Činilo mi se ponekad (ispadalo je tako) da me jedan dan voli, a drugi ne. Činilo mi se kao da se igra sa mnom, ali ne verujem da je to bilo namerno. Znam da sam si sama kriva, a i neke stvari sam svojim ponašanjem isprovocirala kod njega. Nekada jednostavno nije mogao sa mnom pa je prekidao (razumem ga), a bilo je i perioda kada sam bila "dobra" pa je svejedno otišao. Razlozi što mi je rekao - možda sam se setio nečeg od prije godinu dana, a možda sam hteo da imam slobodu da zavađam druge žene (?!,znam kako zvuči, meni je posle bilo smešno u jednu ruku. Nije to iskorištavao i verujem mu.)
igrate se sadiste i mazohiste
@ bf
Citat
udario ludak na ludaka ... u ovakvim sluchajevima pomaze samo nasilje - umesto da razgovarate ,motke u ruke i udri ,odnosno shto kazu englezi :
Ne volem, nikog, lutko, takva mi je narav kao odžak star i garav puno dima je kroz mene proslo. Ne volem, ujne, strine, šogore, komšiluk, nataknem ih na čiviluk od njih ništa dobro nije došlo
Vidim, okuplja sa drustvo sa politickog i religijskog...
ovo nam je poslednje utociste
Ovdje cemo na naucnoj bazi da analiziramo mnogobrojne sindrome na koje smo naisli tokom druzenja na pol. i rel. forumu. Samo, moramo paziti da ne zarazimo druge koji nemaju antitjela na sve bacile...
da, opet. ne morate baš sad da mi trljate sol na ranu. poznato, ali i novo na neki način.
sama sebi skodis...ali izgleda da ti to prija.. kad sam se ja pre par godina nasla u istoj situaciji, posle jednog raskida i mirenja, ukapirala sam da to nije to i sama otisla... ukratko... moras da se zapitas... da li volis sebe, njega ili sado-mazo?
ne prija mi. nimalo. nisam toliki mazohista koliko ispada po svemu. iako se i ja sad pitam. psihologa, hvala, imam. jasno je i meni da je to bio sado - mazo odnos, ovisi kako "okretalo". nisam se bas susretala u životu sa baš takvim situacijama i poprilično me iscrpelo. verovatno zato sto i nisam imala toliko veza. jednu duzu i jednu visegodišnje duzu. ma nema veze, ocito se nitko nije nasao u situaciji s nekom osobom koja mu jedan dan govori da voli, drugi vise ne. nije se ni radilo zagorenosti, kako je netko napisao. iako više ne znam sto je istina, mislim da nije bilo ni to. nebitno je, zapravo.
Tebi toplo preporucujem da posetis psihijatra. Ozbiljno
hvala na savetu. uopce ne mislim da je los - zapravo je najbolji - ali ako ja vec ne mogu da se suzdrzim da ne pisem gluposti - ti imas mogucnost da ih zaobidjes.