Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 20:55:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Лустрација СПЦ  (Pročitano 5562 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Па то је то...
Него сетих се нечега. Има везе с овом екуменизацијом.
Слушам АНАЛитичаре на У~92 Инфо баш човек може да се ваља од смеха Smile

Тако је неки изјавио како је и Русија део Запада, јер је хришћанство дошло са Запада Smile
Вероватно лик не зна на коју су страну окренуте православне цркве, а можда је и заборавио где је живео Јехошуа бен Јосеф (неки Јеша у свом писму НИН-у га је тако назвао и још написао "Христос" са наводницима Smile )...
Можда се "мудра глава" понела за тим како Израел учествује у Песми Евровизије, па онда мора бити да је Света земља одувек била Европа, односно Запад Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Србија испред цркве увек!!!
Ове глупости које у последње време прате СПЦ ми се гаде... Људи чији пример треба да следимо (они који то желе) показују нам се "људскији" и грешнији од многих...

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Србија испред цркве увек!!!
Ове глупости које у последње време прате СПЦ ми се гаде... Људи чији пример треба да следимо (они који то желе) показују нам се "људскији" и грешнији од многих...

Све што ћу рећи је на једном општем нивоу и није уперено ни против тебе нити против било кога одређеног већ представља,као што сам рекао,општу али чињеничну причу.

"Први ко је без греха нека узме камен и нека баци",каже Господ. Тачно је да многи у Цркви нису на висини од Бога им датог задатка и за то ће платити на Страшном Христовом суду тамом крајњом где је "плач и шкргут зуба" кроз вечност.Онај ко је био дужан да води а то није урадио биће му неупоредиво теже него неком другом...писао сам сто пута о томе и ко је читао зна мој став по том питању,став који извире из Христовог учења,а није плод мог умопромишљања.За њих ће се побринути Бог,као што ће се и за мене побринути,а није мој посао да судим,да не бих својим безбројним гресима додао још и то.Докажимо смисаоним разговором да то није осуђивање већ расуђивање па је то онда сасвим друга ствар.Надам се да ће сви запамтити овај речени део и да неће настављати више причу са непрекидним стављањем акцента на њега јер ћете само потврдити да се целокупна њихова прича своди на "која кола владике возе" и да,просто речено,не знају ништа о Цркви и њеној природи и сврси!!! Међутим,и овако нико од већине на овом форуму (част реткима...пререткима!) у суштини не зна ни шта је Црква,ни шта она представља,нити зна ишта о Хришћанству,о Христу и његовом учењу,о есхатону из кога извире и у кој увире космос и све присутно у њему,зашто је створен човек и са којим циљем и тако даље,и зато се већина људи са одбојношћу односи према свему што има призвук црквености! У питању је незнање,а код многих и отворено присутна злоба! На страну сад прича о "бесним колима која возе владике",о "сукобу унутар Цркве",овај владика "шпијун",онај владика "екумениста и паписта" и тако даље.Колико људи ради на себи и свом моралном изграђивању? Стално су очи човека пуне мржње упрте преко плота у комшијуну двоспратну кућу,а иза дотичног,у његовом дворишту троспратна кућа! Видимо трун у туђем оку а брвно у свом не видимо! Причамо о владикама,свештеницима,монасима и мирјанима хришћанима као да су најгори шљам,то је постао тренд,тренд који су комунисти започели а ми усавршавамо.Што нико не прича о св.Николају Жичком? Што не причамо о препод.Јустину Ћелијском? Што не причамо о данашњим владикама Порфирију,Фотију,Георгију,Хризостому,Јоаникију итд? Милиони људи у историји су свесно дали животе за Христа,милиони су дисали и живели Христом,али нико њих да помене као праве светионике пречисте вере Христове! Као да никада нису постојали и као да ништа то не представља! Данас такође имамо на десетине хиљада искрених верника,дивних свештеника,врлих монаха и у вери постојаних владика! Зашто никада нико од нас не помене некога ко је прави Христов следбеник? Зашто нико не жели да се угледа на њих? Ја ћу вам рећи.Зато што не знамо ништа о њима,што их не познајемо,или знамо али тенденциозно не желимо да причамо о њима,што онда сведочи о нашој злонамерности и непријатељском ставу према Цркви! Чак и ако је тачан први део одговора,он нас не амнестира од личне одговорности и неопходности потпуног увида у дату тему да би се уопште могло разговарати о њој,тако да то посредно сведочи и о нашој глупости и тупости! Мој духовник ми је увек говорио:"Чисти ђубре из свог дворишта и не забадај носу туђе двориште".Хајде сад,сви камење у руке и на владике! Свашта! "Неће сваки мирјанин пропасти,нити ће се сваки монах спасити",каже друга изрека...њена поента нам је ваљда јасна? Бог се брине за неке ствари или то заборављамо? Ко води овај свет ка његовој пуноћи и крајњем осмишљењу ако не Бог? Зло никада неће тријумфовати,ма колика његова моћ изгледала велика! Зло је често било и у Цркви,али је тај отров избачен силом Христовом преко светих отаца наших,који су управљали и управљају и данас бродом Цркве,паметно,мудро и са надом у Христа,пловећи и превозећи све нас кроз ово несрећно животно море увек препуном бура и олуја,ка небеском пристаништу Бога нашег где ћемо починути од зла! Зато никада ништа испред Цркве,тела Христовог!!! Ако нам је важнији отац,брат,мајка,сестра,жена,дете од Бога,нисмо Га достојни! Напротив,љубав према Богу која живи у нама,помоћи ће нам да на прави,истински,нормалан начин волимо и наше ближње,тек тада је и та врста односа осмишљена и дат јој је неразрушив темељ! Поздрав и не замерите!
« Poslednja izmena: 19. Nov 2008, 11:15:03 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
зашто је створен човек и са којим циљем и тако даље,и зато се већина људи са одбојношћу односи према свему што има призвук црквености!

