Bila sam u čudnoj vezi, a nisam ni baš najnormalnija. Znala sam se i ovde "jadati". Često smo prekidali. Recimo, zadnjih pet meseci - jednom mesečno. Nismo pubertetlije, ali smo se ponašali kao potpuno nezreli ljudi.
Prekide je radio on iako ni ja kada sam bila s njim nisam znala koliko ima smisla - zbog svoje emotivne problematike plus ljubomora. (Lud našao ludog)
Opisati ću samo zadnja dva puta "pokušavanja". Ukratko. Došao je, rekao da me voli i pokušali smo. Nije bilo lako. Bio je dobar prema meni. Spomenula sam da želim više. Nije se radilo o nekim ozbiljnim stvarima tipa brak. Nije prošlo ni tjedan dana - ne mogu ti dati više, nema strasti..., prije sam prekidao jer nisam mogao prihvatiti tvoje neke mane, sada mi stvarno nisu smetale, ali...
Mesec dana kasnije... Zove me, falim mu. Kažem mu da moramo da razgovaramo. Nije baš bio spreman na razgovor. Pitala sam što ga muči, odgovorio mi je da ne zna da li je to to, da je hteo da idemo polako...Pitala sam ga da li to radi zato što me ne voli dovoljno. Rekao je da nije to, da me ne voli dovoljno da se ne bi vraćao. Tri dana kasnije, nakon nekog polupokušaja, nazove me i kaže - ajmo biti prijatelji...Poživčanila ja i pitala ga neke stvari koje nisam smela i koje sam ga pitala već 5 puta. Na to mi kaže - nisam ti onda rekao, jer bi utjecalo na vezu, a glupo je. Ne znam da li je to uradio da me povredi ili sam mu već toliko digla tlak, u svakom slučaju je bilo bespotrebno. Kao da se odjednom u njemu stvori ograda i bude bezosecajan.( Iako je zapravo brižan i inteligentan čovek.) Znalo se to događati nakon prekida, jer sam znala dramiti, biti ljuta...pa je reagovao tako da postane hladan.
Činilo mi se ponekad (ispadalo je tako) da me jedan dan voli, a drugi ne. Činilo mi se kao da se igra sa mnom, ali ne verujem da je to bilo namerno. Znam da sam si sama kriva, a i neke stvari sam svojim ponašanjem isprovocirala kod njega. Nekada jednostavno nije mogao sa mnom pa je prekidao (razumem ga), a bilo je i perioda kada sam bila "dobra" pa je svejedno otišao. Razlozi što mi je rekao - možda sam se setio nečeg od prije godinu dana, a možda sam hteo da imam slobodu da zavađam druge žene (?!,znam kako zvuči, meni je posle bilo smešno u jednu ruku. Nije to iskorištavao i verujem mu.)
da, opet. ne morate baš sad da mi trljate sol na ranu. poznato, ali i novo na neki način.
sama sebi skodis...ali izgleda da ti to prija.. kad sam se ja pre par godina nasla u istoj situaciji, posle jednog raskida i mirenja, ukapirala sam da to nije to i sama otisla... ukratko... moras da se zapitas... da li volis sebe, njega ili sado-mazo?