Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 19:35:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ludi kamen? hm... O, da!  (Pročitano 42271 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N97
'Alo, zna sa da je Veliko Gradishte svetski poznato po svadbama ... kakav Bech, kakav Banat ...  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w350
Да ли ти стварно мислиш да је некоме, после шест година забављања и годину и по дана заједничког живота, а притом је пети месец трудноће, стало до керефека?

Verovatno da nije.

Уосталом, то што си рекла је кичасти стереотип о женским жељама, који код тебе можда стоји, али постоје и другачији људи.
Људи који су у првом реду скромни, тихи, и не воле да праве гужву од свега што им се у животу дешава.
Људи који не желе да новчано измузу ни себе а ни родитеље.
Људи који се гнушају белих венчаница и фарбаних торти са нејестивим фигурицама.

Ali isto tako postoje i ljudi koji vole ogromne svadbe, sa mladom u belom, tortom na 5 spratova. Takve svadbe ispadaju "cobanske" kako si ih nazvala, samo kad se prave bez ukusa, i bez stila. Velike svadbe itekako umeju da budu elegantne.

Ја тек сад видех да си 94. годиште!
Извини али ти си ЈОШ мала, смешно је рећи - сањала сам кад сам била мала!

Da ispravim samu sebe: kad sam bila mladja. Sad sam batalila mastanje o tome.
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
VIP 
Nikad nisam mastala onako obicno vencanje......meni su pred spavanje kad sam bila mala pricali o "princu na belom konju".....i tako sam uvek sanjala i mastala da cu sa vencanicom biti na tom konju.....i te gluposti.....ali kako sam sve vise starija shvatam da mi ostaje samo konj a ne princ.....i ne mastam o tome nimalo.....jer ce to biti za desetak godina....ko zna sta ce zivot doneti i sta ce da me ceka....zelja mi je samo da nadjem nekog onazisa i da budem zbrinuta do kraja zivota Smile
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Udajete se - a sestra postaje problematična

I ljubav i određena doza rivalstva među sestrama su sasvim normalni, a vreme pred vaše venčanje, veoma srećan period u vašem životu, može biti pokvareno eskalacijom tog rivalstva. I tu vam vaš partner, na koga bi inače trebalo da bude moguće osloniti se, ne može nešto mnogo pomoći, osim da vas teši i podržava - to je nešto što ćete same morati da raspravite sa sestrom.

1. "A ja?" Može se desiti da se vaša sestra u periodu neposredno pred vaše venčanje oseti zapostavljeno. Ovo se naročito često dešava ako je i inače tokom života bila nesigurna, ako se i inače stalno borila s vama za roditeljsku pažnju. Nema veze što je sada odrasla, možda već i udata - to što ste vi u centru pažnje, naročito roditeljske (a sigurno jeste, izuzev ako su vaši roditelji potpuno ravnodušni prema činjenici da se njihova ćerka venčava), nju će na neki način vratiti u detinjstvo, u vreme kada se takmičila s vama za pažnju roditelja.

Šta u takvoj situaciji? Pomaže ako je partner sposoban da vas sasluša - ne može stvarno da pomogne, ali pomaže ako vas sasluša dok mu se jadate o sestri. A ono što možete da učinite jeste da pokušate da ublažite sestrin osećaj nesigurnosti, da je podsetite na sve njene uspehe u životu, da joj kažete da je sjajna osoba, ponosite se njom i volite je. Zvuči vam bezvezno što u vreme kada se vi udajete treba sestru da stavljate u centar pažnje? Potrebne ste joj, pomozite joj ako možete. Naravno, ne treba joj udovoljavati preko svake mere; ako smatrate da preteruje, objasnite joj da vam je sestra, jako je volite i veoma vam je važna, ali vi ste sada u takvom periodu da bi vam baš dobro došle njena pažnja i podrška, toliko je haotičnog oko organizovanja venčanja, i sestrinska pomoć bi vam mnogo značila. Time joj dajete važnu ulogu, a istovremeno je, osim ako baš cvili kao izgubljeno kučence, sprečavate da i dalje traži da svi samo u nju gledaju.