Сад ако бих те питао зашто, ти би рекао догму. То би ти онда одговорило на оно питање које завршаваш узвичником (јер можда ти већ "знаш" прави одговор)... А можда људи не воле догме. Наравно не сви, неки који су "одбојни".
Но то само индиректно има везе с темом, па да не инсистирам...

Ви још нисте ни себе тражили а нашли сте мене.
Тако раде сви верници и због тога је тако мало све вере

Тако је говорио Заратустра Smile

Citat
Зато што не знамо ништа о њима,што их не познајемо,или знамо али тенденциозно не желимо да причамо о њима,што онда сведочи о нашој злонамерности и непријатељском ставу према Цркви!

Да ли ти управо некоме судиш?! Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2008, 11:24:57 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
Мени никада и никако неће бити јасна потреба да се национални осећај изједначи с верским.

Уопште не разумем ове Образовце, Двери и сл. групе, које не схватају да петљањем вере у национално питање постижу само супротан ефекат, тј. од почетка учине себе одбојним према другима. Наравно ту свој допринос дају и разне говњиве ТВ станице и новине, које их блате кад год стигну.

Слушаш их шта причају, одеш на њихов сајт и увек једно те исто: "Свети Сава рече да....", "Владика Николај рече да...", "Наш патријарх каже да....".

