ko zna koji put, samo zato što su podmazali tamo gde je trebalo. Koga interesuje evo ceo intervju: http://www.cnbc.com/id/100366687

MLMovci (ovi naši) potenciraju kako MLM (sc, ly) nije piramidalna šema jer u piramidalnoj šemi profitira samo na vrhu. Pa onda stave dijagram gde neko sa 4-nivou ostvaruje više od onog na drugom. Jedva čekam da mi sad objasne kako karijeru 7 u sc čine samo oni na vrhu/ pri vrhu šeme.
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Browser
Safari 534.59.8
ko tebe tjera da se bavis bilo cim.... Smile,nemoj samo mi reci da u tvom preduzecu cistacica zaradjuje vise od direktora...???ako je tako,poslacu ja svog rodjaka u taj poduhvat...drugo lupas...covjek je kupio stan u beogradu,covjek koji je kaparisao..dodao novac kupio stan legalno kod firme partnera...i dobio nazad jos 1 posto,kaparu potrosio a biznis mu ostaje...znaci potrosnja je vjecna kategorija antimlmciku.. Smile to sto ti ne vjerujes u program i lijepis slajdove od prije 3 godine,znaci veze nemas,program kao i svaki napreduje i tehnicki i svakako,ne mozes biti veliki ako nisi mali,lyoness ima krivicne prijave zbog internih nesuglasica,tj nisu placali provizije,(tuzili ih clanovi lyonessa,ko ih nije tuzio,napustio i osnovao scionet i odro im guzove,ali opet gazda nije platio porez i prdekana),ako pogledas taj video objektivno a ne ostrasceno,madakod njih je jako tesko napraviti ista jer gazde uzimaju 75 posto sebi..a to za herbalife...ahhahaa smjesno,opet interni problemi oko berze...

za kryptona

nije virtuelno...grijesis,koristi sistem besplatno,odi kupi tv u tehnomaniji vaucerom i uvjeri se pa odluci dali mlm ili bager.... Smile...a to sto si rekao 3000000 miliona razgovora,pa ne radis sam...imas strukturu,tj svoj tim..i oni rade..u toj duplikaciji tj sistemu poluge i jeste razlika izmedju rintanja kod i za gazdu za platu i liderstva u mlm..ne moze svako zato i jeste zavidni robertu ili bilo kojoj 7 ili ne znam ti ja dijamantu iz flp...toliko a antimlmciku preostaje  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
super ti ovaj akcent... nema sta...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 22.0
nije virtuelno...grijesis,koristi sistem besplatno...

Ukoliko nisi neko sa kime smo se ovde preganjali onda prvo procitaj celu temu pa se vrati da prozborimo koju. MENE NE ZANIMA korišćenje besplatno, povrat novca, vaučeri itd, mene je interesovala zarada kroz investiciju i mogući povrat, ali očigledno toga ovde nema...
Drugo, ukoliko si ti ili neko iz tvoje okoline zavidan Robertu ili nekoj drugoj 7, onda mi je stvarno zao, ali ja mogu da budem ljubomoran na recimo Trampa ili negog njemu sličnom a ne na nekog tamo Roberta ili wtf...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Browser
Safari 534.59.8
donald trump posjeduje 3 mlm kompanije... Smile i zasto bi bilo kome zavidio..zavide mali,ja samo sebe gledam i boli me za roberta i bilo kog,svoj zivot,posao,sam sebi sve odredjujem...a dok god budes posmatrao kao investicioni fond nesto neces moci da shvatis mlm...mlm mora da se radi,mnogo vise od bilo ceg,jer se radi sa ljudima a ne sa bagerima,i onda je to sve ali ne lako...a u invest fondovima,das kes drugi vrte ti cekas parice iz obrta i onda buckalicaaaaaaa.....i kriv robert,milan,marko.... Smile nije bas sve tako bajno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Nisam bas siguran da imaš pojma o čemu pričaš, kao što sam naveo u prethodnom postu, ima mlm firmi koje nisu "piramidalna" šema ili ti unutrašnje uređenje ( i nemoj mi povlačiti paralelu sa privatnom firmom jer ta dva nisu ni slični ), čak sam ti i naveo jednu od, forever living recimo, jeste mlm, ali nema mene uvukao žika, ja lazu a laza miku..., za pare dobiješ robu, a ne nešto virtuelno, tipa "pp". Što se tiče zavisti , TI si nas optužio da smo zavidni nekom tamo Robertu !!??
Treće, nemoj brkati babe i žabe, investicija i investicioni fond su dva totalno različita pojma i neću se dalje time baviti.

PS
Nisam promoter ni jedne mlm firme, čisto da ne bude zabune !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.354 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.