2. Nezainteresovana. Isprobavate venčanicu, vaša majka guguće, prijateljica vam se divi, a sestra... Sestra s nekim priča mobilnim. To vas zaboli, jako. Zar baš sada? A nije da je vaša sestra i inače potpuno nezainteresovana za ono što se u vašem životu dešava, postala je takva kad su krenule pripreme za venčanje. I vi sad ne znate šta da učinite, mada već vidite sebe kako se jadate svom dragom (koji, opet, može samo da vas teši, što će valjda i da učini).

Kada ljudi naglo zahladne prema nekome, najčešće se radi o tome da su povređeni, pa se povlače. Zato ništa neće vredeti ako oštro napadnete sestru - samo će se povući još više, i verovatno vam dati nekakav izgovor (recimo, morala je da se javi, posao je u pitanju) u koji nećete poverovati, ali ćete morati da ga prihvatite. Umesto optužbi, efikasnije je da joj tačno, bez digresija i bez optužbi, opišete situaciju u kojoj vas je povredila i kažete joj kako ste se osećale. U većini slučajeva, ako vi spustite gard i ne napadate, reći će vam u čemu je problem (ipak ste sestre i navikle da se poveravate jedna drugoj) - recimo, otac se mnogo više angažuje oko vašeg venčanja nego što se angažovao oko njenog. Možda vam ne uspe iz prve, ali bi posle nekoliko nežnih pokušaja trebalo da uspe, i tada će shvatiti kako njeno ponašanje utiče na vas (a niste joj vi ništa skrivile), pa će se potruditi da vas više ne povređuje.

3. "Šefica". Ovo je najčešće slučaj kada se radi o starijoj sestri. Od kada znate za sebe, govorila vam je šta da radite, nameštala vam kragnu da pravilno stoji, ponašala se kao pravi mali šef. Odrasle ste, više ne živite zajedno, takvo ponašanje je prestalo... I ponovo počelo, sad kad treba da se udate. To može da vas nervira, ali vaša sestra najverovatnije nema nikakvu lošu nameru. Još kao mala je navikla da vodi računa o vama, i sada kad se zbog venčanja ponovo viđate češće nego inače, i u želji da sve bude kako treba, vraća se starim navikama brige i trčkaranja oko mlađe sestre.

4. Zlobnica. Šta god da uradite u vezi s venčanjem, vaša sestra ima neki zajedljivi komentar. Venčanica vam je odvratna, izbor restorana bezvezan, možda i vašeg verenika omalovažava. Vaš partner, nadamo se, ima dovoljno prisebnosti da ne uzvrati istom merom na uvredljive komentare, ali to vama neće pomoći da se osećate bolje. Zašto se vaša sestra tako ponaša, inače nije takva? Svašta bi moglo da bude razlog. Možda ju je vaše venčanje podsetilo na to da ona još uvek nikog nema, možda vama venčanica divno stoji i to je snažno podseti na njenu prekomernu težinu koja će pored vas postati još upadljivija, i to pred gomilom sveta na venčanju, možda... Nešto jeste, sigurno. Niste vi za to krive, ali se vaša sestra zbog nečega oseća loše i povređeno, i reaguje zajedljivošću.

Šta tad? Nije neobično ako želite da joj uzvratite istom merom i "poklopite" je, to je sasvim razumljivo, ali da li će vas takav postupak stvarno učiniti srećnom? To što ste vi i vaša sestra razmenjivale uvrede pred vaše venčanje, koje bi trebalo da bude srećan događaj? Teško. Zato, pokušajte da bez optuživanja razgovarate s njom, kažite joj kako se osećate zbog njenog ponašanja (budite vrlo precizne, navedite tačan događaj i šta je tačno rekla što vas je povredilo, s fokusom na vašim osećanjima, a ne na optuživanju). I u ovom slučaju, ako vi spustite gard, dobre su šanse da to i vaša sestra učini, i da prizna šta je to što je muči - a onda možete pokušati da joj pomognete, i da zajedno rešite problem, a potom se vratite velikoj zabavi u kojoj obe učestvujete, svaka na svoj način - vašem venčanju.