Зна се где је црквеним лицима место. Доста више тог петљања. Човек би помислио да пре Православља Срби нису постојали, пали с Марса као такви.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Сад ако бих те питао зашто, ти би рекао догму. То би ти онда одговорило на оно питање које завршаваш узвичником (јер можда ти већ "знаш" прави одговор)... А можда људи не воле догме. Наравно не сви, неки који су "одбојни".
Но то само индиректно има везе с темом, па да не инсистирам...
Боже драги...ја заиста не знам шта и како треба да напишем пост да би био правилно схваћен? Ја не користим стандардно профано значење речи догма.Упознај се са схватањем и доживљајем речи догма у Православљу па ћеш видети да то није "некритички суд,мишљење или учење које не подлеже критичком испитивању",како читамо у нашим речницима.Потребно је познавање нечега о чему причамо,то сам напоменуо у горе написаном посту,зар не? Морамо да се суштински научимо нечему да би имали морално и свако друго право да причамо о истоме.Smile
Христос Богочовек је,за разлику од "човека заратустре",рекао:"Ја сам Пут,Истина и Живот"...е,то што неко не верује у то,то је друга ствар.Ја,као многа моја браћа у Цркви,само следујем Њему,доживевши Га опитно у свом животу као истину и не постављам пилатовско питање "Шта је Истина?",које увек указује на одсуство жеље или неспособност увида у самоочигледно и непосредно.Зато је Господ и ћутао не давши одговор Пилату! Христос је својим учењем,животом,неописивом љубављу и славним васкрсењем доказао да је једини Спаситељ и Избавитељ из канџи смрти,тог последњег онтолошког непријатеља човека и света и да се Светлост бесмрћа коначно у свој свој пуноћи открила нашим очевима и нама.Да ли ће неко веровати Мухамеду,Заратустри,Буди или у неко друго учење,то је његова ствар и ја не улазим у то...као што би био ред да ни они који не верују у Христа не улазе тек тако у ту причу јер нисмо на истим таласним дужинама,не разумемо се и наша прича би се онда вртела у херметички затвореном кругу из кога нема никаког излаза...бесмислена је.Прво се упознати,схватити,разумети па тек онда говорити.Ја не моги да причам о некој животној области коју не познајем,било би сулудо са моје стране
Citat
Да ли ти управо некоме судиш?!
Е,сад...ајде наведи ми где себе нисам ставио у исти кош са другима по овом питању,осим што сам напомену да човек мора  упознати "причу" да би причао то што прича ? Једино ако мислиш да ја не знам шта причам,да нисам иоле компентентан и колико-толико стручан за оно за шта сам се школовао,што практично покушавам,и то је најважнија ставка,да спроведем у свом животу,и чему ,од када сам био дете,свим срцем и душом тежим? Као да уопште не разумемо један другог!? Где сам ја писао о стварима Цркве,морала и духовности уопште а да нисам нагласио да то исто,у апсолутном смислу,важи и за мене? Јесам ли и ја рекао да то што поједине владике раде није баш хришћански? Али,то мене не интересује...ја гледам безбројне светле примере и желим њима да следујем,јер знам да њима Црква почива и опстаће на њима као неразрушивом темељу.Нисам ли по овом питању говорио у множини (1.лице множине)? Чак и тај доњи цитат који си навео је у 1.лицу множине...значи све што кажем другоме,дужан сам и сам да се чувам од истог! Није поштено,Душе! Smile
У сваком случају,слажемо се ти ја по питању много чега,зар не? Smile Поздрав,друже! Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2008, 13:10:26 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Упознај се са схватањем и доживљајем речи догма у Православљу па ћеш видети да то није "некритички суд,мишљење или учење које не подлеже критичком испитивању",како читамо у нашим речницима.

Па ево ја сам критичан према идеји да је једини Бог имао једног сина, баш на земљи, баш у једном народу, који узгред у то сам није углавном поверовао, или велики број њих није поверовао.
Мислим, толики је свемир, како сутра објаснити Клингонцима да је Божији Син рођен на нашој планети, а не на њиховој...
То је само један примерчић... Зашто ми некако више "паше" безлични Апсолут, какав имамо код Источњака.
Али то није битно за ову тему, битно је нешто друго.
А твој пост ћу свеједно детаљније прочитати, мада таквих има на једном подфоруму.

Citat
Е,сад...ајде наведи ми где себе нисам ставио у исти кош са другима по овом питању,осим што сам напомену да човек мора  упознати "причу" да би причао то што прича ?

Пази то стоји, користио си прво лице, што може бити психолошки трик. Јер ти бар знаш за себе да си верник, док неки други нису, или нису православци, или нису искрени верници (рецимо не иду у цркву)... тако да верујем да си више мислио на њих него на себе.

Оно што је за ову тему битно, мада наравно тема није почела од тога... је једно питање националног идентитета.
Мора ли неко бити православац да би био Србин?
Шешељева "Идеологија српског национализма" је то бар рашчистила, мада је наравно као и свака идеологија отишла у застрањивања. Ако су Срби католици и Срби муслимани изгубљени, зашто да буду изгубљени Срби атеисти?!
Видим смета ти генерализација. Истичеш позитивна свештена лица. Али зашто да та професија буде изнад осталих? Зашто не рећи да су и лекар, пекар, апотекар ту да раде свој посао (можда и политичар Smile ), а неко од њих прави прекршаје?! Схваташ? То што је неко свештено лице не значи да је по дефиницији ништа бољи од било ког "лаика"...
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Пази то стоји, користио си прво лице, што може бити психолошки трик. Јер ти бар знаш за себе да си верник, док неки други нису, или нису православци, или нису искрени верници (рецимо не иду у цркву)... тако да верујем да си више мислио на њих него на себе
Па зар и ти сине Бруте! Хвала ти што ме сматраш лажовом! Smile Smile
Citat
Видим смета ти генерализација. Истичеш позитивна свештена лица. Али зашто да та професија буде изнад осталих? Зашто не рећи да су и лекар, пекар, апотекар ту да раде свој посао (можда и политичар  ), а неко од њих прави прекршаје?! Схваташ? То што је неко свештено лице не значи да је по дефиницији ништа бољи од било ког "лаика"...
Никада нисам издвајао свештенички позив од других,нити сам то игде поменуо...био бих кретен кад бих тако размишљао.Просто овде причамо о свештеним лицима а не о пекарима,аутомеханичарима и лекарима.Свештенички позив јесте изнад осталих,по мом мишљењу,али само по одговорности а не на онову некаквог аксиолошког момента који је у њему присутан а наводно није у другим занимањима...вредносни моменат обитава у сваком честитом занимању,с тим што је са једног духовног аспекта,он заиста најузвишенији,али то у себи носи како већу награду,тако може донети и већу казну. Аве Бруте! Лепо си наоштрио нож! Smile Шалим се,буразеру! Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2008, 22:21:29 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Никада нисам издвајао свештенички позив од других,нити сам то игде поменуо...био бих кретен кад бих тако размишљао.Просто овде причамо о свештеним лицима а не о пекарима,аутомеханичарима и лекарима.Свештенички позив јесте изнад осталих,по мом мишљењу,али само по одговорности а не на онову некаквог аксиолошког момента који је у њему присутан а наводно није у другим занимањима...вредносни моменат обитава у сваком честитом занимању,с тим што је са једног духовног аспекта,он заиста најузвишенији,али то у себи носи како већу награду,тако може донети и већу казну.