Izvor: Krstarica
« Poslednja izmena: 15. Sep 2008, 13:17:54 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N96
Zanima me samo jedna stvar. Sa koliko goina ovde u srbiji mogu dvoje da se vencaju ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
16 sa dozvolom roditelja...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N96
hvala puno. Smile

Jos jedna stvar. Jer ima neko onaj text sto cita maticar ?

[Edit by B@mbin@: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 06. Okt 2008, 19:26:52 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 6s
On zavisi od opstine do opstine Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N96
To nisam znao. Meni bi trebaloza opstinu negotin ili nis.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2008, 10:36:45 od leponiko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Neprijatni komentari na venčanju

Venčanja su lepa stvar, i očekivali biste da se svi potrude da se lepo ponašaju. Međutim, svi znamo da nije uvek tako - bude onih koji se ružno ponesu (bilo da je to "pod gasom" ili iz nekog drugog razloga), a bude i prilično neprijatnih komentara, i to čak i od onih od kojih ih ne biste očekivali. Evo nekih takvih komentara, datih bez posebnog redosleda.

Mladoženjin otac, inače ženjen pet puta, dok čestita sinu na venčanju: "Nadam se da će se tebi brak sa stjuardesom dopasti više nego meni."

Dalji rođak s mladine strane koji se raspituje da li mladoženja ima dovoljno rođaka koji će prisustvovati na venčanju, i nudi se da "uskoči" ako će izgledati kao da ih je malo.

Mladoženjina prijateljica koja celo veče pred venčanje provede pričajući ružne stvari o porodici mlade, recimo da joj je otac ružan i izgleda kao alkoholičar, a sestra izgleda kao da joj je grudi "obradio" jako loš estetski hirurg.

Matičar koji ispod glasa komentariše kako svi znaju da bračne zavete ionako niko ne poštuje.

Mlada se udaje za čoveka koga svi smatraju divnom osobom i pravom dobricom, a jedna od gošći se napije i glasno prokomentariše da svi znaju da dobar izgled uvek preskoči jednu generaciju, pa, pošto je mladoženja toliko ružan, deca će sigurno biti prelepa.

Izgovor za nedolazak na venčanje: "Benzin je mnogo skup."

Gost koji se razbesni jer nije dobio po parče od sva tri ukusa torti. Kada se na to požali mladencima, dobije odgovor da torti ima toliko da svako može da dobije po jedno parče, i to ga toliko naljuti da ode s venčanja.

Gošća koja "satera u ćošak" mladu i počne nadugačko i naširoko da joj priča o venčanju svog sina. Priča je u stilu: "Lepo izgledaš, ali moja snajka je nesumnjivo najlepša mlada ikada, i moj sin i ona su najzaljubljeniji par na svetu."

Pitanje kad nekome kažete da ćete se uskoro venčati: "Da li je to dobra ili loša vest?"

Komentar upućen mladoj (koja već ima jedan brak iza sebe), i to dok su prisutni i mladoženja i druge zvanice: "Nadam se da si se zahvalila svojim roditeljima. Ne mogu da verujem da su pomogli oko finansiranja ovako lepog venčanja nakon što ti prvi brak nije uspeo!"

Buduća svekrva vidi mladu u venčanici prvi put nekoliko trenutaka pred samo venčanje, i pita: "Zar ćeš u tome da se udaješ?"

Komentari su preuzeti iz stvarnog života. Naravno, neprikladnih komentara može da bude u bilo kakvoj prilici - a ako ste verovali da ste samo vi bili izloženi ružnim rečima na nečemu što bi trebalo da je povod za zajedničko radovanje, verujte, niste jedini.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 19:35:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.