Пази овако, на овом подфоруму, још на више на оном "црна хроника" који много и не обилазим, било је више тема о злоупотребама код разних професија. Најзад, Јочић је био агилан у хапшењу "еснафских мафија", па је то избијало у први план. Но, нисам видео, односно не знам, да је неко у тим темама, или неком другом дискурсу потенцирао са чиме се све среће лекар или професор (а то знају бити веома стресна и чак опасна занимања).
Уосталом, не замерам ти. Прихватам да ниси издвајао једну професију од осталих, а то што други нису истицали неке ствари (тиме можда спречавали генерализације) може бити њихов проблем.
Наравно, ја не инсинуирам на неку "мафију" у редовима СПЦ, заправо изнапушавао сам ономад чедисте кад су почели тако нешто. Чак сам инсистирао да кажу шта имају, јер знам да Срби цене СПЦ, па самим тим ће онај ко је напада доћи на лош глас Smile
Само немојмо ценити некритички. Ова тема је о једној конкретној и овоземаљској ствари.
Неки свештаниси би да (и)лустрирају друге свештенике. Како год окренеш неко ту је (бар) грешио, или неко сада дебело греши Smile

Citat
Аве Бруте! Лепо си наоштрио нож!  Шалим се,буразеру!

Ма нема фрке буразеру... Често нисмо ни свесни неких образаца којима подлежемо, ни ја сам нисам свестан... А и зашто бих. Што рече Илија Чворовић "Ја себе не могу да видим са стране" Smile
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ateizam je među Srbima pobrkao mnogo lončića. Religizonost je osnova povezivanja među narodima. Zato su kod nas najvatreniji evroatlantisti mahom ateisti, a često i veliki protivnici Crkve. Za 45 godina ateizma mi smo poverovali da Švabi može da bude bliži Srbin nego Hrvat, što se već pokazalo kao veoma opasno. Zato podržavam Crkvu i hristijanizaciju naroda, jer će to razbiti mnoge zablude u vezi sa EU kao pre svega eksperimentalnom zajednicom katolika i protestanata. Englezi koji imaju u neku ruku unikatnu Crkvu i religiju, imaju najviše rezervi prema EU. Zbog čega? Smile U Crkvi ima nekih problema, i to je jasno naravno. Ali koja god da se kritika na račun Crkve povede, nikada ne treba zaboraviti da je SPC preživela tolike vekove, i da sve ostale srske institucije sa te strane mogu samo da joj se poklone i eventualno pitaju za savet. Imao sam prilike da radim sa Jermenima i Rusima, sa tim da su ovi prvi za ovu temu zanimljiviji. Narod druge krvi i jezika, a toliko je lako sa njima živeti i sarađivati. Razlog je naravno jednostavan. Ista religija, i zajednički istorijski "moment", tj robovanje pod Turcima. Da smo više religiozni, znali bi gde mogu da se nađu prijatelji i bratski narodi. U EU su to ranije to bili samo Grci, a od skoro i Rumuni i Bugari. Ateistima su naravno braća ateisti, a njih ima među svim narodima, više ili manje. Kod nas, na žalost, više. Zato i imamo toliko problema sa orjentacijom.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2008, 19:12:39 od Srebrni Letač »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 20:55:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: spc cistka

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.